- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
Ve orda hatalı sadece 1 harf var, anlamıyorsun asıl o zaman sıkıntı buyukRussan normal de türksen sıkıntı büyük. Kusura bakma ama bi sey anlamadim mesajdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve orda hatalı sadece 1 harf var, anlamıyorsun asıl o zaman sıkıntı buyukRussan normal de türksen sıkıntı büyük. Kusura bakma ama bi sey anlamadim mesajdan
Ve orda hatalı sadece 1 harf var, anlamıyorsun asıl o zaman sıkıntı buyuk
Canım sitede geçmiş mesajlarımı oku hiçbirinde cirkeflik ve hakaret yoktur, gebelik çok zor onun stresi olabilir sende, saglicakla kucağına al bebegini.Sorun o araya sıkıştırıverdigin x ler y ler degil ki. Cumleler devrik. Cogu göçmüş hattaAllah askina hic tartisacak cirkeflik yok üstümde uzatmayalim. Tamam ben ayip ettim gidip biraz yalniz kalip hatamla yuzleseyim ben iyi geceler
Canım sitede geçmiş mesajlarımı oku hiçbirinde cirkeflik ve hakaret yoktur, gebelik çok zor onun stresi olabilir sende, saglicakla kucağına al bebegini.
Canım sitede geçmiş mesajlarımı oku hiçbirinde cirkeflik ve hakaret yoktur, gebelik çok zor onun stresi olabilir sende, saglicakla kucağına al bebegini.
Gecen akşam eşim malum ıftar sonrası iş yorgunluğu pıjamalı halde kapı çaldı arkadaşları pasta ile surprız. Vala kımsenın öyle kavga edecek şekilde aklına gelmedı de gayet eglendık gulduk pıjamayla yakalandın falan diye .konu sahıbı ne kadar tuhaf biriymişin eglenmene baksanaBabam 57 yaşında. Babamın doğumgününde yanında değildim ama fotoğraflarını attılar. Pastasına mumlar dikmişler. Babam da çocuk gibi mutlu olmuş. Üflerken o kadar eğlenceli görünüyordu ki, onun mutluluğunu görünce ayrı bir mutlu oldum. Şimdi o adam mum üfleyemez mi yaşı 57 diye? Ve üzerinde de pijama takımı vardı. Ev hali.Burada kimse, evinde topukluyla jeanle gezmiyordur sanırsam. :) Büyük bir kutlama olur, arkadaşlarınız da evdedir. Pijamayla karşılar. Hoş olmaz da siz sizesiniz.
Çok kaprisliniz. :) Eşinize acıdım. :)
göya kadın dayanışması olucak ama hep bır olumsuz yargılama derdinde çoğu kadın. Burda sözü atmak istemıyorum yardım edın dıyen bir arkadaşımızı gaza getirip sözü attıran ınsanlar tamamen yapıcılıktan uzak.. Içim acıdı okuyunca çoğu ınsan da aşkın sevginin neoldugunu bılmeyen ayrıl dıyen feminist çoğunluk. kız da gaza gelıp sözü attı tabi ben hemen anladım da özelden konuştum çok şükür şuan barıştı benim de katkım var ve içim çok rahat ve gaza geldiğini farketti. Kendi hatalarını da gördü bu süre zarfında. Bukadar yıkıcı olmayı bıraksalar herşey çok güzel olucak. Tek bır cumleyle yuva yıkmaya bayılanlar çok fazla çok üzücü bır durum. Aksini iddia edenler olursa tam da evet biz malesef böyleyız dıyenler olucaktır oyuzden cevap vermıcem yokyere :)Çok ağır hakaretler gördüm
Kimse kimseyi “haketmiyorsun” die yargılayamaz
“Bence haksızsınız” vb deyip geçilir
Tamam pastayı atması ... fevri davranmasını ben de asla haklı bulmadım
Ama herkesin kendi keyfi... kendi zevki...
En sinir olduğum Şeylerden biri... ne zaman biri bi sorun ortaya atsa , hemen bi takım insanlar
“Ay siz prenses misiniz” “ ay öpüp başına koy” “ay dert görmemişsin “ e iyi de sorun bu değil
Konu sahibi de banlanmış
En son mesajlarında ağır bir ifade göremedim
Zaten ortalığın kızışma sebebi ortada
İnsanlar burda çözüm arıyor çözüm
Derdi eleştirmek değil ... çözüm bulmak için konular açılıyor
+1000Üf ne bu şımarıklık allah aşkına.
8 ayda ne hale gelmiş evliliğiniz.
Adam ne yapsın istiyordunuz pastadan dansöz mü çıkartsaydı?
Yok balon patlattım yok hediyeyi fırlattım yok pastayı attım.
Ee kusura bakmayın da bir şey hak etmiyorsunuz. Bundan sonra da sürpriz filan beklemeyin eşinizden.
Eşinizin size vurması da yanlış ama adamı çileden çıkartmışsınız.
Bir de kendinizi bu kadar önemsemeyin altı üstü doğumgünü ya herkes doğuyor bir size özgü değil bu doğma işi...