doğum günü nasıl berbat edilir?

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Kızlar inanın bu satırları ağlayarak yazıyorum.. bugün benim doğum günüm.. yanımda kimse yok, 4 kasım da nişanlımın doğum günü ben ona neler neler yaptım hani bi karşılık beklemiyorumm ama o dün gece bi mesaj atıp bugün de sinemaya götürdü beni, samimiyetsizlik paçalardan akıyor. gerizekalı ablası da telefonda kutladı kendi kızının doğum gününü 2 gün önceden 2 defa pastalı törenli kutlayıp asıl doğum gününde aramadım diye küsen kadın telefonla kutlayıp 100 tl para göndereceğini söylüyor... en azından çeyizime bi tane bişeycik alsa neyse.. günden güne huy değiştiriyorlar. sinirimden delidim. arabada kolye veriyo hamburger restoranına götürüyo.. liseli aşığızz sanki. sinirden deliriyorum.. hiç özel hissetmiyorum.. ağlamaktan delircem.. nasıl bi yol izlemeliyim?

Dur dur bir sakin ol, aglama.

Allah allah, bu odunluk patlamasi niye ki. Her zaman mi boyledir nisanlin? Son zamanlarda mi bu hale geldi? Ablasi ile ilgili bir sey diyemeyecegim nasil bir iliskiniz var bilmiyorum, bana gore cok cok cok fazla yuzgoz olmus duruyorsunuz buradan ama, umarim o gonderecegim dedigi 100tlyi kabul etmeyecegini soylemissindir.

kızı hastaymıs da alısverise çıkamamıs benim de zevkimi bilmiyomus.. yol boyu nişanlıma kudurdum zaten.. park caddesine götüren adam öğleden sonra bira alıp çantamıza koyalım diyo sanki parası yok beni mi sınıyo anlamadım.. sanki liseliyiz. zehir ettiler..

Beliki asiri yuzgoz olmussunuz ablasiyla , gonderecegi 100 tlyi yerinde olsam geri yollardim...

Nisanlina gelincede cok odunmus ..

Canım doğum günün kutlu olsun .. Ne yazıkki erkeklerin empati yeteneği yok .. Umarım gelecek doğum günlerin neşe içinde gönlünün istediği gibi geçer

Reactions: twe
nişanlının kardeşi kutlasa ne olur kutlamasa ne olur? sanırım ben çok önemsemiyorum böyle şeyleri.
nişanlında kutlamış işte illa filmlerdeki gibi süprizler çılgın partiler falan mı olmalı? başbaşa bi yerde oturmak bile yeterdi bana.
doğum günün kutlu mutlu olsun bu arada. inşallah çok mutlu olursun.

Sen suprız birşeyler beklıyordun sanırım oda yapmadı.Bazı odunlar hep öyle kalabiliyor işte

Tamam yani aşırı sürprizler, abartilar falan gereksiz ama insan sözle bile kutlasa bir kibar olur yani.Hele o 100 tl muhabbeti saçmalık ötesi olmuş.

Siz ne yapmıştınız ki nişanlınıza?

Ama hamburgerci yerine keşke doğru düzgün bir kebapçıya götürseymiş en azından be, hamburger nedir Sağlıksız sağlıksız şeyler.

Siz üzmeyin kendinizi, demek ki böyle romantik sürprizlerin adamı değil. Ben de pek romantik sürpriz insanı olmadığımdan anlayabiliyorum onu.

Ablası haddini aşmış ama. Gönderirse bir hayır kurumuna bağışlayın, laf arasına sıkıştırıverin sonra da.

100 TL muhabbeti saçma olmuş en azından bir mağazadan o meblada hediye çeki yaptırıp verebilirdi, bana anneannem dedem para veriyo onlar da yaşlı olduklarından gidip ne seçebilirler benim zevkimde yani...

"Gide gide hamburgerciye gittik", park caddesi beklentisi falan saçma olmuş ben park caddesine yakın oturuyorum öyle aman aman romantik bir yer de yok ki quick china ve tomato fresh italian dışında ha sen süpriz bekliyodun ve burger king mc donaldsa mı götürdü? Bazı erkekler böyle işte , beklentini minimumda tutarsan üzülmemiş olursun.

kusura bakmayin ama gerek "100tl" muhabbeti yapan ablasi,
gerek onun gelini ile kendi kizi icin daha farkli kutlamayi secmesini elestiren ve nisanlisindan gelen kolyeyi sinemayi vs hafif/basit goren siz...
hepiniz tuhafsiniz.
nisanliniz konudaki normal tek kisi gozukuyor bence.
Ek: dogum gununuz kutlu olsun...

Insanlar senin beklentine cevap vermiyor olabilirler.bu demek degildir ki sen degersizsin..bir annene sor bakiyimmmm,sana bir sey olsa ne yapar...

Iyki dogdun duyguuu,iyki dogdun duyguuuuuu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…