Kızlar inanın bu satırları ağlayarak yazıyorum.. bugün benim doğum günüm.. yanımda kimse yok, 4 kasım da nişanlımın doğum günü ben ona neler neler yaptım hani bi karşılık beklemiyorumm ama o dün gece bi mesaj atıp bugün de sinemaya götürdü beni, samimiyetsizlik paçalardan akıyor. gerizekalı ablası da telefonda kutladı kendi kızının doğum gününü 2 gün önceden 2 defa pastalı törenli kutlayıp asıl doğum gününde aramadım diye küsen kadın telefonla kutlayıp 100 tl para göndereceğini söylüyor... en azından çeyizime bi tane bişeycik alsa neyse.. günden güne huy değiştiriyorlar. sinirimden delidim. arabada kolye veriyo hamburger restoranına götürüyo.. liseli aşığızz sanki. sinirden deliriyorum.. hiç özel hissetmiyorum.. ağlamaktan delircem.. nasıl bi yol izlemeliyim?
Çok abartmissiniz daha napsinlar ya anlamıyorum niye hep fazlası beklenip sonrada mutsuz olunur. Yetinmeyi bilin azıcık. İstese aramazda parada yollamaz Size çok bile gerizekalı demissiniz ablasına o yüzden. Nasıl bir gelin olduğunuzu anladım paçalardan samimiyetsizlik akıyorsa ayrilin çirkin üslup bunlar. Bu kadar beklentiyle mutlu olamazsiniz zatenKızlar inanın bu satırları ağlayarak yazıyorum.. bugün benim doğum günüm.. yanımda kimse yok, 4 kasım da nişanlımın doğum günü ben ona neler neler yaptım hani bi karşılık beklemiyorumm ama o dün gece bi mesaj atıp bugün de sinemaya götürdü beni, samimiyetsizlik paçalardan akıyor. gerizekalı ablası da telefonda kutladı kendi kızının doğum gününü 2 gün önceden 2 defa pastalı törenli kutlayıp asıl doğum gününde aramadım diye küsen kadın telefonla kutlayıp 100 tl para göndereceğini söylüyor... en azından çeyizime bi tane bişeycik alsa neyse.. günden güne huy değiştiriyorlar. sinirimden delidim. arabada kolye veriyo hamburger restoranına götürüyo.. liseli aşığızz sanki. sinirden deliriyorum.. hiç özel hissetmiyorum.. ağlamaktan delircem.. nasıl bi yol izlemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?