• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günü

Domateskafa

Carpe diem
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
1.192
2.013
53
Kızlar merhaba. Ayın 18 I eşimin doğum günü ama ben hediye ve kutlama konusunda karar veremedim. Evliyken ki ilk doğum günü olacak bana fikir verir misiniz ne yapsam. Şimdiden teşekkür ederim .

bnmkininde yakın :D takipteyim güzel fikirler olur belki. bizimde evlyken ilk doğum günü olcak. ama gçen senekinde nişanlıydık düğünümüze 1 ay vardı tam o gün fenerin önemli bi maçı vardı. florya develide yer ayırttım maçı izledk bahçede rakı eşlğnde snra bakırköyde yine deniz gören bi otel ayarlamıştım korka korka :D :D beraber uyumak için :) ciddende uyumuştuk kız fosur fosur :D şahane bi gündü ikimiz içinde bu sene bende ne yapcam bilmiyorm

- Esinizle kendinize masaj ayarlayabilirsiniz. Inanin bana insan cok gevsiyor ve rahatliyor.
Balayinda ben illa tutturdum masaj yaptiralim diye. Esim bu yasina kadar hic yaptirmamis sevmiyorum demisti. Benim hatirima yaptirdi ve simdi kendi söylüyor randevu al da bi kaslarimizi gevsetelim diye :)

- Futbol maci icin bilet alabilirsiniz

Aklima baska seyler gelirse yazarim yine ;)

Bi akrabası vefat ettiği için şehir dışına gitti iki gün sonra dönecek hiç bişey bulamadım kutlama yapmak için.

bnmkininde yakın :KK70: takipteyim güzel fikirler olur belki. bizimde evlyken ilk doğum günü olcak. ama gçen senekinde nişanlıydık düğünümüze 1 ay vardı tam o gün fenerin önemli bi maçı vardı. florya develide yer ayırttım maçı izledk bahçede rakı eşlğnde snra bakırköyde yine deniz gören bi otel ayarlamıştım korka korka :KK70: :KK70: beraber uyumak için :) ciddende uyumuştuk kız fosur fosur :KK70: şahane bi gündü ikimiz içinde bu sene bende ne yapcam bilmiyorm
Ay ne zor bu işler :bicak:

- Esinizle kendinize masaj ayarlayabilirsiniz. Inanin bana insan cok gevsiyor ve rahatliyor.
Balayinda ben illa tutturdum masaj yaptiralim diye. Esim bu yasina kadar hic yaptirmamis sevmiyorum demisti. Benim hatirima yaptirdi ve simdi kendi söylüyor randevu al da bi kaslarimizi gevsetelim diye :)

- Futbol maci icin bilet alabilirsiniz

Aklima baska seyler gelirse yazarim yine :KK66:
Bu hafta sonra anca kutlayabilirim ama sanırım masaj mantıklı güzel fikir

Back
X