Doğum günü konusu

Ben onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zaten

Vala bunlar komutla çalışıyor

O ho o kadar yanlış bir kıyas ki kimi sevgilisine gösterdiği özeni kardeşine gösteriyor. Üstelik daha cicim ayları tabi ki şovunu yapacak.

Para yollamış işte ne güzel. Bana da annemle abim para yolluyor, ben de öyle istiyorum, zevkimi tutturamaz edemezler vs.

Ama kıza hediye almayın o size almamış o kadar da değil. O kadar da kalender olmaya gerek yok.

Evet oyalanmış bir şekilde gönderilen bir para

Ben aile yakınlarının hediye alıp almamasına değil kutlayıp kutlamasına bakarım, hediye pek bi anlam taşımaz benim için hatırlanması önemlidir.

Ama sizin hassasiyetinizi göz önünde bulundurup yorum yapacak olursam da, gelin adayının da akıl edip abinizi hediye için teşvik etmememesi biraz gözüme battı
Ben eşimle sevgiliyken bile onun aile yakınlarının özel günlerinde ne alacağımızı, ne yapacağımızı eşimden önce planlardım. Abiniz akıl edememiş olabilir veya kız önemsemeyip hediye olayını geçiştirmiş olabilir. Bilemedim.

Ben onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zaten
iyi de niye düşünsün sevgili ayri abi ayri
sen ömrünce kac kere misal abin bir yerden gelirken onu otogardan karsiladin? ama sevgilin olsa uca uca gider beklersin.
vs vs
insanin sevgilisine verdigi degerle kardesine verdigi deger cooook baska seyler.
dedigim gibi ben sevgilime / nisanlima alacagim hediyeleri aklima geldikce yazarim not alirim ki heidye düşündüğümde onun sevecegi bir seyi yapayim hemen.
epey mesai harcarim.
normalde pinti bir insanimdir kendime kolay kolay pahali bir sey almam ama soz konusu sevgilimse ya da birlikte kurdugumuz evse hic dusunmeden alasim gelir pahali seyleri.
en basiti kendi akilli saatim yok. o parayi da bir saate veremem ama nisanlim spor yapiyor. yüzdüğünü kostugunu hesaplasin, haritasini cikarsin diye tonla ozelligi olan akılı saati hic dusunmeden aldim.
babam ki canim babam, cok severim. aldigim en pahalj hediye tuttugu takimin formasiydi onu da bir kere aldim.
hic dusunmem bile anneme ablama babama ne alsam diye.
çünkü kendi sectigin ve hayatini geçirmeyi düşündüğün sevgili baska bir sey.
misal abin senle yarim saat konussun sıkılır muhtemelen ama sevgilisiyle tüm gün konussun eve dönsün yine ozler.
ask boyle bir seydir.
hic trip falan atma. abinin agzi sıkı degilse kiza söyler, belli eder. bosu bosuna sana bilenir sonra abinden olursun

İki doğum günü sonrası kıza da aynı olur merak etme
Yok olmaz önceden çizgileri olan biri bir anda kalktı çizgiler karı görünce hepsi değişiyor
Hayatına hiç erkek girmemiş belli ki dostum bunların hepsi aynı üretim

Boşver umursama parayıda almasaydın. Sorun hediye yada para değil kardeş olarak değer görmekti herşey yerinde güzel abi ama gerek yok şuan diyip geri verseydin.

Bak benim abim yıllardır evli. İlk zamanlar gününde aramazlardı bile ertesi günü hep kutlarlardı son bi kaç senedir gününde arıyor. Biliyor musun hiç bişey yapma olduğu gibi bırak. Ben hiç bir doğum günümde çocukluğumda hariç abimden hiç hediye almadım sorun hediye değil zaten ufak bi gülümseme yüze kondurmak. Varligi yeter de gec herkes sag olsun iyi olsun.

Kız yok vallahi abimi hiç kıskanmam evlensin gitsin. Ben bana yapılan bu tavıra karşı uyuz oldum
Siz onu koşulsuz seviyorsunuz diye böyle. Sevgilisiyle evlendikten sonra da kesecek almayı etmeyi. Çünkü karakteri böyle. Onu elde edene kadar çabalıyor gibi görünüyor.

Kız arkadaşına yaptığı da aman aman bir şey değil ki. Hatta bana yapılsa zerre kadar mutlu etmez, özensiz bulurum.
hakkaten ha yazacaktim yazmadim
notlarla cikolatalarla kutu hazirlamis.
bunlari 15 sene once ilkgenclik asklarim yapardi. oyle cok ozenilecek bir sey de degil. kiz arkadasa hediye diyince akla zaten hemen cikolata not dolu bir kap gelir.

Ben hiç bir sevgilimden görmedim her doğum günümde hatırlatmama rağmen yapmadılar. Abim kız arkadaşına yapsın gocunmam en güzelini yapsın mutlu etsin. Ben özel günlere önem veriyorum keşke vermesem beklenti içinde olmak üzüyor. O gün benim de özel günümdü ve ailem tarafından hatırlanmak elbette isterim kutlamasa dert etmem ama bu dalga geçer gibi hal aldı bende madem yapmayacaksın o zaman neden lafını edip beni heyecanlandırıyorsun bende sevindim abim yapacak diye boş hevesle kaldım hiç yapmasın söylemesin bu kadar alınmam

3 konunuz var 3ü de abi ablayla ilgili. Yaşınız 29 ama kafaya taktınız seyler 15 16 yaş konuları. Yok ablalarım beni eziyor yok abim bana degil sevgilisine hediye alıyor. Çok fena görümce olacaksınız üzücü.

Ablalarımla olan derdim ayrı onlar kendinilerini gökte sanıyor . Abim de ayrı bir mesele benim kimseyle bir derdim yok saygı ve değer olduktan sonra.

Begendiğim bir şey olursa söylerdim sadece. Zaten kızla aynı ayda doğduk o yüzden geldi benim doğum günüme de hatırladı
İyi de hesabınıza para göndermekle bu aynı şey değil mi? Önceden de sürpriz partiler abartılı havalı aksiyonları yokmuş. Adamın kız arkadaşı sevgilisi ayrı siz ayrısınız. Beklenti de beklenti diye tutturdunuz. Bırakın abiniz kız arkadaşıyla güzel bir başlangıç yapsın. Bir sene de böyle olsun, amma taktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…