Ben onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zateniste sorunun özü burada ama siz yanlis yerden ariyorsunuz.
sizi sevdiğini söyleyebilir ne guzel iste. ama neden sizin doğum gununuze cok ozensin ki? annenizi de seviyordur ama annenize ne aliyor mesela her sene?
o sevgi ayri bu sevgi ayri. benim babam da beni cok sever. hem dile getirir, hem gösterir. ama 34 yasindayim 1-2 kere haric hic hediye almamıştır. Ama anneme hep hediye alir dogum gununde ve evlilik yildonumunde. bu beni sevmediği anlamina gelmez ki.
ha ablama alip bana almasa sorun olurdu iste
sizin kiyaslamaniz gereken varsa baska kardesinize yapip yapmadigi. sevgilisiyle coook baska kulvarlardasinz çünkü
Açıkça kıskanç görümce modundasınız. Kıskanmıyorum diye de kendinizi de bizi de kandırıyorsunuz.Ben onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zaten
Vala bunlar komutla çalışıyorAbiniz böyle demek ki.. kız arkadaşını ilgilendiren bir durum yok bu mevzuda. Biz kadınlar olarak partnerlerimizin ailevi ilişkilerini düzeltmekle yükümlü değiliz. Annesini kardeşini araması gerekiyorsa arasın, hediye alması gerekiyorsa alsın hep biz komut vermeyeceğiz bu adamlara.
Yok olmaz önceden çizgileri olan biri bir anda kalktı çizgiler karı görünce hepsi değişiyorİki doğum günü sonrası kıza da aynı olur merak etme
Şimdiden kabullenme bunu. Ataerkiyi desteklemeyeceğizVala bunlar komutla çalışıyor
Kıskanmıyorum arkadaşlar! Ben böyle şeylerden hoşlanmam bunu da biliyorAçıkça kıskanç görümce modundasınız. Kıskanmıyorum diye de kendinizi de bizi de kandırıyorsunuz.
Evet oyalanmış bir şekilde gönderilen bir paraO ho o kadar yanlış bir kıyas ki kimi sevgilisine gösterdiği özeni kardeşine gösteriyor. Üstelik daha cicim ayları tabi ki şovunu yapacak.
Para yollamış işte ne güzel. Bana da annemle abim para yolluyor, ben de öyle istiyorum, zevkimi tutturamaz edemezler vs.
Ama kıza hediye almayın o size almamış o kadar da değil. O kadar da kalender olmaya gerek yok.
iyi de niye düşünsün sevgili ayri abi ayriBen onun gibi yapsın diye beklemiyorum ki azıcık da olda düşünseydi bana yeterdi zaten
Hayatına hiç erkek girmemiş belli ki dostum bunların hepsi aynı üretimYok olmaz önceden çizgileri olan biri bir anda kalktı çizgiler karı görünce hepsi değişiyor
Boşver umursama parayıda almasaydın. Sorun hediye yada para değil kardeş olarak değer görmekti herşey yerinde güzel abi ama gerek yok şuan diyip geri verseydin.Kızlar bir konu açmıştım doğum günümdü abim ve kız arkadaşı geldi bana hiç bir hediye almayan abim günler sonra alamadık kusura bakma diyip parasını atmıştı bana. Kız arkadaşının doğum gününe günler kala öyle bir hazırlık yaptı ki ağzım açık kaldı. Kıskandığımdan degil asla sadece Bi kardeşi olarak beni çok sevdiğini değer verdiğini anlatıyorsun herkese ama sadece söylüyorsun. Hediyesinde yine degilim ama doğum günümden 10 gün sonra gelip para vermek de ne biliyim. Kız arkadaşına bir sürü not dolu çikolata dolu hediye dolu konfetiler kocaman bir kutu hazırlamış. Benim doğum günüm de hiç bişey yapmadı.. Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki. Ben beni hiçe sayıp da başkasına bu denli herşeyi yapması biraz kırdı. Kırılmamın sebebi kıskançlık degil yanlış anlamayın beni çok sevdiğini söylüyorsun değer veriyorum diyorsun ama öylesine. Kendimi çok değersiz hissettim benmi boş yere alınganlık yaptım diyorum kendi kendime ya beni bir dürtün. Üstelik kızın doğum gününe gidip gitmemekle kararsız kaldım. Abime karşı tavır almalımıyım yoksa üzerime alınmayıp banane diyip geçmelimiyim.
