- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Canım Bende dogudayim..Sirf biber gazi yuzunden mi atanmak istemiyorsun ben doguda cevremde, koyde, ucra yerde bir cok ogretmenin, hic biber gazina maruz kaldigini görmedim de binde bir denk gelmistir ama hayat sartlari cok zor tabiki kar kis falan desen tamam da ogretmene zararlari yok..
Biber gazı Ankara, İstanbul, İzmir vs gibi şehirlerde daha büyük problem bence. Doğu görevi yaptım. Hiç biber gazına maruz kalmadım diyebilirim. Madem endişeleniyorsunuz o seçeneği işaretlemeyin bence. Çünkü Türkiye'nin her yerinde görev yapmanıza sağlık durumunuzun elverdiğine dair rapor alacaksınız. Sonradan ben yapamıyorum deyip caymanız zor olur kanımca.
Ilk gelen herkes ayni duygulardan geciyor malesef doktorundan, ogretmenine ,askerinden ,polisine sonra herseyi gorunce normal geliyor alisiliyor bi sekilde. Ama saglik problemin olarak bisey diyemem kendin karar vermelisin..
Bende 3 senedir doğuda yaşıyorum hiiiccc biber gazına falan maruz kalmadim rastlamadim hic.
Bende 3 senedir doğuda yaşıyorum hiiiccc biber gazına falan maruz kalmadim rastlamadim hic.
Siirt canm.Eşimin mesleginden ötürü burdayizSiz neredesiniz acaba?
Kendini hazir hissetmen gerek boyle sartlara yoksa cikarsa pisman olur perisan olursun bence iyi dok dusun kararini ver hayatini etkiler genc bayanin.
Siirt canm.Eşimin mesleginden ötürü burdayiz
Bence siirt aile yaşantısı için doğu illeri arasında en iyisi.yana kötünün iyisi diyelim.diğer doğu illeri kadar fazla olaylı gecmiyor.daha az tehlikeli diyebilirim.benim eşim de polis,atamasi olmadan ilk burayi tercih yapti cok arastirmistik en iyi yaşantı burda die burayi yazdik.küçük bir şehir temiz bi havasi yok ama idare eder isteAnladım, bende eğer atanırsam 4+2 diye bir yasa çıktı eğer değişmezse çakılı olarak en az 6 yıl oralarda kalmam gerekecek o yüzden iyi araştırmak istiyorum.
Bence siirt aile yaşantısı için doğu illeri arasında en iyisi.yana kötünün iyisi diyelim.diğer doğu illeri kadar fazla olaylı gecmiyor.daha az tehlikeli diyebilirim.benim eşim de polis,atamasi olmadan ilk burayi tercih yapti cok arastirmistik en iyi yaşantı burda die burayi yazdik.küçük bir şehir temiz bi havasi yok ama idare eder iste
Ewet merkezdeyiz canim.ewet cok küçük yani siirt zaten cok küçük bir şehir ilcelerini dusunemiyorum.diğer doğu illerinin ilçeleri hakkinda pek bi fikrim yokSanırım siz merkezdesiniz, merkez eminim daha iyidir, bizde genelde ilçeler açılıyor ve baktığım kadarıyla bir çok ilçe doğuda çok küçük.
Ewet merkezdeyiz canim.ewet cok küçük yani siirt zaten cok küçük bir şehir ilcelerini dusunemiyorum.diğer doğu illerinin ilçeleri hakkinda pek bi fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?