zaten sıze bırsey alma bana alırsan kızarım para bırıktırelım daha cok gorusmek ıcın demıs akıllı adamMerhabalar;
Biliyorum dert değil ama ben akıl almak istiyorum arkadaşlar, acaba yerimde olsaydınız ne yapardınız bilmek istiyorum. Bir kaç gün sonra erkek arkadaşımın doğum günü, geçen sene karşılıklı pahalı hediyeler aldık, tüm özel günlerde hediyeler aldık yine. Bu aralar çok sıkışığız ben de o da. Bana doğum günü hediyesi istemediğini, alırsam çok kızacağını, hiç bir ihtiyacı olmadığını söyledi. Ben de iki ay sonra benim doğum günümde sen de almayacaksan kabul dedim, o da tamam dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ayrı ilde yaşıyor, iki hafta önce borç harç görüştük, doğum günü bayrama denk geliyor, ailesi ile olacak görüşemiyorum da. Usulen de olsa ufak bişi alayım mı, alırsam o da bana almak zorunda kalır ve sıkışır mı? Sevgilim daha çok buluşmak için para harcamak istiyor çünkü. Yoksa sadece arayarak kutlamak yanlış mı olur? Sevgilim borcunu iki aya kapatır, belki o bana hediye alır, ben şimdi alamayacağım ya da alsamda inanın 50 tlyi geçemez feci kart borcum var, kuruşum yok, ailemden isteyemem, o bana alırsa altta mı kalmış olurum?
Ben bu ara çalışmıyorum, sertifika programına gidiyorum üniversitede, ailem sevgilimi bilmiyor, çünkü istemezler, maaşım olmadığından beri ailemden başka bahaneler ile isteyerek bişler aldım ama şu anda onu da isteyemem.
Böyle bir durumda manevî bir hediye hazirlayabilirsiniz belki. Birbirinizin durumunu bilerek bu konuyu konuşmuşsunuz zaten sorun olmaz.Merhabalar;
Biliyorum dert değil ama ben akıl almak istiyorum arkadaşlar, acaba yerimde olsaydınız ne yapardınız bilmek istiyorum. Bir kaç gün sonra erkek arkadaşımın doğum günü, geçen sene karşılıklı pahalı hediyeler aldık, tüm özel günlerde hediyeler aldık yine. Bu aralar çok sıkışığız ben de o da. Bana doğum günü hediyesi istemediğini, alırsam çok kızacağını, hiç bir ihtiyacı olmadığını söyledi. Ben de iki ay sonra benim doğum günümde sen de almayacaksan kabul dedim, o da tamam dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ayrı ilde yaşıyor, iki hafta önce borç harç görüştük, doğum günü bayrama denk geliyor, ailesi ile olacak görüşemiyorum da. Usulen de olsa ufak bişi alayım mı, alırsam o da bana almak zorunda kalır ve sıkışır mı? Sevgilim daha çok buluşmak için para harcamak istiyor çünkü. Yoksa sadece arayarak kutlamak yanlış mı olur? Sevgilim borcunu iki aya kapatır, belki o bana hediye alır, ben şimdi alamayacağım ya da alsamda inanın 50 tlyi geçemez feci kart borcum var, kuruşum yok, ailemden isteyemem, o bana alırsa altta mı kalmış olurum?
Ben bu ara çalışmıyorum, sertifika programına gidiyorum üniversitede, ailem sevgilimi bilmiyor, çünkü istemezler, maaşım olmadığından beri ailemden başka bahaneler ile isteyerek bişler aldım ama şu anda onu da isteyemem.
zaten sıze bırsey alma bana alırsan kızarım para bırıktırelım daha cok gorusmek ıcın demıs akıllı adam
oyuzden rahat olun hedıyenı gorustugumuz zaman verıcem deyın ozamana toparlamıs olursunuz gorustugunuzde hedıyenızle gıdersınız anısı kalsın dıyorsanız ıcınıze sınmıyorsa oyle yaparsınız
Almayın söz vermişsiniz. Sözünüzü tütün. O durumu düzelir de size alırsa altta kalmış olmazsınız.
Çözümü veriyorum sen ona bir yerde yemek ısmarlarsın hem yemek derdi olmaz hemde hediye olur 1 günüde atmış olursunuz yemek bakımından,o da sana başka birgün yemek ısmarladı mı oh zaten mutfağa harcıyacağınızı romantikliğe hediyeye harcamış gibi harcamış olursunuz 1 taşla 2 kuş devir ekonomi devri sonuçta.
Almayın demisse gerek yok
Dogum gununde arayip sicacik bir konusma yaparsiniz cok guzel olur
Bu arada birbirinizi kollamaniz ve anlayisiniz cok guzel bir omur mutluluklar
Sizin gönlünüz zengin demek tatlım bende de var hep daha fazlasını yapayım vs ama eldekilere duruma görede hereket etmek daha sorunsuz daha tatlı olur şu durumlardayken,ne sonra lafını yapabilir ne bişey zaten sonuçta yemek yiyeceksiBenim evlenmeyi düşündüğüm ilk sevgilim, hani ilk yıllarda çiftler birbirinde anı olarak kalacak şeyler almalı mı bilemediğimden 18 aydır bişiler aldım. Yoksa inanın benim için en güzel hediye sevdiklerime güzel bir akşam geçirmek dediğiniz gibi.
Böyle bir durumda manevî bir hediye hazirlayabilirsiniz belki. Birbirinizin durumunu bilerek bu konuyu konuşmuşsunuz zaten sorun olmaz.
En güzeli hediyeyi gününde teslim edebilmektir ama olmasa da değerinden bir şey kaybetmez neticede :) ailesi ilişkinizi biliyorsa sorun olmayacaksa gönderebilirsiniz. Ama bayramda kargolar da tatil olduğu için bu da mümkün gözükmüyor gibi gerçi :)Sevgilim bayramda ailesinin evinde olacak, ev adresi bende var, manevi bir şey hazırlıyıp ev adresine mi kargolayayım? Yoksa günü geçecek ama buluşunca süpriz olarak mı vereyim sizce?
yanlış anladıysam kusura bakmayın şimdiden.
Şuan hiçbir geliriniz yok.
Kredi kartı borcunuz çok fazla.
Eğer hediye alacaksanız da ailenizden para alacaksınız.
ailenizin çalışıp didinip kazandığı parayla sevgiliye hediye almak nedir Allah aşkına yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?