doğum günü nasıl berbat edilir?

Ne istediginizi doğum günü yaklasirken belirtseydiniz keşke ...

Beni hamburgeciye goturse sevinirim çünkü yememek için caba harciyorum ve hadi bugün özel bir gün hamburger yiyelim ödül olsun denilince cosuyorum:)

Kolyeyi neden masada vermedi arabada verdi? Samimiyetsizlik derken ne oldu tam olarak tavirlar ,laflar?

Ve ablasinn kiziyla kendinizi karsilastrmanz tuhaf olmus

Dogum günün kutlu olsun :)

Yine unutmamis dogum gününü bunada sükür :) Benim eski nisanlim beni aramamisti bile dogum günümde. Bense onun dogum gününde neler neler yapmistim. O yüzden hep diyorum, karsindaki insandan nekadar deger görüyorsan okadar deger göster diye.

Birde beklentileri düsük tutmak lazim, daha sonra üzülüp hayal kirikligina ugramamak icin. En azindan yaninda olmus birlikte vakit gecirmissiniz.

Müstakbel görümce ayıp etmiş o ne öyle küçük çocuğa kendine al diye verir gibi , ağlama Canım nisanlimdan beklediklerin var olsa iyiydi olmamış ağlama...

Doğum günün kutlu olsun. Üzülme canım bu odunlar hep aynı. Erkekler pek ince düşünemiyoroüu zaman. Ama müstakbel görümcene sinir oldum nasılbir yüzsüzlüktür o 100 tl yollucakmış!!

İnatla devam ediyosun bu adamla.

Hadi nişanlının tavırlarını geçtim de 100 lira yollamak nedir Allah aşkına? Oldu olacak yakana iğnelesin.

Neyse sen bu adamla devam ettikçe bunları hep yaşayacaksın.

Doğum günün kutlu olsun Duygu.

çok da anlam yüklenmesi gereken günler değil bunlar.. tabi yapılan da hiç hoş değil o ayrı.
daha mutlu yaşların olsun, ağlama da hiç :)

Nişanlından yana yaşadığın duruma üzülmemelisin. Birkaç gün önce doğum günümdü, sana sevdiğin tarafından yaşatılanın onda birini yaşayamadım.Üzüldüm bende fazlaca. Benim ona yaptıklarımın yanında karşılaştığım hiç benzeri durum daha fazla canımı acıtamazdı sanırım. Ama o üzülme olayım da bana asıl hediyenin o olduğunu farketmemle son buldu. Elle tutulan, gözümün gördüğü bir hediyem olamasa da bana nasibimce sunduğu ömrü var bende. Lütfen üzülme. Yeni yaşın sana güzellikler getirsin.Ama görümce olacak kişinin yaptığı büyük bir haksızlık, yanlışlık.

Çok abartmissiniz daha napsinlar ya anlamıyorum niye hep fazlası beklenip sonrada mutsuz olunur. Yetinmeyi bilin azıcık. İstese aramazda parada yollamaz Size çok bile gerizekalı demissiniz ablasına o yüzden. Nasıl bir gelin olduğunuzu anladım paçalardan samimiyetsizlik akıyorsa ayrilin çirkin üslup bunlar. Bu kadar beklentiyle mutlu olamazsiniz zaten

Son düzenleme:
Bende doğum günün kutlarım canım... Doğum gününü bir kenara bırakalım o bir şekilde hallolur yada sineye çekilir Ama asıl mesele böyle bir insanla evlilik nasıl olacak nişanlıyım demişsin... Aman lütfen gözü kara bir evlilik yapayım deme ileride daha büyük sıkıntılar yaşarsın... şu nişanlını iyice bir çözmeye bak derim... Belkide bu doğum günü durumu aklında bir ışık yakmak için büyük bir fırsat olabilir senin için.... Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Bastan beri dogru gelmiyordu bana iliskiniz. Simdi gercek yüzler ortaya cikmaya baslamis sanirim. Evlilik ne zamandi, olay hamburger olayi degil sanki bir umursamamazlik var. Simdiki yaptiklarida köprüye gecene kadar sanki. Evlenmek icin acele etmeyin derim.

