- 5 Ağustos 2017
- 225
- 116
- 18
- 41
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Asik olacagimiz adami secemiyoruz ya da ben secemiyorum..ama adama gitmedimEeee yani?karisi onu silah zoru ile mi tutuyormus.gidip soylesin ben seni artik sevmiyorim desin bosansin.sen olmasan o olur bu olur diye geziyor ortada.evli bir erkege hayatimin aski diyecegin kadar yakinlasmakta senin hatan sucun.
Ayni is yerinde surekli beraber calisiyorsun.evli oldugunu ogrenene kadat bir flort vardi.ogrendim ve kabul edemem dedim.ama asik olmustum cok gecti yaniben anlamıyorum mesela. kadının metres olmasına mı üzülüyorsun?
birde platonik aşk için biraz yaşınız geç değil mi?
33 yaşındaki bir kadının hiç bir şekilde birlikteliği olmadığı bir adamı seviyor olması normal mi?
Kiskaniyorsun ve aşıksın. Bu kadar aşıkken ne kadar dirayetli olabilirsin, ne kadar kalbini susturup beyninle hareket edebilirsin bilmiyorum. Eger bunu basarabilirsen seni gercekten kutlarim.O adamla bi gun beraber olursam sayet ki bu olmayacak..sana soz bu konuya yazacagim ben adama gittim evliydi diye..ama yapmayacagim.yapacak olsam duzenimi bozmazdim..yapmadim..kendimden gectim hasta oldum zayiflamaktan yuzum gozum goctu ama yapmadim.evimi isimi degistirdim yapmadim ve beni anlayabiliyor musun bilmiyorum ama bu duruma dustugum icin cok uzgunum.o kadinin o adami kullanmasina adamin o karakteri bozuga gitmesine..baskasina gitse bu kadar uzulmezdim.o kadin benim arkamdan neler yapti..ve mutlular..en acisi da bu ben ayakta kalma mucadelesi verirken o ikisi mutlu...
Eda hanimcim yadirgamiyorum..yargila da anla oyle yapSunuda solemeden edemicem yanlia dusunuoraun bak onlar mutlu nie daha karisasin git hayatini yasa eden bulur Allah a birak bnm yazdiklarjmi yadirgiosun e sen buraya yorum almak icin yazdin bizde yargilariz normal birsey bu ha konuya gelincede bulasmagit sende mutlu ol intikam iyi birsey deil
Su ana kadar basardim.ve o adama gitmeyecegim..bu da net..ama bu onlarin mutlu olacagina izin verecegimi gostermez..o iliski bitecek duyulacak ve rezil olacaklarKiskaniyorsun ve aşıksın. Bu kadar aşıkken ne kadar dirayetli olabilirsin, ne kadar kalbini susturup beyninle hareket edebilirsin bilmiyorum. Eger bunu basarabilirsen seni gercekten kutlarim.
Ayni is yerinde surekli beraber calisiyorsun.evli oldugunu ogrenene kadat bir flort vardi.ogrendim ve kabul edemem dedim.ama asik olmustum cok gecti yani
Hiç baslamadığın biri icin ne yemeden içmeden kesildin :S rahatmi batio caninmi sıkılıyoSevgilisi fegildim biz hic baslamadik
Sana ne nikahlı kocasi degilmi seni ilgilendirmez. Sen kendi haline yanBen kendimi dusundum.evdekinin de haber vardi oncekilerden.para var diye susup oturuyor ben mi dusuneyim
Hissettim ama besloyorum iste napayimtamam mantıklı flört varsa .
ama bu sevgi değil seviyorum deme. aşık olmuşsun yaşayıp doyamadığın için aklında kalmış .
sevgi dediğin paylaşımla oluşur.
peki 2. sorum evli olduğunu öğrendiğinde kendini kandırılmış hissetmedin mi? nasıl böyle bir adama duygu besleyebiliyorsun hala?
Ya sabir sormus esini dusunmuyo musin diye ona cevap verdim bana ne ister sineye ceksin ister ayrilsinHiç baslamadığın biri icin ne yemeden içmeden kesildin :S rahatmi batio caninmi sıkılıyo
Sana ne nikahlı kocasi degilmi seni ilgilendirmez. Sen kendi haline yan
Ayyy ne iyisiiinnnOkudugunuzu anlamiyor musunuz gercekten? Samimiyetle soruyorum..adam elimden ucup gitmedi.ben o ortamda calismamak icin is ev akliniza gelebilecek ne varsa degistirdim..
Ama o kadinla beraberler ve mutlular..mutlu olmalari da beni uzuyor..ben cok seviyorum cunku..seviyorum ama ona gitmedim..anlatabildim mi
Hissettim ama besloyorum iste napayim
Hissettim ama besloyorum iste napayim
yargilamayiniz zaten donmezsinz insallah ne diyemEda hanimcim yadirgamiyorum..yargila da anla oyle yap
Adam ak kasik degil o degisik bi adam.hasta..gercekten hasta sevgi ilgi hastasi..belki esindrn ilgi goremedigi icin bilmiyorum.cift kisilikli agir hasta sizofren gibi..uyduruyor bekar olsa da onunla olmam hayatimi mahvetmek olurdu.ama seviyorumBirlikte olmamakla doğruyu yapmışsın ama birlikte olduğu kadını şeytan gösterip adamı sütten çıkma ak kaşık gibi lanse ederek doğru yapmıyorsun.
Asigim..seviyorum..aci cekiyorum vr bu aci sadece adama askimin acisi degil.o kadin yapti etti iyi bi yerde benim sevdigim adamla..ben sifirdan hayatima basliyorum..adalet mi bue hani gurur, kendine saygı?
ne yapayım diye birşey yok besleme bu kadar. zira kalp dediğin böbrek gibi, ciğer gibi bir organ insan beyniyle aşık olur.
Ulan dhsjdbjwjssbwAsigim..seviyorum..aci cekiyorum vr bu aci sadece adama askimin acisi degil.o kadin yapti etti iyi bi yerde benim sevdigim adamla..ben sifirdan hayatima basliyorum..adalet mi bu
Evimi tasimamin nedrni adamin vazgecmemesi degil.ben mutsuzdum cok mutsuzdum..isle ilgili o adamla ilgili psikolojim darmadumandi.calisamiyordum artikAyyy ne iyisiiinnn
Nesini seviyorsun adam düzenini hayatını mahvetmis. Sende bir gram akıl olsa evini falanda tasimazdin. Adam evine baskin yapip sana napicakti hey Allahim ya. Istemiyorsan istemiyorum kardesim tamam oldu bitti. yani bukadar vazgecilmez degilsin demekki adam baskalariyla mutlu. Kendi kendine ergen triplerine girmissin
Mağdur olman için sessiz sakin intikam planı yapmadan hayatına devam etmen gerekirdi ..Senin beynin felc mi diye sorma geregi bile duymuyorum..ikinci kadinin yerinde olmak istwsem olurdum.istemiyorum..benim duzenim bozuldu ben magdur oldum ama yanlis bi sey yapmadim.ben varolma mucadelesi verirken o kadin benim sevdigim adamin yaninda ve mutlu..ben dogruyu yaptim ve aci cekiyorum.isimi biraktim kariyerimden gectim..ben magdurum ya magdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?