Doğu Görevi Yapanlar Bir Bakabilir mi Acaba?

Heryerde gorev yapmak icin okuduk.ben yuksekovada es durumuyla gidip 2yil calistim.biber gazi yedim.cok kotu degil üstelik hamileydim.astiminiz yoksa cok sorun olmaz.terör heryerde var.yaradana siginin isaretleyin bence.kismetten öteye yol yok.hakkinizda hayirlisi olsun

Sözlüyüm, ben aslında eski kanunla olsa 1 yıla memleketime eş durumu ile gelirdim ama şimdi bize, yeni atanacak olanlara sözleşmeli 4+2 şartı geldi ve tayin isteme yok şuan ki duruma göre, ileride değişir diye umut etsekte şuan ki ihtimallerde bu yok malesef. Bu arada benim de kuzenim orada 2 yıl öğretmenlik yaptı sonra eş durumundan geldi.

Normalde aynı sizin gibi düşünen biriyim ama hastalık açısından bunu göze alamıyorum astım değil ama daha ciddi bir problem.

Sozlesmeliye es durumu yok ama kadrolulara var diye duymustum ben ama demekki gene degisti fazla bilgim yok bu konuda..

Sozlesmeliye es durumu yok ama kadrolulara var diye duymustum ben ama demekki gene degisti fazla bilgim yok bu konuda..
Ben kadroluyum canim.dogu gorevimiz iptal edilmisti.ama ben askerle evlenince es durumuyla gittim doguya.ogretmeni cok sevip sayiyorlar.ama 3yildan sonra bunaldigini soyleyen cok ogretmen vardi okulda.biran once tayin olmak istiyorlardi

Yok bende onu demek istedim zaten yanlış anlaşılma oldu sanırım sözleşmeli 4 yıl sonunda kadroya geçeçek sonra isteyebilecek eş durumu ama kadrolular hala aynı ilk yıl sonunda isteyebilir

Tmam canim asaletin tastiklenecek derken bunu kastetmistim dogru..neyse hayirlisi hakkinda ama doguda ogretmene cok deger verirler haberin olsun.. Koy peyniri sutu cok getirirler..

Tmam canim asaletin tastiklenecek derken bunu kastetmistim dogru..neyse hayirlisi hakkinda ama doguda ogretmene cok deger verirler haberin olsun.. Koy peyniri sutu cok getirirler..

Onu duydum canım batı da çoğu yerde o kalmadı ama anadolu insanı hala saygı gösterip değer veriyor öğretmene , bu arada amin inşallah, çok teşekkür ederim ayrıca vakit ayırdın

Doğudan bir yeri seçmeniz gerekecekse Batman'ı tercih edebilirsiniz hem hiç olay yok mahrumiyet bölgesi değil sağlık alanında bir problem yok bir sürü hastane var havaalanı şehrin içinde sosyal yaşantıda kötü değil evleri güzel değerlendirebilirsiniz hayırlı olsun

Tercihlerinizi okullarla görüşüp yaparsaniz daha sağlıklı olur ben tek tek aramistim okulları hatta oyle ki ayni ilde olan okullar beni uyarmıştı; su okulu yazdiysan zorlanirsin, su okulda rahat edersin diye. Ben tayin icin her seferinde isaretledim bahsettiginiz şıkkı ama bir kere bile denk gelmedi. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Öneriniz için teşekkür ederim

Kendi yapacağım tercihler için bende aynısını yapıp çok araştırıcam zaten ama benim endişem tercih dışı seçeneğiyle ilgili umarım benimde sizin ki gibi denk gelmez.

Net olarak anlayamadim ama, eger o sıkkı secmeyince sadece yaptiginiz tercihler uzerinden degerlendirilecekseniz secmeyin o sıkkı. Risk almaya deger mi?

Kendi yapacağım tercihler için bende aynısını yapıp çok araştırıcam zaten ama benim endişem tercih dışı seçeneğiyle ilgili umarım benimde sizin ki gibi denk gelmez.
Yanlış anlamadiysam zorunlu hizmet sayilmayan bir kurumda 3.yilinizi doldurdunuz ve zorunlu hizmet icin tercih yapmaniz gerekecek. Eger durum boyleyse zaten o şık yok, yerine bir sehir secmenizi istiyorlar ve o sehir sınırlarındaki zorunlu hizmet kapsamindaki bir okula ataniyorsunuz ama puaniniz yetmez de o şehire atanamazsaniz ne yazikki secseniz de secmeseniz de rotasyona ugriyorsunuz..

Net olarak anlayamadim ama, eger o sıkkı secmeyince sadece yaptiginiz tercihler uzerinden degerlendirilecekseniz secmeyin o sıkkı. Risk almaya deger mi?

Evet o zaman kendi tercihlerim üzerinden değerlendirilicem ama bu sefer onların denk gelmeme ihtimali var eğer o şıkkı işaretlersem puanım yeterli ise kesin başka bir yere yerleşiyorum. İşte bende risk almaya değer mi bilmiyorum iyi bir puanla 1 yıl kayberme riskimde var, kötü yere gidip sağlık açısından problem yaşama riskimde.

Kendi isteğimle yazdığım yerlerde zorunlu hizmet bölgesi olarak geçecek ama onlar bu açıdan daha güvenli yerler olacak.

Ben sorunuza cevap veremeyeceğim ama Allah yardımcınız olsun,umarım iyi bir yere atanırsınız.
Hakkari ve Diyarbakır'da tanıdığım öğretmenler mutsuz değil

Kendi isteğimle yazdığım yerlerde zorunlu hizmet bölgesi olarak geçecek ama onlar bu açıdan daha güvenli yerler olacak.
Tabiki tercihlerinizin hepsini doldurun fakat hani o bahsettiginiz seçenek sizde açılmayacak bir il tercih etmeniz istenecek sizden. Tercihlerinizden birine yerlesemezseniz seçtiğiniz şehirdeki zorunlu hizmet okullarindan birine atanirsiniz bos kadro varsa. Yani benim zamanimda böyleydi; eger hala bahsettigim gibiyse sehir seçeceğiniz icin daha şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…