Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Tamam daha fazla vurmayın demeye geldim
Hem onca şey yapmışsın adamı pişman etmişsin
Ki kocan vurmamalıydı,ama sanki vurması patlaması için uğraşmışsın
Gelmişken birde ben vurayım dedim

Kuafore agda icin gittim. Sac bas icin degil. Benim icimi acitan haketmiyorsun demesi. Elimden bu gelir deseydi.

Hayatimin en guzel dogum gunu kutlamasi evliligimin ilk yiliydi. Esim butun bir odayi balonla doldurmustu. Kapiyi acmamla ustume balon yagdi. O ara hicte aklima ben cocukmuyum ne balonu demek gelmemisti. Yani gayette hak etmemissimiz hic bir seyi. Ben olsam bir sonra ki seneye dogum gununuzde sms atarim iyi ki dogdun diye. Sirf inadina.

Herkes tepkinizin çok yanlış olduğunu söylemiş. Ben de arkadaşlara katılıyorum kesinlikle. Ama eşinizin tavrı da yanlış. Ellerinize vurması falan. Sinir krizi geçiriyor gibi mi görünüyordunuz tutmaya mı çalıştı acaba bilemedim.

Tepkiniz gerçekten çok yersiz olmuş ama. 6 senedir bana çok iyi davranan tatlış mı tatlış biriyle sevgiliyim daha bir tane doğum günü sürprizi görmedim. İki balon görsem aklımı kaçırıp bayılırım artık. Demek ki bayılmayayım diye yapmıyor. Neyse.

Sakinleştiğiniz zaman gidin konuşun karşılıklı özür dileyin bence.

Güzel şeyler bekledim demişsiniz de, adama fırsat vermemişsiniz ki, kapıdan girer girmez başlamışsınız, yok pijamaydı, yok balondu diye. Ne kadar düşüncesiz ve kaba davranmışsınız farkında mısınız? Balonsa balon. Sizin için uğraşmış. İnsan balonu sevmese, verdiği emeği sever. Durmamış, hazırladığı her şeyi yıkıp dökmüşsünüz. Pes diyorum. Eşinizin vurması da ayrı bir kabahat. O da şuursuzlaşmış. İkinizin de bir sakinleşip, napıyoruz biz ya diye bir muhasebe yapmanız gerekiyor.

Gözünüz yükseklerde sanırım ondan beğenmemişsinizdir O zaman beklentilerinizi karşılayacak biriyle evlenseymişsiniz, yazık olmuş adama.
Gozum yukseklerde degik kesinlikle sadece kapida karsilamisna kizdim. Kapi acik ne caliyon demesi. O pijamlar falan. Haketmiyosun sozunu duyunca. Gecmis teki her sey gecti gozumun onunden. Patladim.

Çocukluk etmişsiniz.
Yazık adama, o kadar hazırlamış siz de film sahnesindeymişsiniz gibi evi birbirine katmışsınız.
Kusura bakmayın ama bence de hak etmemişsiniz

Eşinizin yaptığı hazırlığı komple göz ardı edip bir söze takıldım diyorsunuz ve kendinizi haklı görüyorsunuz. Bari azıcık hatanızı kabullenseydiniz.
Geçen sene yıldönümünde ben de balon şişirdim kendimce öyle bir surpriz yaptım. Eğer eşim bana ben çocuk muyum deseydi, sen hiçbirşeyi hak etmiyorsun der o balonları kendim patlatırdım.
Biraz empati yapın. Siz eşinize böyle bir hazırlık yapsanız ve eşiniz beğenmese ne yapardınız? Haklısın kocacım seneye sana layık olanı bulmaya çalışırım demezdiniz herhalde.

Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.

Balon şişirmiş pasta almış sürpriz yapmış işte sen bunların Arasında takıla takıla pijamaya mı takıldın ?

Lütfen kendinize gelin. Bu nasıl bir tepki. Adamın vurmasının mantıklı yanı kesinlikle yok ama ben böyle bir şeyle karşılaşsam sessizce nasıl biriyle birlikteyim der kendine çeki düzen verip düzgünce özür dileyene kadar yüzüne asla bakmazdım. Yaptığınız şey terbiyesizlik.

Haksiz olup hata yaptigimi kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…