- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Tabiki tercihlerinizin hepsini doldurun fakat hani o bahsettiginiz seçenek sizde açılmayacak bir il tercih etmeniz istenecek sizden. Tercihlerinizden birine yerlesemezseniz seçtiğiniz şehirdeki zorunlu hizmet okullarindan birine atanirsiniz bos kadro varsa. Yani benim zamanimda böyleydi; eger hala bahsettigim gibiyse sehir seçeceğiniz icin daha şanslısınız.
ilk atama mı? sözleşmeli öğretmen olarak mı atanacaksın?
Sağlık riske atılacak bir şey değil.. biber gazi yeme ihtimalin çok yüksek.
Umudunu kaybetme insallah tercihlerinden biri denk gelir. Olur da bahsettigin gibi bir yere gidersen ve sağlık açısından problem yaşarsan yine bir caresi bulunur. Rahatsizligini ve olaylari raporla bildirirsen belki saglik ozrune dahil edilebilirsin.Yok malesef keşke olsa o zaman sıkıntı yapmam, bu tamamen neresi denk gelecek belli değil bilgisayar otomatik olarak atıyor.
Off siralama aciklansa, tercihleri dusunecegim ama hala aciklamadilar, cildircam
Umudunu kaybetme insallah tercihlerinden biri denk gelir. Olur da bahsettigin gibi bir yere gidersen ve sağlık açısından problem yaşarsan yine bir caresi bulunur. Rahatsizligini ve olaylari raporla bildirirsen belki saglik ozrune dahil edilebilirsin.
Aynen valla butun gun kalbim agzimda gezdim. Ben yarin bayram dolayisiyla ailemin yanina gidicem, mulakat daha belli degil, ne zaman donecegim vs. Cok dusuncesizler. İnsanlarin duygulari, dusunceleri, hayatlari bunlar icin hic onemli degil maalesef. Evvela siralamayi aciklasalardi, onbasvuru icin o kadaaaaar insan kuyruklarda beklemezdi. Mulakata girebilecek olanlar gider basvururdu. Neresinden tutsan olmuyor canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Bende sinirden kafayı yemek üzereyim ÖSYM i arayanlar olmuş öyle bir konu yok şuan gündemde belki de açıklanmaz demişler. Yani hangi akla hizmet bunu yapıyorlar anlamıyorum. Mülakata gidicez ama kaçıncı gidicez mülekattan sonra sıralamamızda değişme oldu mu olmadı mı bilemeyeceğiz belki de çok büyük saçmalık.
Aynen valla butun gun kalbim agzimda gezdim. Ben yarin bayram dolayisiyla ailemin yanina gidicem, mulakat daha belli degil, ne zaman donecegim vs. Cok dusuncesizler. İnsanlarin duygulari, dusunceleri, hayatlari bunlar icin hic onemli degil maalesef. Evvela siralamayi aciklasalardi, onbasvuru icin o kadaaaaar insan kuyruklarda beklemezdi. Mulakata girebilecek olanlar gider basvururdu. Neresinden tutsan olmuyor canim. Allah hakkimizda hayirlisini versin.
Buarada simdiyi bilmem ama daha once hakkaride yasadim, bir sorunum olmadi...
Ben sizi atandiniz rotasyona tabii tutuluyorsunuz sanip yorum yapmıştım. Sozlesmeli kadrolarin akıbeti cok belirsiz Allah yardımcınız olsun muhtemelen uzun sure ne oldugunu bile anlamayacağız. Size bir tüyo vereyim: Bircok insan atama kesin olsun diye cok ucra koseleri yazacaktır siz de kıyıda kosede kalmış adı itici gelen kurumlari tercih edinAmin inşallah, bunu bende düşündüm ve araştırdım ama biz ilk yıllar sözleşmeli başlayacağımız için malesef bizde eş durumu da sağlık özrüde olmayacak, tam bir çıkmaz ama Allah yardım eder inşallah
Ben sizi atandiniz rotasyona tabii tutuluyorsunuz sanip yorum yapmıştım. Sozlesmeli kadrolarin akıbeti cok belirsiz Allah yardımcınız olsun muhtemelen uzun sure ne oldugunu bile anlamayacağız. Size bir tüyo vereyim: Bircok insan atama kesin olsun diye cok ucra koseleri yazacaktır siz de kıyıda kosede kalmış adı itici gelen kurumlari tercih edinben ilk atamamda oyle yapmıştım sonlarda olan siralamama ragmen 3.tercihime atanmistim
bu biraz da şans işi
komşumuzun kızı bir çok adı bilinmeyen ilçelerin köylerini bile yazmış sonra da 41. yi işaretlemiş
Gaziantep merkeze atanmış
şimdi orası da suriye nedeni ile karışık ama büyükşehir il merkezinde okulu
insanlar puanım düşük deyip hep kötü yerleri yazmış il merkezini kimse yazmamış o atanmış
Evet cidden şans işi benim arkadaşımın ablası 41 den Trabzona atandı , sağlık problemim olmasa zaten düşünmeden o ihtimalide göze alıp Allah hayırlısını versin deyip açarım ama işte olaylı bir yer gelirse bu sıkıntı olur mu diye korkuyorum.
ben doguda cok sık olay yasanan bir ile gittim hiç biber gazı kokusu almadım genelde silah sesleri vardı. köylerde zaten olmaz . genelde cocukların olaylarda kullanıldıgı yerlerde oluyor. ankarada da cok sık biber gazı solunur yani ondanda kacıs yok
gider bakarsın
olmazsa seneye tekrar girersin
zira yazmassan ve tercihleirne atanamazsan da ya gelirse diye düşünürsün içinde kalır ya iyi bir yer çıkarsa diye
mesela Bitlis vs çok küçükmüş ama Tatvan kocamanmış
yani il ya da ilçe olmak farklı bazı yerlerde ilçeler il merkezlerini geçmiş durumda
Bursada dağ ilçeleri var akşam 5 ten sonra toplu taşıma yok adı batı ama doğuda paris gibi olan yerler de var merkeze yakın köyler
Evet, sözleşmeli işi çok büyük sıkıntı umarım ohal bitince bu kural değişir.
Biliyor musunuz bende şuan onu yapıyorum, açtım ilçeler haritasını doğu da adı duyulmamış ama güvenilir ilçeleri seçiyorum kendime, okul isimleri de açılınca o ilçelerden okullar seçmeyi düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?