Doğum günü konusu

Biz kadınlar erkekler anlamaz düşünmez diye kendimizi avutuyoruz.en öküz erkek bile sürpriz yapmayı karşıdakini sasirtmayi bilir ama demekki canı istemiyor.konunuza gelecek olursak abinize fazla anlam yuklemissiniz evet güzel bı hediye alsa olabilirdi ama size sürpriz yapmasını beklemeyin.sonucta onlar sevgili farklı durumlariniz

Ben olsam o doğum gününe hediyesiz giderdim. Çünkü kız da sizinkine hediyesiz gelmişti. Ben bu işlerde gayet de karşılık beklerim. O düşünemez, bu düşünemez eeehh yeter be! Herkesin aklı var, herkes de gayet düşünür.
Hediye için de gayet küsülür, milletin alacağı üç kuruşluk şeye kalmadı kimse zaten oradaki olay alınan şey değil. İnsanın umursanmaması. Böyle yapa yapa ilişkileri iyice deniz seviyesinin altına indirdi millet. Kocam hediye almadı desem, amaaan kocanı bir hediye ile mi değerlendiriyorsun derler, abim almadı desem aaa erkek düşünememiştir derler. Yok özel gün bir gün müymüş, her gün özel olmalıymışmışmış. Hayır kardeşim, özel günler bir gündür. Sevgililer gününde gayet de isterim hediyemi. Evet kapitalizm beni ele geçirdi, var mı başka sorun?
Ha bu arada ben olsam abime de doğum gününde para atardım.

Abime para atmak onu Bende düşündüm hediye bir kutlama bekleyen insanların hiç Bir şeyi kutlanmıyor ama beklemeyen önemsemeyen insanların kutlanıyor bu nasıl bir döngü anlamadım

İnşallah size de sizin abiniz gibi biri denk düşer yani ne diyelim

Abimin sevgilisinin olupta kardeşinin doğum gününü kutlamaması ne gibi farklı olabilir ki önce kendi ailesine değer verip sonra başkasına da verir zaten kendi evdeki insanını değersizleştirmek hoş degil bana da yapsın ona da yapsın

Ay kız arkadaşını da çok düşündüğü söylenemez bence. Erzak kutusu gibi abur cubur dolu kutu hediye etmek adeti nereden çıktıysa çok komik bence, erzak yardımı yapar gibi bana ne de geç bence.

yasiniz cidden 35 mi?
bazi kadinlarda kocadan hayir görmeyince oglunu kocasi yerine koyup tüm nazini ona yapmasi durumu var ya sizde de benzerinden var
yalnizliktan sevilme - nazlanma - ilgilenilme ihtiyacinizi abinizden bekliyorsunuz gibi geliyor. konu abiniz degil sizin bu ihtiyaciniz bence
yoksa hali hazirda bir sevgiliniz, eşiniz vs olsa dogumgununuzu düşünen, sizi nazlayan abinizi sallamazdiniz bile.
ama adama gicik olmayin. siz 35seniz abiniz abi oldugu icin yasi kirklara geliyor demektir. nihayet sevecegi birini bulmus bunca heveslenmesi normal degil mi???

*konuda herhangi bi yas zorbalamasi yoktur ben de konu sahibinden sadece 1 yas küçüğüm ve ben de bekarim.

Demekki gorumcelik boyle böyle yukleniyor bunyelere, inanilmaz aydinlandim

Hayır 35 yaşında degilim. Bana da hiç bir sevgilim yapmadı onlara da çok söylendim yine yapılmadı. bu yüzden kıskanmıyorum abimin tavrına çok kırıldım yoksa yapsın sevgilisi en iyisini yapsın bana bir karı yada zararı yok.

Ben sizin yerinizde olsam doğumgününe giderdim hediyede alırdım. Böyle basit olayları dert edip misilleme yapmayı düşünürseniz kardeşinizle bağınız kopar herşeyi sorun etmeyin bazı şeyler tolere edilebilir

İlk kez mi hediye almıyor size? Daha önce hep aldı mı

Ben bu güne kadar bir çok kişinin doğum gününü kutladım ama kimse benimkini kutlamadı neden hep ben yapmak zorundayım. Kızdan bir beklentim olmadı zaten ben abime alındım

Begendiğim bir şey olursa söylerdim sadece. Zaten kızla aynı ayda doğduk o yüzden geldi benim doğum günüme de hatırladı
E ama önceden de almıyormuş şimdi neden sorun ettiniz? Sevgililikte doğum günü kutlamak yazılı olmayan bir zorunluluktur kendinizi bir tutmayın. Bunun sizi sevmemekle size düşkün olmamakla hiçbir ilgisi yok. Eşim ailesinden kimsenin doğum gününü kutlamaz hediye de almaz ama benimkini bir ay önceden planlar.

Beni boş yere heveslendirdi ama yapmayacağı bir şeyin niye planını yapar ki benim de zoruma gitti huyumu da bilir gerçi onu da bilmez çocuk gibi şu gün bu gün diye diye 10 gün geçti

Beni boş yere heveslendirdi ama yapmayacağı bir şeyin niye planını yapar ki benim de zoruma gitti huyumu da bilir gerçi onu da bilmez çocuk gibi şu gün bu gün diye diye 10 gün geçti
Abiniz böyle demek ki.. kız arkadaşını ilgilendiren bir durum yok bu mevzuda. Biz kadınlar olarak partnerlerimizin ailevi ilişkilerini düzeltmekle yükümlü değiliz. Annesini kardeşini araması gerekiyorsa arasın, hediye alması gerekiyorsa alsın hep biz komut vermeyeceğiz bu adamlara.

iste sorunun özü burada ama siz yanlis yerden ariyorsunuz.
sizi sevdiğini söyleyebilir ne guzel iste. ama neden sizin doğum gununuze cok ozensin ki? annenizi de seviyordur ama annenize ne aliyor mesela her sene?
o sevgi ayri bu sevgi ayri. benim babam da beni cok sever. hem dile getirir, hem gösterir. ama 34 yasindayim 1-2 kere haric hic hediye almamıştır. Ama anneme hep hediye alir dogum gununde ve evlilik yildonumunde. bu beni sevmediği anlamina gelmez ki.
ha ablama alip bana almasa sorun olurdu iste
sizin kiyaslamaniz gereken varsa baska kardesinize yapip yapmadigi. sevgilisiyle coook baska kulvarlardasinz çünkü

İki doğum günü sonrası kıza da aynı olur merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…