- Konu Sahibi can_yoldas1
-
aslnda böyle yaklaşm yanlş ama çoğu insan böyle düşünüyo.ben de ailemden çoğu defa duyuyorum birinden bahsederken kürtmüş falan diye. üzücü yaa yıkamadık tabuları..işiniz zor
Babanız sadece yüzünü ekşitmekle kalmışsa bişey dememişse şansınızı deneyin.Her anne baba evladının iyi olmasını ister istisnalar hariç.En azından tanısaydı bi fikri olurdu babanında.Kimseyi tanımadan yorum yapmamak lazım.Her yerin bi çürük elması vardır doğulularında adı çıkmış vaziyette ama öyle iyi insanlarıda varki şahsen severim umarım hrşey gönlünüzce olur :93:
babanıza BATILI deseydınız gene yuzunu ekşiltecektı çünkü siz onun evladısınız sizi çok sevdığı için kıskanıyordur onunla karşılıklı konuşmalısınız babanıza eşiniz olacak adamı tanımalı ve iyi tanıtmalısınız artısıyla eksisiyle
Canım benim karşındaki insanın nereli olduğu değil adam olup olmadığı önemli...Bunuda iyice araştırmadan anlayamazsınnn.Heryerin iyisi kötüsü var...Mesela benim memleketime görede k.denizlileri sevmezler...Ama benim çoğu arkadaşım k.denizli...Ama bi güneydoğulu olarak sana sadece şunu söyleyebilirim.Doğunun erkekleri mert olurr...Dürüst olurr...Benim eşimde doğuluu...Ama sadece doğum yeri orasıı...Gayet güzelde anlaşıyoruzz...Sen fazla memleketlere takılma ailende takılmasın.Sen karşındaki insana insan olarak dikkat et sadece...Allah hakkında hayırlısını versinn...
eşim doğulu ama ne huyunu ne bana yaklaşımını ne yardım ve desteğini hiç bir batılıya değişmem.
sen kendi adına iyi ölç tart erkek arkadaşından emin misin mutlu olacak mısın sen eminsen ailende ikna olacaktır korkma tanıştır. benim ailem de çok tepki verdi ben ısrar ettiğim için izin vermek zorunda kaldılar yaklaşık 3 yıldır evliyiz ve bir gün bile pişman olmuş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?