Bence biraz abartmışsın. Doğum gününü unutmamış sonuçta en azından çaba göstermiş. Valla benim erkek arkadaşım saat 1 gibi hatırladı "doğum günün kutlu olsun nice beraber senelere" dedi. Bu kadar. Farklı şehirlerde olduğumuz için beraber kutlama imkanımız yoktu. Hediye filan da almadı.
Sen kendi haline söyleniyorsan ben en iyisi harakiri filan yapayım

o bu şu değilde takıldığım konu ablasının size para göndermesi!

yahu size para gönderecek kadar ne geçti aranızda? bu nasıl bir samimiyet? nasıl bir ilişki?

Dogum gunün kutlu olsun. Benim de erkek arkadasım dogum günümden önceki gece beni instagramdan unfollowlayıp bana "gençsin güzelsin kendine göre birilerini bul insallah cok mutlu olursun ben daha fazla sana mani olmayayım bir daha görüşmeyelim" diye mesaj atmıştı. Sonra sacma sapan konuşmalar. Sabaha kadar ağladım. Dogum gunüm serumlarla gecti. Hayatımın en kötü gününü yasadım sayesinde. Annemleri cok üzdüm, beni mutlu etmek icin neler neler yaptılar. Sonra aksam mesaj attı çiçek gönderdi hiçbir sey olmamış gibi yazdı canımlar cicimler. İnan ben de anlamıyorum bu erkekleri. Sen karşılık beklediğinden degil de emek verdigin icin ondan da en azından bir efor bir emek beklemişsin. Göstermesi lazımdı. Ailesinin yaptıgı da saygısızlık simdiden ezdirme kendini cok yüz göz olma o ne öyle harçlık gönderiyor sanki ayıp...

Canım aynı şeyin beteri başıma gelmişti eski sevgilim doğum günümde hediye alırken bi gün önce telefonla arayıp neye ihtiyacın var demişti lwc ye gitmiş şöyle bi etek var kaç beden olur bak Buda var felan diye almıştı. O kadar dokunmuştu ki doğum günümde ise aldı hediyesini verdi bi pasta bile almamıştı üstüne hesap ödetmişti. Haline şükret yavrum daha beteri var yani . 100tl takan arkadaşta sanırsın takı törenindeyiz. Herşeyi iyi düşün kaba insana tahammül zordur.

Şu yüz lira olayı haricinde nişanlının yaptıklarında anormal bir şey göremedim. Hediye almış ve birlikte zaman geçirmişsiniz ben bunlarla pekala mutlu olurdum ama sen doğum gününde neler yaptın nişanlına o da önemli... Beklentin bu yüzden fazla olabilir?...

Ben doğum gününe değil para gönderme rezilliğine takıldım. Ne münasebet?!

Öyle bi saçmalık benim başıma gelse o parayı bir vakfa derneğe falan bağışlar "adına bağış yaptım, al bu da makbuzu" diye gözüne sokardım herhalde. Ne kadar ayıp şeyler bunlar ya..

Ablası kendi kızına tabi ki doğum günü yapabilir. Size de aynı şölen tadında yapmasını neden beklediniz? Ben evli olduğum halde beklemem eşimin ablasından. Arayıp kutlasın yeter. Para muhabbeti saçma ama iyi niyetle söylediyse görmezden gelinebilir ama gene de tuhaf o ayrı Nişanlın ise yapmış elinden geleni. Erkekler bizler kadar düşünceli olamıyor. Yok şiirler yazılar küçük sürprizler ince düşünemiyo öküzler (bnm koca da dahil hep para yok, napabilirm diyo, o kadar para bnm için önmli deil dememe rağmen ) Ağlayarak çok çok abartmışsın. Sinir ol tamm da ağlayacak kadar değil ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…