Dogrusunu yaptim ama cok mutsuzum..

Eeee yani?karisi onu silah zoru ile mi tutuyormus.gidip soylesin ben seni artik sevmiyorim desin bosansin.sen olmasan o olur bu olur diye geziyor ortada.evli bir erkege hayatimin aski diyecegin kadar yakinlasmakta senin hatan sucun.
Asik olacagimiz adami secemiyoruz ya da ben secemiyorum..ama adama gitmedim

Ayni is yerinde surekli beraber calisiyorsun.evli oldugunu ogrenene kadat bir flort vardi.ogrendim ve kabul edemem dedim.ama asik olmustum cok gecti yani

Kiskaniyorsun ve aşıksın. Bu kadar aşıkken ne kadar dirayetli olabilirsin, ne kadar kalbini susturup beyninle hareket edebilirsin bilmiyorum. Eger bunu basarabilirsen seni gercekten kutlarim.

Eda hanimcim yadirgamiyorum..yargila da anla oyle yap

Kiskaniyorsun ve aşıksın. Bu kadar aşıkken ne kadar dirayetli olabilirsin, ne kadar kalbini susturup beyninle hareket edebilirsin bilmiyorum. Eger bunu basarabilirsen seni gercekten kutlarim.
Su ana kadar basardim.ve o adama gitmeyecegim..bu da net..ama bu onlarin mutlu olacagina izin verecegimi gostermez..o iliski bitecek duyulacak ve rezil olacaklar

Ayni is yerinde surekli beraber calisiyorsun.evli oldugunu ogrenene kadat bir flort vardi.ogrendim ve kabul edemem dedim.ama asik olmustum cok gecti yani

tamam mantıklı flört varsa .
ama bu sevgi değil seviyorum deme. aşık olmuşsun yaşayıp doyamadığın için aklında kalmış .
sevgi dediğin paylaşımla oluşur.

peki 2. sorum evli olduğunu öğrendiğinde kendini kandırılmış hissetmedin mi? nasıl böyle bir adama duygu besleyebiliyorsun hala?

Hissettim ama besloyorum iste napayim

Hiç baslamadığın biri icin ne yemeden içmeden kesildin :S rahatmi batio caninmi sıkılıyo

Sana ne nikahlı kocasi degilmi seni ilgilendirmez. Sen kendi haline yan
Ya sabir sormus esini dusunmuyo musin diye ona cevap verdim bana ne ister sineye ceksin ister ayrilsin

Birlikte olmamakla doğruyu yapmışsın ama birlikte olduğu kadını şeytan gösterip adamı sütten çıkma ak kaşık gibi lanse ederek doğru yapmıyorsun.

D Duzelmiyor gecende konu acmistin,uzuntuden hic birsey yemedim yüzüm çöktü diye foto atmistin hatta.Elalemin sünepesi icin miydi bütün onlar yazık gercekten.senin adına üzüldüm.değer miydi evli bir adam için?

Bu evli adamlara extra bi çekim gücü neden oluyor acaba evli olduğu icin tatli geliyor insanlara herhalde..bu kadar fazla uzuldugune göre seviyorsun baya baya ama senin ki olmayacak duaya amin demek.yüzünün öyle çöktüğünü gordukten sonra ve ardindan bu konuyu görünce gercekten cooookk kızdım sana.Allah akil fikir versin

Ayyy ne iyisiiinnn

Nesini seviyorsun adam düzenini hayatını mahvetmis. Sende bir gram akıl olsa evini falanda tasimazdin. Adam evine baskin yapip sana napicakti hey Allahim ya. Istemiyorsan istemiyorum kardesim tamam oldu bitti. yani bukadar vazgecilmez degilsin demekki adam baskalariyla mutlu. Kendi kendine ergen triplerine girmissin

Birlikte olmamakla doğruyu yapmışsın ama birlikte olduğu kadını şeytan gösterip adamı sütten çıkma ak kaşık gibi lanse ederek doğru yapmıyorsun.
Adam ak kasik degil o degisik bi adam.hasta..gercekten hasta sevgi ilgi hastasi..belki esindrn ilgi goremedigi icin bilmiyorum.cift kisilikli agir hasta sizofren gibi..uyduruyor bekar olsa da onunla olmam hayatimi mahvetmek olurdu.ama seviyorum

e hani gurur, kendine saygı?
ne yapayım diye birşey yok besleme bu kadar. zira kalp dediğin böbrek gibi, ciğer gibi bir organ insan beyniyle aşık olur.
Asigim..seviyorum..aci cekiyorum vr bu aci sadece adama askimin acisi degil.o kadin yapti etti iyi bi yerde benim sevdigim adamla..ben sifirdan hayatima basliyorum..adalet mi bu

Evimi tasimamin nedrni adamin vazgecmemesi degil.ben mutsuzdum cok mutsuzdum..isle ilgili o adamla ilgili psikolojim darmadumandi.calisamiyordum artik

Mağdur olman için sessiz sakin intikam planı yapmadan hayatına devam etmen gerekirdi ..

Beynim de felç filan değil ..yanlış kararlar vermiyorum .. Çok zor şeyler yaşadım ama kendimdeyim. Kendi sınıfımdan bir yaratik (bir kisi haric) için hayatımı alt üst edemem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…