- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Direk konuya girmek gerekirse kısa süreli bir ilişkim var uzun süre tanışma dönemimiz oldu bir süredir de sevgiliyiz. Daha önce çok ilişkim oldu ve ben hiç bu kadar sevildiğimi hatırlamıyorum. Bende seviyorum herşey güzel ama iki tane sorun var: birincisi sevgilim doğulu, ikincisi ben üniversite okuyorum o okumamış şu anda çalışıyor. Bunlar benim için sorun değil ama biliyorum ki ilerde çok sorun olacak. Belki yeni bir ilişki bunları düşünmek için erken diyeceksiniz ama şimdiden düşünmek zorundayım çünkü içim hic rahat olmuyor. Ailem açısından sorun olacağından ve kültür farkı olacağından eminim. Şu an benim yaşadığım şehirde çalışıyor evlensek de burda yaşayacağız ilerde . Kendisi gerçekten çok iyi biri benim tanıdığım kadarıyla kibar ve efendi ama Türkçeyi çok düzgün konuşmuyor. Ailesi doğuda ve onlardan da Türkçe bilen az kişi var. Hiç tutucu birisi değil kıyafetime gittiğim yere neredeyse hiç karismiyor. Gerçekten onun kişiliğinden efendiliginden bana olan sevgisinden yana hiç bir sıkıntı yok bende onu seviyorum. Ama bu sorunlardan dolayı huzurlu olamıyorum. herhangi bir arkadaşıma bahsettiğim zaman "olur mu onunla saçmalama" veya "Bula Bula öyle birini mi buldun" gibi bir yorum yapıldigi zaman benim bütün moralim bozuluyor kafamda soru işaretleri oluşuyor. Ne yapayım kime ne söyleyeyim bilmiyorum ama kafam karmakarışık sadece yorumlariniza ihtiyacım var
Bak cnm birebir şahidim. Kuzenim doğulu biriyle evli. Bizler doğma büyüme istanbulluyuz.
Kuzenimin eşi gerçekten iyi bi insan. Gel gör ki ailesi.! Sadece adamla evlenmiyorsun ki ailesiyle de....
Kuzenim eşinin ailesi yüzünden çok sıkıntı çekti haliyle karı koca ilişkisine çok yansıdı.
Bak bizden küçüksündür eminim ki. Şartlarınız bir değil. Olaya toz pembe bakma. Sevgililik döneminde sorun çıkmaz ama evlenince ohoooo dertlerin bitmeyecek.
Abla tavsiyesi olarak dediklerimi iyi düşün. Okumamış, türkçesi nerdeyse yok, aile faktörleri, adet gelenek görenek vs. Uymuyorsunuz.
Şimdi anlamazsın belki ama ileride çok sorun çıkacak maalesef.
Kötü demedim ki. Farklılıklar yüzünden ailesiyle hep çatışma yaşandı. Bunu dile getirdim. Okuduğunu iyi anla.Bunun dogulu olup ta ailesiyle anlasamamasinin ne alakasi var .dogulu olunca ailelerin hepsi kotumu oluyolar
Kötü demedim ki. Farklılıklar yüzünden ailesiyle hep çatışma yaşandı. Bunu dile getirdim. Okuduğunu iyi anla.
Konuya yapılan yorumları fazlaca yanlı anlıyorsunuz. Arada ki kültür farkından bahsediyorlar kimsenin kimseyi kötülediği yok.Bunun dogulu olup ta ailesiyle anlasamamasinin ne alakasi var .dogulu olunca ailelerin hepsi kotumu oluyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?