- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
mantikli :)10 aylık daha.. Esimle resim çektiririz olur biter hem anlamayacak zaten o kadar hazırlık boşa :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mantikli :)10 aylık daha.. Esimle resim çektiririz olur biter hem anlamayacak zaten o kadar hazırlık boşa :)
:) herşeyin en güzeli olsun diye istiyoruz da ondanBurada savunulan görüşler tezat değil mi ben mi anlayamıyorum
Doğum günü kutlamak istemiyor israf olarak görüyor olabilirsiniz o zaman niye 500tl masraf yapıyorsunuz
30yaşımdayım küçüklüğümüzde fotoğraf makinası,pasta ve muz gibi meyveler lükstü. Ama yine de en azından ilk yaş Doğum günümü kutlamış ailem. Bence güzel bir hatıra. Bu imkanlarla yapmamak garip olur diye düşünüyorum.
Ben kutlarım, şükrümü de yaparım. İkisi birden de olabiliyor.
Ona dikkat etmedim :) gecen sene doğum gününe gittim bir tanıdığımın kızı tam yaşını bilmiyorum ama 4-5 arası vardır kızı istemiş arkadaşları ile ama 500 tl fazla gitmiştir bir sürü kişi vardı çünkü bir sürü yemek_pasta çeşitleri ve çoğu yenmedi bile bu sene okulda yapacak galiba tek pasta ve bir kaç ikramlık yeter diyor.Çünkü gecen sene çocuktan çok yetişkin vardı.:) durumda yazıyor, 10 aylık kızım
Ona dikkat etmedim :) gecen sene doğum gününe gittim bir tanıdığımın kızı tam yaşını bilmiyorum ama 4-5 arası vardır kızı istemiş arkadaşları ile ama 500 tl fazla gitmiştir bir sürü kişi vardı çünkü bir sürü yemek_pasta çeşitleri ve çoğu yenmedi bile bu sene okulda yapacak galiba tek pasta ve bir kaç ikramlık yeter diyor.Çünkü gecen sene çocuktan çok yetişkin vardı.
Dogum gunu zaten senede bir oluyo baskalarini cagirmasaniz bile kendi aranizda bi pasta kesin bence
Bencede sevgililer anneler gunu gereksiz ama dogum gunu bu sonucta kac yasinda ki kiziniz
anketör müsünüz,sosyolog musunuz nesiniz siz niye toplumun nabzını tutmaya çalışıyorsunuz? kibledim.
Aynen en guzeli bencede bosuna masraf olmaz hemOn aylık daha,, esimle aramızda hatıra kalması adına birşeyler yapabilirz tabi
500 tl cok fazla
bana gore 25 kisi de cok fazla.
gecen sene bende yaptim enfazla 100 gitmistir
Aynen en guzeli bencede bosuna masraf olmaz hem
o pasta niye okadr pahalli ben okadar param olsa bile vermem bi 30 tl lik pastayi bile 25 kisiye bolusturebilrisiniz.Ay akraba cok ve çağırmazsanda olmuyor :/ pasta en az 200 tl, ee magneti süslemesi dağıtılacak hediyeleri derken çıkıyor fiyat
o pasta niye okadr pahalli ben okadar param olsa bile vermem bi 30 tl lik pastayi bile 25 kisiye bolusturebilrisiniz.
sekerhamurlu istersen oda tas catlasin 100 tl
o pasta niye okadr pahalli ben okadar param olsa bile vermem bi 30 tl lik pastayi bile 25 kisiye bolusturebilrisiniz.
sekerhamurlu istersen oda tas catlasin 100 tl
Ben akrabalarımı sevdiğim için bu benim için bir fırsat olur insanları yedirmek içirmek için. Birilerini yedirmek israf olmaz aksine sevap olur.Tabiki ikisi birdende olur ama bana gereksiz geldiği için bu şekil düşünüyorum
Nette pasta fiyatları çok yüksek.Pastaneden gidip kendiniz alın daha ucuza alırsınız.En güzeli olsun istiyorduk netten sipariş verecektik o yüzden :)
hm anldim .En güzeli olsun istiyorduk netten sipariş verecektik o yüzden :)
Ben akrabalarımı sevdiğim için bu benim için bir fırsat olur insanları yedirmek içirmek için. Birilerini yedirmek israf olmaz aksine sevap olur.
hm anldim .
canim simdi hatrlamicak
1 yasinda yapilan d.gununu de hatrlamiyor ama aile ici pasta kesip oyunlar oynayip video ya cekin
2 yasinda yapilan d.gununu unutmuyolar