Kuzenine söyle çocuğuna dikkat etsin o zaman.Ben olsam söylerim.Alınırsa ya da bozulursa umrumda olmaz.Herkes çocuğuna sahip çıksın.Hiç tahammül edemiyorum yaramaz çocuklara,hele onların gamsız annelerine hiç hiç edemiyorum.Daha eve gelmeden baştan söyle,normal zamanda bir şey demedim ama bu özel bir gün,ben bir sürü hazırlık yapacağım,gözün çocuğunun üstünde olsun de.Biraz sizlerde de hata buluyorum ben.Genelde çok şikayet var bu konularda ama hiç sesinizi çıkarmıyorsunuz.Söyleyin annelerine,bak çocuğun ne yapıyor bu evin hali ne diye söylenin biraz.Tutturmuşsunuz bir misafirdir lafı.Öyle misafir olmaz.Misafir dediğin,kendi evinde olmadığı için çok daha fazla dikkat eder çoluğuna çocuğuna.Bunların ki gamsızlık,umursamazlık.Ayıp denen bir şey var.Gelsin çocuk benim evimin içine s.çsın,ben ay misafir onlar diyeyim,hiç diyemem kimse kusura bakmasın.Uyarımı yaparım,beklerim,baktım hala ses etmiyor gamsız anneler,çocuğunun kolundan tuttuğum gibi koltuğa savurturum o zaman kendine gelir annesi de.Hiç acımam,çok ciddiyim.