Eline sağlık arkadaşım. Çok şirin olmuş.
elinize sağlık ben çok beğendim ama okuyunca bişey merak ettim. babacık için de var bişeyler. refakatçi olarak o mu kalıcak ? yani ben de eşimin kalmasını istiyorum da annem hayatta geri durmazbizim için daha çok erken de merak ettim. acaba bayan yakınlarınız mı gelemedi ? yoksa siz de mi bizim gibisiniz ?
eğer öyleyse anneleri nasıl ikna ettiniz biz de deneyelim
hersey cok guzel ama sanki bana gore gereksiz seyler var
ben kalabalik olsun istemiyorm hastane icin cok fazla geldi yani en fazla 2 gece kaliniyor
Doğum yapacağım hastane zaten annemlerin orda özel hastane ve tek refakatçi şartı yok, özel büyük çatıkatı odaları var koltuklu çekyatlı.. Bir de çalışanlar DR.lar falan annemlerin arkadaşı o yönden biraz şanslıyım sanırım...
Açıkçası ben eşimi istiyorum yanımda eşim de yanımızda olmak istiyor, doğuma da girecek inşallah aksilik çıkmazsa. Annem de tabiki eminim kalır yanımızda hatta babam da :)Ama sanırm ben özel şeylerimi eşime yaptırırım annem canım ama ne bileyim eşim de benim canyoldaşım yani sonuçta yaşlandığımızda da birbirimize biz bakacağız.. İyisiyle kötüsüyle eşlerin birlikte kucaklayacakları bir deneyim olduğunu düşünüyorum doğumu.. En kötü durumları da (lavman,kanama,sancı,ağrı sızı vs... .. .) en iyileri de (bebeğin ilk ağlaması gözlerini dünyaya ilk açışı..) eşler bence birlikte yaşamalı.. Sonuçta bebeği yaparken özel gizli saklı olmuyor eşler arasında dünyaya gelirken de olmamalı diye düşünüyorum. Eşim de her anımızı birlikte yaşamak istiyor..
Annem zaten en başından beri biliyor doğuma eşimle gireceğimizi ve asla olumsuz bir tavır takınmadı. Bilmiyorum belki bazı anneler olumsuz bakıyor olabilir ama benim annem ve babam da bu mucizeye eşimle birlikte tanık olmam konusunda hep olumlular.
Babamıza da eşya koydum çünkü hastanede ne kadar kalacağımız belli olmayabilir, zaten doğum çantası hazırlamanın nedeni bence her an herşeye hazır olmaktır. doğumun nasıl olacağı ya da süreci belirli bir eylem değil sonuçta.. Yani fazlası olsun da eksiği olmasın.. Hastanedeyken sonuçta eşim de benimle sıkıntı yaşayacak terleyecek yorulacak vs.. onu da düşünmem gerekiyor, hepimizin rahatı için biraz kapsamlı bir çanta benimkisi :) Doktorum eğer normal doğum olursa hastanede 1 gün kalacağımı söyledi ancak dediğim gibi sezaryene de dönebilir sağlıkla ilgili bir durum olursa ve o zaman bu süre 3 gün oluyor.. o kadar çok dinledim okudum ve tanık oldumki normal doğum diye saatlerce sancı çekip ardından mecburen sezaryen olan anneleri...
En iyisini düşünüp en kötüsüne hazırlıklı olmak gerekiyor diye düşünüyorum....
uzun oldu ama =)
Siz eşinizle doğuma girmek ve kalmak istiyorsunuz sanırım.. Bunu annenize anlatabilirsiniz.. Bu çok özel ve önemli anı babasıyla da paylaşmam gerekiyor sadece kendime saklayarak bencillik edemem o bizim parçamız ve dünyaya gelişini de eşimle yaşamak istiyorum diyebilirsiniz.. sanmıyorum ki anneniz üzülsün...
düşündüm de havlu almıcak mısın yanına? göremedim çantanda. çok şirin bebek havluları var aslında.
çok güzel olmuş canım.sağlıkla,neşeyle ,bir avazda kucağına almanı dilerim bebişini
Eki Görüntüle 492317 Magic Form Emzirme Pijama Takımı - Pijama - İç Giyim
Eki Görüntüle 492316
Boynerden aldım. Hem pijama hem de gecelik. tacı da mevcut.
Canım çok çok güzel olmuş sağlıklı sıhhatlice bebeğini kucağıuna alırsın inşallah.Bizimki daha portakalda vitaminİnşallah bu duyguları rabbim de bana nasip eder
aaa çok güzelmiş bu takım... netten bi bakıyım :)
çoook teşekkür ederim canım, inşallah o portakaldaki vitamin gelir göbüşüne konar bu heyecanlı ayları hazırlıkları ve sonrasını henüz benim de bilmediğim o müthiş annelik duygusunu yaşarsın istediğin zaman
İnşallah canım ağzından bal damlıyorAllahım seni de senin gibi tatlı dilli olacağına inandığım bebeğini de korusun
Ben de her şeye hazırlıklı olmak ,her ihtimali göz önüne almak gerektiğini düşünüyorum.
Ne güzel her şeyi düşünmüşsünüz.Doğuma hazırlanan annelere bir örnek de sizden oldu.
Allah sağlıkla sıhhatle bir avazda kurtarsın.
Doğumu nerede yapacaksınız?
aaa çok güzelmiş bu takım... netten bi bakıyım :)
çoook teşekkür ederim canım, inşallah o portakaldaki vitamin gelir göbüşüne konar bu heyecanlı ayları hazırlıkları ve sonrasını henüz benim de bilmediğim o müthiş annelik duygusunu yaşarsın istediğin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?