Gözünüz yükseklerde sanırım ondan beğenmemişsinizdirO zaman beklentilerinizi karşılayacak biriyle evlenseymişsiniz, yazık olmuş adama.
Haketmiyor musum. Yapmasin zaten.Bundan sonra yapmaz zaten emin olun
Kuafore agda icin gittim. Sac bas icin degil. Benim icimi acitan haketmiyorsun demesi. Elimden bu gelir deseydi.günah valla instagramlar yüzünden insanların küçük sürprizlerinin de anlamı kalmadı, herkes bekliyo ki herşey fotoğraf karesine layık olsun, iyi giyimli gül yaprakları dolu insanlı dolu çiçekli kareler, #kocişiminsurprizi #iyikidogmusumöylediyo hashtagli şeyler...
adamcağız balon almış, pasta hediye almış,pijama giydiyse ne olmuş yani maksat nedir iyi giydirmekteki evde başbaşa kutlayacağınız doğumgününde teşekkür etseniz olmaz mıydı... bilmiyorum.
sonumuz iyi değil bakın şimdiden söylüyorum, bi süre sonra kadınlar kocalarını neden az kazanıyorsun diye kesmeye bile başlayabilir insta sayfalarından etkilenip
E yaptığı aldığı herşeyi parçaladınHaketmiyor musum. Yapmasin zaten.
Adam sürpriz hazırlamış siz gelir gelmez eleştiri yapıyorsunuz. Evet hak etmemişsiniz gerçekten. Biraz öz eleştiri yapın.Kuafore agda icin gittim. Sac bas icin degil. Benim icimi acitan haketmiyorsun demesi. Elimden bu gelir deseydi.
Gozum yukseklerde degik kesinlikle sadece kapida karsilamisna kizdim. Kapi acik ne caliyon demesi. O pijamlar falan. Haketmiyosun sozunu duyunca. Gecmis teki her sey gecti gozumun onunden. Patladim.Gözünüz yükseklerde sanırım ondan beğenmemişsinizdirO zaman beklentilerinizi karşılayacak biriyle evlenseymişsiniz, yazık olmuş adama.
Tamam ben haksizim. Ben kabalik ettom kabul ediyorum. Ama bana haketmiyorsun demsine gerek var miydi. O bu sozu soleyince aklimdan gecen. Haketmedim. Cunku nisanliyken bir kere bile olsun kv evine gidemedim. Haketmedim cunku nikahimda gorumceler kavga cikardi. Haketmedim kv bohcayi esimin eline verio gonderdi. Haketmedim kinasa elime konan altini geri aldilar. Maddi seyler icin degil. Ben manevi seyler icin diyorum. Belki kimse beni anlamasada. Ben hic bir zaman hic bsy haketmedim deyip bole sinilenip davrandim haksizim farkinsayim. Ama icim cok acidi. Yaptim iste.Güzel şeyler bekledim demişsiniz de, adama fırsat vermemişsiniz ki, kapıdan girer girmez başlamışsınız, yok pijamaydı, yok balondu diye. Ne kadar düşüncesiz ve kaba davranmışsınız farkında mısınız? Balonsa balon. Sizin için uğraşmış. İnsan balonu sevmese, verdiği emeği sever. Durmamış, hazırladığı her şeyi yıkıp dökmüşsünüz. Pes diyorum. Eşinizin vurması da ayrı bir kabahat. O da şuursuzlaşmış. İkinizin de bir sakinleşip, napıyoruz biz ya diye bir muhasebe yapmanız gerekiyor.
Haksiz olup hata yaptigimi kabul ediyorum.Eşinizin yaptığı hazırlığı komple göz ardı edip bir söze takıldım diyorsunuz ve kendinizi haklı görüyorsunuz. Bari azıcık hatanızı kabullenseydiniz.
Geçen sene yıldönümünde ben de balon şişirdim kendimce öyle bir surpriz yaptım. Eğer eşim bana ben çocuk muyum deseydi, sen hiçbirşeyi hak etmiyorsun der o balonları kendim patlatırdım.
Biraz empati yapın. Siz eşinize böyle bir hazırlık yapsanız ve eşiniz beğenmese ne yapardınız? Haklısın kocacım seneye sana layık olanı bulmaya çalışırım demezdiniz herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?