Doğum günü konusu

Sevgiliniz var mi olunca onun kiz kardesine sizden daha onem verirsiniz sevgilinizi esinizi bu yonde yonlendirirsiniz insallah ben inaniyorum size

Kız arkadaş olunca farklı bir değer oluyormuş demekki derken. Tabiki sevgili farklı yani. Kıyasa girmek anlamsız. Ve evet kıskanmışsınız. Yarışmayın kız arkadaşı ile.

Abini daha önce sdogum günlerinizi nasıl kutlardi?
Size yapmayıp sevgilisine yapması normal bence.

Ahaha ben hiç sevmem öyle hediyeler elişi ödevi gibi. Ergen işi. Notlu çikolatalı konfeti bilmem ne. Altın, pırlanta, kaliteli kıyafet olur hediye dediğin

Siz aslında abim beni seviyor ve değer veriyor diyorsanız elbet sizi seviyor ve değer veriyordur. Sizin doğum gününüzü sallamadı ama kız arkadaşının doğum günü için bir sürü hazırlık yapıyor, keşke sizin için de bir şeyler yapsaydı tabi ama bu size daha az değer verdiği için değil. Neticede kız arkadaş farklı, kardeş farklı. O şimdi bunları kız arkadaşını tavlamak için yapıyor yani.

Son düzenleme:
Çözüm çok basit değer gördüğün kadar değer ver. Ne yapılıyorsa sende o kadar devam et yoluna. Bu sadece abin için değil diğer kişiler içinde geçerli. Başka şeylerle kıyaslamaya gerek yok bence onların ilişkisinin durumudur o. Önemli olan sana karşı ne olduğu senin ne yaptığın. Tavır almamalısın tavır almak demek durumu farkına varmasını sağlayıp çözüme kavuşturmaya çalışmak demek. Abimiz ya çözmeye çalışmazsa daha kötü hissedeceksiniz, ya da gönlünüzü alıp sonra yine aynı durumda kalırsanız hiçbir şey değişmemiş olacaktır. Önünüze bakın. Hakettiği kadar değer verin geçin

Çok güldüm ya. Bildiğin ağzını tutamamış kılıf hazırlamış

Ya çok komiksin
Nasıl aile ilişkileriniz var

Erkek kardeşin manitasının doğum günü özeldir, tüm aile el ele verip ona jestler yapmalıdır her sene

Bunu kıskanmak ya da abiden jest beklemek çok patolojik

Bu zamana kadar nasıldı? Her doğum günümüzü hatırlar mı alır mı hediye?

Ama atmış.
Biz ne yapalım şimdi?
Ona neden demediniz atma 10 gun oldu diye.

Bize kızmayın ona açık iletişim kurun hiçbir şey yapamıyorsanız diyin ki abi valla helal olsun bana hediye almaya bile üşenip kıza neler yaptın isteyince oluyormuş falan diyin madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…