Doğu Görevi Yapanlar Bir Bakabilir mi Acaba?

Yok malesef keşke olsa o zaman sıkıntı yapmam, bu tamamen neresi denk gelecek belli değil bilgisayar otomatik olarak atıyor.

Off siralama aciklansa, tercihleri dusunecegim ama hala aciklamadilar, cildircam

Yok malesef keşke olsa o zaman sıkıntı yapmam, bu tamamen neresi denk gelecek belli değil bilgisayar otomatik olarak atıyor.
Umudunu kaybetme insallah tercihlerinden biri denk gelir. Olur da bahsettigin gibi bir yere gidersen ve sağlık açısından problem yaşarsan yine bir caresi bulunur. Rahatsizligini ve olaylari raporla bildirirsen belki saglik ozrune dahil edilebilirsin.

Off siralama aciklansa, tercihleri dusunecegim ama hala aciklamadilar, cildircam

Bende sinirden kafayı yemek üzereyim ÖSYM i arayanlar olmuş öyle bir konu yok şuan gündemde belki de açıklanmaz demişler. Yani hangi akla hizmet bunu yapıyorlar anlamıyorum. Mülakata gidicez ama kaçıncı gidicez mülekattan sonra sıralamamızda değişme oldu mu olmadı mı bilemeyeceğiz belki de çok büyük saçmalık.

Amin inşallah, bunu bende düşündüm ve araştırdım ama biz ilk yıllar sözleşmeli başlayacağımız için malesef bizde eş durumu da sağlık özrüde olmayacak, tam bir çıkmaz ama Allah yardım eder inşallah

Aynen valla butun gun kalbim agzimda gezdim. Ben yarin bayram dolayisiyla ailemin yanina gidicem, mulakat daha belli degil, ne zaman donecegim vs. Cok dusuncesizler. İnsanlarin duygulari, dusunceleri, hayatlari bunlar icin hic onemli degil maalesef. Evvela siralamayi aciklasalardi, onbasvuru icin o kadaaaaar insan kuyruklarda beklemezdi. Mulakata girebilecek olanlar gider basvururdu. Neresinden tutsan olmuyor canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Buarada simdiyi bilmem ama daha once hakkaride yasadim, bir sorunum olmadi...

Off offf , söylenecek o kadar çok şey var ki ama artık cidden söyleyecek kelimeler yetersiz kalıyor düşüncesizlikleri karşısında...

Anladım canım, oralar çok karışık zaten o bir korkuya sebep oluyor ama onu aşınca da bu diğer konu da tıkanıp kalıyorum.. Bakalım artık, inşallah herkes için hayırlısı olur.

Ben sizi atandiniz rotasyona tabii tutuluyorsunuz sanip yorum yapmıştım. Sozlesmeli kadrolarin akıbeti cok belirsiz Allah yardımcınız olsun muhtemelen uzun sure ne oldugunu bile anlamayacağız. Size bir tüyo vereyim: Bircok insan atama kesin olsun diye cok ucra koseleri yazacaktır siz de kıyıda kosede kalmış adı itici gelen kurumlari tercih edin ben ilk atamamda oyle yapmıştım sonlarda olan siralamama ragmen 3.tercihime atanmistim

bu biraz da şans işi

komşumuzun kızı bir çok adı bilinmeyen ilçelerin köylerini bile yazmış sonra da 41. yi işaretlemiş

Gaziantep merkeze atanmış

şimdi orası da suriye nedeni ile karışık ama büyükşehir il merkezinde okulu

insanlar puanım düşük deyip hep kötü yerleri yazmış il merkezini kimse yazmamış o atanmış

Evet, sözleşmeli işi çok büyük sıkıntı umarım ohal bitince bu kural değişir.
Biliyor musunuz bende şuan onu yapıyorum, açtım ilçeler haritasını doğu da adı duyulmamış ama güvenilir ilçeleri seçiyorum kendime, okul isimleri de açılınca o ilçelerden okullar seçmeyi düşünüyorum :)

Evet cidden şans işi benim arkadaşımın ablası 41 den Trabzona atandı , sağlık problemim olmasa zaten düşünmeden o ihtimalide göze alıp Allah hayırlısını versin deyip açarım ama işte olaylı bir yer gelirse bu sıkıntı olur mu diye korkuyorum.

ben doguda cok sık olay yasanan bir ile gittim hiç biber gazı kokusu almadım genelde silah sesleri vardı. köylerde zaten olmaz . genelde cocukların olaylarda kullanıldıgı yerlerde oluyor. ankarada da cok sık biber gazı solunur yani ondanda kacıs yok

gider bakarsın

olmazsa seneye tekrar girersin

zira yazmassan ve tercihleirne atanamazsan da ya gelirse diye düşünürsün içinde kalır ya iyi bir yer çıkarsa diye

mesela Bitlis vs çok küçükmüş ama Tatvan kocamanmış

yani il ya da ilçe olmak farklı bazı yerlerde ilçeler il merkezlerini geçmiş durumda

Bursada dağ ilçeleri var akşam 5 ten sonra toplu taşıma yok adı batı ama doğuda paris gibi olan yerler de var merkeze yakın köyler

Anladım teşekkür ederim yorumunuz için tabi büyük yerler de riskler daha çok

Tabi ki öyle, alsında benim için büyüklük küçüklük sorun değil tabi ki şartlar iyi olsa çok güzel olur ama yeter ki huzurlu sorunsuz bir yer olsun, küçük olması sorun olmaz çok.

Kolay gelsin isiniz zor. Insallah şartlar degisir 6 yıl uzun bir süre ya da sartlar degismezse de umarim mutlu olabileceginiz bir okul bulabilirsiniz kendinize. Okul ortami gercekten cok cok önemli. Iyi insanlarla çalışırsanız şehir fark etmez yaptiginiz isten de zevk alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…