Siz onu koşulsuz seviyorsunuz diye böyle. Sevgilisiyle evlendikten sonra da kesecek almayı etmeyi. Çünkü karakteri böyle. Onu elde edene kadar çabalıyor gibi görünüyor.Kız yok vallahi abimi hiç kıskanmam evlensin gitsin. Ben bana yapılan bu tavıra karşı uyuz oldum
hakkaten ha yazacaktim yazmadimKız arkadaşına yaptığı da aman aman bir şey değil ki. Hatta bana yapılsa zerre kadar mutlu etmez, özensiz bulurum.
Ben hiç bir sevgilimden görmedim her doğum günümde hatırlatmama rağmen yapmadılar. Abim kız arkadaşına yapsın gocunmam en güzelini yapsın mutlu etsin. Ben özel günlere önem veriyorum keşke vermesem beklenti içinde olmak üzüyor. O gün benim de özel günümdü ve ailem tarafından hatırlanmak elbette isterim kutlamasa dert etmem ama bu dalga geçer gibi hal aldı bende madem yapmayacaksın o zaman neden lafını edip beni heyecanlandırıyorsun bende sevindim abim yapacak diye boş hevesle kaldım hiç yapmasın söylemesin bu kadar alınmamiyi de niye düşünsün sevgili ayri abi ayri
sen ömrünce kac kere misal abin bir yerden gelirken onu otogardan karsiladin? ama sevgilin olsa uca uca gider beklersin.
vs vs
insanin sevgilisine verdigi degerle kardesine verdigi deger cooook baska seyler.
dedigim gibi ben sevgilime / nisanlima alacagim hediyeleri aklima geldikce yazarim not alirim ki heidye düşündüğümde onun sevecegi bir seyi yapayim hemen.
epey mesai harcarim.
normalde pinti bir insanimdir kendime kolay kolay pahali bir sey almam ama soz konusu sevgilimse ya da birlikte kurdugumuz evse hic dusunmeden alasim gelir pahali seyleri.
en basiti kendi akilli saatim yok. o parayi da bir saate veremem ama nisanlim spor yapiyor. yüzdüğünü kostugunu hesaplasin, haritasini cikarsin diye tonla ozelligi olan akılı saati hic dusunmeden aldim.
babam ki canim babam, cok severim. aldigim en pahalj hediye tuttugu takimin formasiydi onu da bir kere aldim.
hic dusunmem bile anneme ablama babama ne alsam diye.
çünkü kendi sectigin ve hayatini geçirmeyi düşündüğün sevgili baska bir sey.
misal abin senle yarim saat konussun sıkılır muhtemelen ama sevgilisiyle tüm gün konussun eve dönsün yine ozler.
ask boyle bir seydir.
hic trip falan atma. abinin agzi sıkı degilse kiza söyler, belli eder. bosu bosuna sana bilenir sonra abinden olursun
Ablalarımla olan derdim ayrı onlar kendinilerini gökte sanıyor . Abim de ayrı bir mesele benim kimseyle bir derdim yok saygı ve değer olduktan sonra.3 konunuz var 3ü de abi ablayla ilgili. Yaşınız 29 ama kafaya taktınız seyler 15 16 yaş konuları. Yok ablalarım beni eziyor yok abim bana degil sevgilisine hediye alıyor. Çok fena görümce olacaksınız üzücü.
İyi de hesabınıza para göndermekle bu aynı şey değil mi? Önceden de sürpriz partiler abartılı havalı aksiyonları yokmuş. Adamın kız arkadaşı sevgilisi ayrı siz ayrısınız. Beklenti de beklenti diye tutturdunuz. Bırakın abiniz kız arkadaşıyla güzel bir başlangıç yapsın. Bir sene de böyle olsun, amma taktınız.Begendiğim bir şey olursa söylerdim sadece. Zaten kızla aynı ayda doğduk o yüzden geldi benim doğum günüme de hatırladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?