Dogum gunum ama cok üzgünüm :(((

Hayatı kendine zehir etme yolunda emin adımlarla. Ne alaka bunlar?
Adamın hevesini kırdığınız için sürprizi hak etmemişsiniz.

Balon şişirmiş pasta almış sürpriz yapmış işte sen bunların Arasında takıla takıla pijamaya mı takıldın ?
aslinda ben her seye dolmustum. Kac gundur o kadar gergin uzgundum ki. Dogum gunum bile aklimda degildi. Bsy olsa patlicak gibiydim. Ama esimde sen haketmiyosun demeseydi.

Bence de bişey haketmiyorsunuz.

Önceki sorunlarınla dogum gununun alakasi yok bence. Sen esinin , yaptigi dogum gunune sinirlenmemisin. Önceki olayların acisini cikarmissin. Dügünün , kinan, bohcan bunlarla alakali seyler degil bence, önceki olaylarin birikimi.

Kizlae her sey o kadae ustume geldiki nasik davrandim bilmedim. Bir soz beni deli etti haketmiyosun. Haketmiyosam yapma dedim. Inanin ole sasali bsy beklemedim. Simdiye kadar hep pasta balonla kutladi dogum gunumu bende ole yaptim hep. Hata yaptim ben haksizim. Ama icim kirgin.

Böyle lerin i de kocaları çok sever ne hikmetse yani gerçekten bunu bana karım yapacak olsaydı erkek olsaydım bi daha asla hediye almaz dim.sinatikliga bak ya yazik gerçekten .bide konuyu aciyor ne diyelim iyi yaptın. Ellerine sağlık mı diyelim.6 yıllık evliligimde. Doğum günümü kutlayan olmadı da senin yaptığını yapmadık.

sadece vurması yanlış. onun dışında bütün hata sizde. adam düşünmüş sürpriz yapmış yaptığı sürprizi beğenmemişsiniz ve bunu en kaba şekilde göstermişsiniz. ben olsam bir daha sürpriz falan yapmazdım. yapılanı da beğenmiyorsunuz.

Hangimiz olsak sürpriz hazırladığımız kişi sürprizimizi beğenmezse, hak etmiyorsun deriz.

ayen ole. Cok dolmusum. Bu aralar esim bana sarilsin bile istemiyorum. Kacip tek basima kalmak istiyom. Evdeyken genlde telefonla ugraisyom temizlik yapiyom.

Ama siz şuan eski defterlerden bahsediyorsunuz. Biz geçmişinizi bilemeyiz, neden dolup dolup taştığınızı da öyle... Çözülmemiş sorunlarınız varsa, önce onları çözmeye gitmelisiniz o zaman. Böyle sürekli eski olayları gündeme getirip bugünü zehir ederek mutlu olamazsınız. Eşiniz şu içinize attığınız şeylerin farkında bile değil belki. Sonuçta doğum gününüzde verdiğiniz tepkilerle, geçmişinizdeki olaylar arasında bir bağlantı yok. Siz patlamaya hazırmışsınız. Yok kayınvalide şunu yapmış, görümce kavga çıkarmış... Bunların eşinizle aranızı bozmasına niye izin veriyorsunuz? Şuan ne sorun varsa, onları konuşun eşinizle. Böyle güzel anları mahvederek yapmayın bunu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…