Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Hangimiz olsak sürpriz hazırladığımız kişi sürprizimizi beğenmezse, hak etmiyorsun deriz.
Bilmiyorum ki. Cook agir geldi o an o soz bana. Sacma davrandim. Ama hala da o sozu solemeseydi diyorum.

Yeni gelinlerin tatlı telaşı

Işte bunlar hep sunumsuzluktan.

Adam size iyi dayaniyor valla(şiddet kısmı hariç ama her lafı hak etmişsiniz )
Elime vurdu. Oda siddet tabi ama ole cok bi dayak da degildi.

Doğum gününü kutlamayan, hatırlamayan adamlar var. Hayattan beklentileriniz bu kadar yüksek olduğu sürece her zaman güzel şeylerde bile mutsuz olacak bir şey bulursunuz. Şükretmeyi bilmek, kıymet bilmek önemli şeyler. Neden bu kadar abarttınız anlamadım? Pijamayla mı kutlicaz ne demek? Evin içinde takım elbise mi giysin. Düşünmüş hazırlamış yanınızda daha ne olsun. Adam yine de gönül almaya çalışıyor burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. Burada kimseden aaa pijamamı giymiş ayıp etmiş, ya da hak etmiyorsun mu demiş ayıp etmiş demesini beklemeyin. Adam dolmuş çünkü. Bardağın boş tarafından bakan bir insan herkesi yorar. Yormuşsunuz adamı. O tepki bugüne özgü bir tepki değil dolum noktası. Yerinizde olsam böyle bir adamın kıymetini bilir, bi kendime gelirdim.

Elime vurdu. Oda siddet tabi ama ole cok bi dayak da degildi.

Fark etmez eline vuran yüzüne de vurabilir o bir kriter değil yani
Ama şu bir gercek ki siz tahammül eşiğini ezip geçmişsiniz .
Şımarıklık yani yaptığınız pijama ile mi kutlayacaksin,3-5 balon mu şişirdin vs vs

aslinda ben her seye dolmustum. Kac gundur o kadar gergin uzgundum ki. Dogum gunum bile aklimda degildi. Bsy olsa patlicak gibiydim. Ama esimde sen haketmiyosun demeseydi.
Ben eşime sürpriz hazırlasam o da bana şu senin Yaptığın tavrı yapsa bende direk sen haketmiyorsun derdim net

Kadınlarımız kendini prenses sanıyor.
Adam ne güzel pasta almış, hediye almış, bide balonlarla süslemiş.
Hep kadınları bu duruma sosyal medya getirdi.
Herkesin kocasi evde efosmanla oturuyor.
Kimsenin kocasi da üstünü karısı için değiştirmez.
Adam adam olsunda gerisi boş.
Valla esinize üzüldüm.
Adam cileden cikmis.
Pastadan ne istedin de firlattın.
Sanirim yaptiklari seni tatmin etmedi beklentini karsilamadi, sen bu yuzden bu kadar gerildin.
Ortada sorun olacak bi konu yok.
Git eve huzurunu kaçirma, toparlayın durumu.

Adamda sadece pijama kusurken (ki bana gore kusur bile değil ) siz uc bes balon diyerek zaten ateslemissiniz fitili .Erkek yahu sizin gibi masa duzenleyemez ,organizasyon yapamaz .Düşünmüş olmasi yetmez miydi ?Neden cok beklenti icine girdiniz ? Uyguladığı siddeti kesinlikle onaylamiyorum ama damarina damarina basmissiniz .Adam çileden çıkmış.

Ben eşime sürpriz hazırlasam o da bana şu senin Yaptığın tavrı yapsa bende direk sen haketmiyorsun derdim net
Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.

Haklisin. Simdi variyom hatama. Gercekten. Ama gelip kendisi ozur diliyor hala ama ben benle konussun bile istemiyorum. Evliligimizin ilk kavgasiydi. Daha once sadece tartisirdim fikir alirdik. Ama ilk kez kavga ettik..benim yuzumden.
Sen eşine başka sebeplerden dolusun ama bu barışmak için iyi bir adım olabilir. Oturun konuşun ikiniz de hatalarınızı söyleyin, özür dileyin, öpüşün barışın Doğum gününü tekrar kutlayın yeni bir pasta alıp, bir şeycik olmaz. Eşin de pişman belli ki.

Maşallah ne kadar şımarıksınız.!! Adamcağız pastasını hediyesini balonunu almış. Siz gelince sürpriz olsun diye kapıyı açık bırakmış. Karı kocasınız yani pijaması oluversin üstünde. Belli ki çok hevesle hazırlanmış ve siz o tepkinizle kendisini bozunca “hiç bir şeyi hak etmiyorsun” demiş size. O cümle bir sitem aslında. Daha güzel ve kadınsı bir şekilde dile getirebilirdiniz bu kutlamayı pijamalı şekilde yapmak istemediğinizi. Pesss!!!

yok sorun kutlama degil hediye bile almadigi olur dogum gunumde. Sesim cikmaz. Ben baska seylere doldum. Patladim. Coook hataliyim. Farkina vardim. Ama esimi gormek ve konusmk da istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…