doğum günü nasıl berbat edilir?

Akrabalar genelde kendi çocuğu, kardeşi ya da anne-babası olmadığı sürece, pek önemsemezler böyle durumları.!
O nedenle görümceyi çok umursama.. zaten 100 liralık bir görgüsüzlük yapmış..! boşver..

Ama flörtün ya da sevgilin değil; "nişanlı" olduğun, birlikte yaşayacağın insanın böyle özensiz davranması çok ilginç.!
Üstelik henüz nişanlısınız, evlenince bunları da yapmaz gibi sanki.?
Hadi hamburgerciyi geç diyelim (..ki 14-15 yaşındaki çocuklar gider oraya doğumgününe, en azından hoş bir cafe olabilirdi)..
Öyle arabada hediye vermeler, yok "çantamıza bira koyalım" demeler filan son derece absürd olmuş.!
Bazı arkadaşların yazdığına göre, önceden de sorunlarınız varmış sanırım..?
Sorunlarınız varsa ve bu tür davranışlar seni mutlu etmiyorsa, bunlara ömür boyu katlanıp-katlanamayacağını iyi düşünerek kesin evlilik kararını vermelisin.!
Sonuçta evlilik sevdiğin insanla bir arada mutlu yaşayabilmek içindir, mutsuz olmak için değil.!

.

Öncelikli mutlu yaşlar tatlm. Gerçekten can sıkıcı olmuş nişanlının yaptığı. Yerinde olsam aynı tepkiyi werirdim ben de. Ama sakin olmaya çalış ve nişanlına beklentini karşılayamadığını mutlaka belli et ki bir daha ki sefere böyle davranmasın.

Yüz tl olayına ne diyeceğimi bilemiyorum. Korkunç bi durum bence! Ama sende de hata olabilir bu kadar yüz göz olmamalısın. O sana çocuğunun doğum gününü gününde kutlamadığın için trip de yapamamalı, 100 tl yollamayı teklif dahi edememeli..

Yine de en özel gününü bu şekilde zehir etme mutlu olmaya çalış. Sevgiler :)

doğum günün kutlu olsun canım
öncelikle ben ona neler yaptım diyerek çok beklentiye girmişsin
madem yaptın karşılık beklemeyeceksin
adam bilmiyodur sevmiyodur bu kadarı yeter diye düşünmüştür
bir dahaki doğum günlerine madem bekleyeceksin sende bişey yapma

görümcenin yaptığı ayıp gerçekten
hadi kv yapsa yaşlıdır ne alacağını bilmez deriz
ama görümce genç muhtemelen.. saçmalık olmuş yaptığı

"bira alıp çantamıza koyalım" mı
nişanlı adam nişanlısının doğum gününde bunu mu teklif eder?
oldu olacak köprü altına gidip orda içelim bari

Beklenti ne kadar az olursa , mutluluk o kadar çok oluyor..
sende bundan sonra ona önem vermezsin olur biter..

Duygucum,ilk zamanlarini hatirliyorumda akinla senin, ne guzeldi.gun gittikce beyfendi emekli amcaya donusmus.denizdi sanirim ilki ondan sonra su gibi serpilmisti yuregine.hakikaten tam oduna donusmus gun gectikte.dogum gunun sana guzellikler getirsin canim

Mutlu yaslar canim. Evde anlayacağına niisanlina seni kiran seyleri soyle ki düzeltsin. Birdahakine daha dikkatli olur. Bira alip cantaya atalim diyemez. Ozel günlerde hamburger yemeye gidilmeyecegini ogrenir. Cunku ogretmek gerekiyor malesef. Ben de kendi anlasin der beklerdim amabi halt olmazdi. Sonra bir arkadasim bosuna bekleme anlamıyorlar, kendini uzecegine sen soyle o zaman duzeltmezse sorun yaparsin demisti. Cok isime yaradi dene bence.

nişanlınızla ne yaparsınız bilmem ama ben MÜSTAKBEL görümceden çeyize hediye beklenmesini ve 100 tl muhabbetini anlamıyorum.
değişik...

bira alıp çantamıza koyalım derken? arabada mı içecekmişsiniz böyle olmayan bir insanın birden doğum gününde böyle ilginçleşmesi deneme amaçlı olabilir. özel günlere yüklediğin anlamı ölçüyordur belki, bilemedim şimdi.
Fazla mı iyimser yaklaştım ne

saçmalama
kıymetını bil
ne sandın sen senelerce suprizmi yapılıyor aynı kadınlara
biz ne evlilik yıldönümü ne doğum gunu ayol hatırlasa yeter evde yemege razıyız
nisanlanarak 1 adım atmışssın öbür atımda tamamen bizden biri olacaksın

Ablası 100 lira gönderiyor siz hala hediye alsaydı mı diyorsunuz ?
Arabada kolye verilebilir sorun olarak görmüyorum tabi nasıl verdiği verirken ne söylediği önemli
Hamburger yemeğe de gidilir mum ışığında boğazda yemek filmlerde oluyor

Boşver canım benim sevgilimde sadece bir mesajla kutladı. Buluşmadık bile, siz en azından sinemaya gitmişsiniz. Beklenti içine girme. Sen içinden gelmiş yapmışsın. Eğer buluşmasaydınız o zaman hak verirdim bu kadar üzülmene. Çok takmamak lazım, bende taktım kafama ama değişen birşey olmuyor öyle kabullenmek lazım.
Ablasının yaptığıda ayıp, o ne öyle 100Tl göndereceğim demesi. Terbiyesizlik resmen.

Duygu da böyle zannediyor işte.
Ilk zamanlar ne güzeldi, şimdi de oldu deyip bunun şaşkınlığını yaşıyor.

Çocuk emri vakiyle evlenme teklifine evet dedirtti, Duygu olayı romantiklik zannetti.

erkekler anlamıyor böyle şeylerden sen emek harcarsın o bir yemeğe bir yere götürür oda gayet özensiz hazırlıksız ya fastfood ya kebap :) ama eğiteceksin trip yaparak kızarak değil güzel güzel anlatırsan anlar eğer gerçek odun değilse şahsen bende bunların aynısını yaşadım şuan tam tersi ben daha odunum o derece bir değişim oldu :) ablasını filanda hiç takmamalısın şimdiden takarsan evlenince bunlar insanı yıpratıyor..

ya bu adamı böyle kabul edeceksin ya da bu diyardan gideceksen hiç bir şeyi değiştirmek için uğraşma hep aynılar canım....

sinemaya götürmüş kolye vermiş adam daha ne yapacaktı.Ne kadar abartıyorsunuz siz de .Hem görümceniz kutlasa ne olur kutlamasa ne olur.Kadın belli ki hediye beğenmekte zorlanıyor.Para gmndermiş kendi beğendiğiniz bir şey alın diye.Ben olsam şık bir çanta alırdım havam da olur du hem.Haksızlık ediyorsunuz insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…