Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Herkes tepkinizin çok yanlış olduğunu söylemiş. Ben de arkadaşlara katılıyorum kesinlikle. Ama eşinizin tavrı da yanlış. Ellerinize vurması falan. Sinir krizi geçiriyor gibi mi görünüyordunuz tutmaya mı çalıştı acaba bilemedim.

Tepkiniz gerçekten çok yersiz olmuş ama. 6 senedir bana çok iyi davranan tatlış mı tatlış biriyle sevgiliyim daha bir tane doğum günü sürprizi görmedim. İki balon görsem aklımı kaçırıp bayılırım artık. Demek ki bayılmayayım diye yapmıyor. Neyse.

Sakinleştiğiniz zaman gidin konuşun karşılıklı özür dileyin bence.
Kesin bayılmayın diyedir haha süper ya

Yarın eşimin doğum günü. Gecen sene unutmuştum. Bu sene ufak bi sürpriz yapayım diyodum. Aklımdan da balon geçiyordu. Endişeye kapıldım şimdi. Sana dönecek olursam konu sahibesi.. Eşin eline vurana kadar haklıydı. Keşke vurmasaydı. Sana tavsiyem böyle şeyleri büyütme. Kendince birşeyler düşünmüş işte. O kadar gelmiş elinden. Çok da önemli değil. Hic yapmasaydi da sıkıntı olacakti. Elinden gelen de bu adamin. Ne yapsın?? Biraz akıllı başlı olalim.

Üf ne bu şımarıklık allah aşkına.
8 ayda ne hale gelmiş evliliğiniz.
Adam ne yapsın istiyordunuz pastadan dansöz mü çıkartsaydı?
Yok balon patlattım yok hediyeyi fırlattım yok pastayı attım.
Ee kusura bakmayın da bir şey hak etmiyorsunuz. Bundan sonra da sürpriz filan beklemeyin eşinizden.
Eşinizin size vurması da yanlış ama adamı çileden çıkartmışsınız.
Bir de kendinizi bu kadar önemsemeyin altı üstü doğumgünü ya herkes doğuyor bir size özgü değil bu doğma işi...
Ya gece gece güldüm alla h iyiliginizi versin bu arada konu sahibi duysun bu sözlerin hepsine katılıyorum türk halkı olarak fazla dizi izliyoruz bunlar hep ondan dizilerdeki gibi evlilikler aşklar sanıyoruz gerçek hayat malesef acı eşiniz artık bişey yapmak istemez yüksek ihtimalle bn boşandım ama evliyken eşim bi kere bile çiçek almadi sürpriz yapmadi pasta bile almadı şu yapılanlar bile bna güzel gelirdi bilemiyorum

Seren serengile baglamissiniz ya ama cok ayip triplere bak yazik adama vah vah...

Bugun dogum gunum ama icim cook aciyor. Hungur hungur agliyorum ve yaziyorum. Sabah kalkip dershneme gittim ordan kuafore. Kuaforden ciktim esim aradi. Nerdesin dedim geliyorum dedim. 10 dakka sonra kapinin onundeydim. Karsi komsuyla konusurken 1 kere caldim zili acmadi kapiyi. Ayakabilarimi actim tekrar caldim. Geldi acti iceri girer girmez kapi zaten acik neden caliyon ki dedi. Bilmedim acik oldugunu insan evin kapisini acik birakirmi dedim. Sonra digum gunumu kutladi optu sarildi. Bende sarildim. Iceri gectim 3 5 tane balon sisirmis. Sonra dedimki canim ustundeki pijamalari degistirseydin pjamaylami kutlama yapicaz. Birde3 5 tane balon sisirmissin. Ben cocukmuyim dedim. Baktim esim diyorki. Sen hic bsy haketmiyosun. . O an icim parcalandi. Yapma haketmiyosam dedim. Sus cik bu odadan dediysemde dinletmedim. Ilk kez bole kavga ettik 8 aydir evliyiz ilk kez bole davrandi bana birde dogum gunumde . O odadan cikmayinca bende aldim hedyesini firlattim balonlari patlattim. Sonra konusmaya devam edince mutfaga gectim. Baktim pasta dolapta pastayi firlattim tezgahin ustun. En son pastayi ole yapinca. Insan degilsin deyip elerime vurdu. Elim mosmor oldu agladim. Gelip sarilmaya calisti. Bende kendimi disari attim. Hic bsy yapmasaydi opseydi sarilsaydi yeterdi. Ama haketmiyosun demeseydi. Bende sitem ettim bisyler giyseydin ustune pjima ilemi kutlucaz dedim. Her kadin gibi guzel bsyler bekledim. Kapidan girince kapik acik neden zile basiyon demesini degil. Kizlar esim bana ilkbkez bagirdi ilk kez vurdu. Bugun ne oldu bize bilmiyorum. Bende ona ilk kez bu kadar sert davrandim. Ben onun ailesinden zaten cook bunalmistim. Birde haketmiyosun deyince... cok uzgunum:110:
Dört balon yerine on dört balon şişirse mutlu olacak mıydınız? Pijama partisi formatında yapmış işte. Birlikte balon patlatmaca oynasaydınız. Benim eşim her sürpriz aktiviteyi komik şekilde yüzüne bulaştırır ben bozulmak yerine gülerim, eğleniriz. Bence beklentileriniz farklıymış sizin. Ah doymak bilmez egolarımız..

