Nette pasta fiyatları çok yüksek.Pastaneden gidip kendiniz alın daha ucuza alırsınız.
Evet cok pahali, güzel pastane yokki bu civarda ancak araştırıp netten alırdık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nette pasta fiyatları çok yüksek.Pastaneden gidip kendiniz alın daha ucuza alırsınız.
En güzeli olsun istiyorduk netten sipariş verecektik o yüzden :) ki en uygunu bu..
En iyisini yapamiyorsak hic yapmayalım dediniz yani...
Onun yerine elimizden gelenin en iyisini yapalim diyebilirsiniz.
Kizim 4 ay sonra 6 yasina girecek, su anda bile ara ara acip 1 yas dogum gunu, 2 yas dogum gunu fotolarina bakip seviniyor. Hicbir dogum gunune de 500 tl harcadigimi sanmıyorum, neyse...
Zaten siz cok kararli acmistiniz konuyu, bosverin bizim ne yaptığımızı bildiginizi yapin :)
bi pasta 2 mum alın yahu 500 tl ne alaka. ya 500 tl ya hiç mi yani, ortası yok mu?
küçükken herkes her sene evinde yada dışarıda bi dogum gunu kutlaması yapardı. benim çok nadirdir kutladık tabiki ama sonra sonra kendi aramızda bile unutur olduk. her zaman içimde ukte kalmıştır. 24 yaşına geldim hala ailem hatırlasın, en azından bi pasta alsın hep birlikte sohbet edip kutlayalım isterim her sene. dogum gunu yapmak demek tonlarca para harcamak değil ki. evde yapın. bi pasta alın, kendiniz kurabiyeler corekler yapın. varsa arkadaşlarını çagırın, yoksa aile bireylerını. maksat kucugu değerli hissettirmek, sizin de bu maksatla bir araya gelmeniz. bırakın cocugunuz her seyin tadını çıkarsın kimseye özenmesin mutlu olsun. ileride herkese anlatacagı anıları fotografları olsun.
Bu ne şimdi?? Sadece merak edip fikir alıyorum ne var bunda.
İşte ozenmemesi gerektiğini zamanla anlatacagim, herkes yapıyor diye bizimde yapmamız gerekmediğini, yetistirilme tarzı birazda, ben hic sizin gibi düşünmedim mesela :)
dogum gunu günah yada yapılmaması gereken bir şey değil ki neden bu kadar zorluyosunuz kendinizi farklı olabilmek için? bunu bir araya gelmek için bahane olarak görün mesela, sonucta allahın her gunu bi kutlama yapıp gülmüyoruz. malesef çocuklar sadece ailede yetişmiyorlar. kızınız henuz küçük, okul hayatı yetişkin hayatı olacak. ve malesef ki şimdiki genclik çok daha farklı. bilmiyorum belki duygusal davranıyorum bu konuda. elbette ki olmazsa olmaz birşey değil. ama mesela benm dogumgunu kutlamalarımın resimlerine bakmak hoşuma gidiyor. sonucta o gun senin günün. 365 gunde 1 gun sadece.
Tabiki günah değil,, farklı olmak için neden zorliyim ki benim gibi düşünen bir sürü insan vardır,, sadece gösteriş yapmak bana göre değil
:) herşeyin
:) herşeyin en güzeli olsun diye istiyoruz da ondan
Ay akraba cok ve çağırmazsanda olmuyor :/ pasta en az 200 tl, ee magneti süslemesi dağıtılacak hediyeleri derken çıkıyor fiyat
En güzeli olsun istiyorduk netten sipariş verecektik o yüzden :)
Evet cok pahali, güzel pastane yokki bu civarda ancak araştırıp netten alırdık
Yoo hiç öyle düşünemedik, herkes evladı için en iyisini yapmak ister, ama israf olduğunu düşündük gerek duymadik, ileride hatıra olabilecek seyler yapariz tabi ama kendi aramızda :)
Merhaba, Aralık ta kızımın doğum günü var,, ama ben yapmak istemiyorum çünkü 14 Şubat gibi bu günün de ticaret amaçlı olduğunu düşünüyorum,, hesabimiza göre 500 tl harcama olacak e en az 25 kişi de çağırilacak, yani demem o ki gösterişe ve hediye yarışlarına gerek olmadığı, israfa gerek olmadığı.. her zaman olduğu gibi o günde namaz kılıp şükür ederiz Allaha bize bir evlat nasip ettiği için.. Var mı benim gibi düşünen merak ettim
Brnde kibledim hele konunun sonu superdianketör müsünüz,sosyolog musunuz nesiniz siz niye toplumun nabzını tutmaya çalışıyorsunuz? kibledim.
Brnde kibledim hele konunun sonu superdi
Coook satafatli bir party yapicam kizima cok şükürsüzüm cunku![]()
Gel sekerim ne guzel olur , ben de cok iyi party organizatoruyumdur , her yil dugun tadinda kalabalik partyler yapiyorum buyuk sipaya cok egleniyoruzben o konuda bir şey demeyeyim
ama yazdım ya o ayrıntı ne alaka ortalık karıştırmak için mi? öyleyse amacına ulaşamadı.
bu arada partiye beni de çağırın çok feci partygirllük yaparım![]()