Biliyor musun oku diger konularimi. Ne kadar sabirli bi insan oldugumu anlarsin. Fevri bir insanda degilim. Etrafimda cok kisi var ki akil danisir bana. Ama kv gorumce derken. O kadar sustumki bugun o haketmiyosun cumlesi beni cildirtti. Ben gelin oldum bir tek bsy gormedim kimseden. Gelin arabam suslenmedi. Evden ben esim ailem ciktik sadece. Ailensinden biri bile yoktu. Hataliyim. Dolmusum birikmisim yalnis bi zamanda patladim. Ama haketmiyorsun cumlesi benim gozumu karartti.
O o cümleyi olaya mahsus kullanmıştır ama sizin bilinçaltınızda eksik kalan süreçler canlanmış ondan üzülmüşsünüz. İçinizde kalan diğer şeylerin acısını dışa vurmuşsunuz. Bunu eşinize açıklayın bence. Çünkü o da çok üzgündür eminim.

Sorun o araya sıkıştırıverdigin x ler y ler degil ki. Cumleler devrik. Cogu göçmüş hatta :KK70: Allah askina hic tartisacak cirkeflik yok üstümde uzatmayalim. Tamam ben ayip ettim gidip biraz yalniz kalip hatamla yuzleseyim ben iyi geceler
. Gece gece güldürdünüz beni :KK70::KK70:

Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.

Sizi anladim ben. Evlilige hazirlik surecinde yasatilanlar nedeniyle kendinizi onem verilmiyormus gibi hissetmissiniz ve dolmussunuz. Belki de o yuzden pijamaya takildiniz. Yine ozenilmedigini dusundunuz. Ama ben 2 aylik bir evlilikten bosanmis biri olarak sunu tavsiye edecegm ki ben de cok kotu hissettirilmistim. Yasadigim seylerin acisini evlilikte cikardim. Yansidi her seye. Bizim cok baska sorunlarimiz oldugu icin de bosandm ama bazen dusunuyorum da duzgun biri olsaydi benim yanlis davranislarimdan dolayi da yipranmis olcakti evliligim. O yuzden size sunu soyleyebilirim. O yasananlari komple unutun. Sonucta evlilige hazirlik sureciydi bitti gitti surekli hazirlanmiyorsunuz gecmiste kaldi. Onlarin hirsiyla davranirsaniz evliliginizi kocanizi ve kendinizi bos yere yipratmis olursunuz. Sonucta artik geride kaldi omur boyu sizi takip etmesine izin vermeyin huzursuzluklarin. Esinize gelince, belki sizin icin ozensizdi ama kendince bi seyler yapmis sizi mutlu etmeye calismis. Bikac tane balona sizin icin nefesini harcamis, pasta almis. Siz haketmiyor olsaydiniz bu cabalara bile gerek duymazdi. Onun yerine koydum kendimi gercekten cok kirilirdim ve bir daha emek sarf etmezdim. Bence siz memnuniyetsiz bir insan degilsiniz ama yasadiklarinizin etkisi olmus.

Ailesinin yaptklarinin acisini esinizden cikarmayin lutfen..

Bir de her insanin sevgi dili farkliymis. Kimisi dokunarak sever, kimisi hediye alarak, kimisi vakit gecirerek, kimisi övgüler dizerek. Esiniz o sekilde seviyor ona o sekil uygun gelmis kendince sevgisini gostermis. Kotu niyetlu bir sey yokmus.

Oturup konusun bence guzelce. Degmeyecek bir konu

Vurmasını değil ama bence hak etmişsin pijamayla kutlama nolcak bı tarafın mi eksilcek yzik o adama ben olsam değil doğum günü bir ömür hiç bı özel gününü kutlamam

Galiba sizin beklentiniz Cok yuksekmis ... Eşiniz kendi becerebildigi kadar yapmış ... İki balon mu sisirdin ne demek . Ayıp eden siz olmuşsunuz tabiki vurması gerekmiyor bu ayrı ama bence eşiniz küçük yada büyük sizin beklediğiniz gibi yada değil sizin için uğraşmış ise bunun keyfini çıkarmak yerine memnun olmak yerine şımarık çocuk gibi iyy bu ne demek hiç olmamış

2yıldır evliyim 2doğum günü kutladım birinde çok lüks restoranda yemek yeyip kutladık. Birinde de kendisi odayı süsleyip mumlar yakmıştı kalp şeklinde. Lüks restorandaki değil de onum 2tane mum yakıp beni önemsemesi değer vermesi çabası benim için dünyalara değer. Kusura bakmayın da böyle böyle öküz oluyor erkekler.
Eşim keşke sizin gibileri tanısa da benim değerimi daha çok anlasa.

Ayol Burdaki kadınların çoğu ilgisizlikten yakınıyor sende adamın yaptığını beğenmiyorsun. Öyle olma arkadasım kıymet bil maddiyat boyutuna degil manevi boyutuna bak.

Bi arada eşim sevgililer gününde bana gül ve çikolata aldı diye göz yaşı döktüm sevinçten çünkü benim icin evden çıkıp özellikle kırmızı guller araması yada sevdiğim çikolatayı alması bile o kadar kıymetli ki.

Ay pijama detayina ben de sinir oluyorum ya. Olmaz yani, cok cirkin bir goruntu bence, hele ki dizleri de ciktiysa, o gune ozel seksü bişey alindiysa baska :KK53:

Ama balon patlatmalar, pastayı mahvetmeler de çok asırı tepki. Yine de ben cok haksiz bulmadim sizi ya, gidip degistirivereymis, balonu begenmedin peki ne istersin diye soraymiş.

Şakacı senii :KK45:

Şaka dimi? :KK64:

Back
X