• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günüm.

bigarib

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
40
122
8
Bu yaşıma kadar doğum günüm ailem tarafından hiç kutlanmadı. Babam böyle şeyleri tasvip etmeyen bir insan, küçükken de hep özenirdim. Erkek arkadaşım sağolsun hep yüzümü güldürmüştür, ikimiz minik bir pastayla kutladık hep. Yarın doğum günüm. Bu sefer kendime farklı bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. İnsan kendine hediye alır mı diye şaşırabilirsiniz ama kendimi mutlu etmek adına yıllardır böyle bir şey yapıyorum :) Bu yaş benim için çok özel. Güzel geçmesi adına neler yapabiliriz? Bu sefer kuru kuru geçmesin istiyorum, arkadaşlarım zaten malesef başka şehirdeler. Erkek arkadaşımla yapabileceğimiz güzel şeyleri yazarsanız o kadar mutlu olurum ki. Yaşlanınca bile hatırlayım istiyorum. Çok çocukça gelebilir ama çocukluğumdan beri çok özeniyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.. Hepinize çok teşekkür ederim :)

Nerede yaşıyorsunuz?
Bu gibi özel anılar sosyal dinamiklere ve ekonomiye dayanıyor malum

Bu arada yeni yaşınız kutlu olsun.

Bu yaşıma kadar doğum günüm ailem tarafından hiç kutlanmadı. Babam böyle şeyleri tasvip etmeyen bir insan, küçükken de hep özenirdim. Erkek arkadaşım sağolsun hep yüzümü güldürmüştür, ikimiz minik bir pastayla kutladık hep. Yarın doğum günüm. Bu sefer kendime farklı bir doğum günü hediyesi almak istiyorum. İnsan kendine hediye alır mı diye şaşırabilirsiniz ama kendimi mutlu etmek adına yıllardır böyle bir şey yapıyorum :) Bu yaş benim için çok özel. Güzel geçmesi adına neler yapabiliriz? Bu sefer kuru kuru geçmesin istiyorum, arkadaşlarım zaten malesef başka şehirdeler. Erkek arkadaşımla yapabileceğimiz güzel şeyleri yazarsanız o kadar mutlu olurum ki. Yaşlanınca bile hatırlayım istiyorum. Çok çocukça gelebilir ama çocukluğumdan beri çok özeniyorum. Fikirlerinizi bekliyorum.. Hepinize çok teşekkür ederim :)
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama beraber küçük bi haftasonu kaçamağı yapabilirsiniz bir yere. Biz geçen sene 2. Senemizi kutlarken şirinceye gittik mesela hayatımın en güzel haftasonlarından biriydi. Çok maliyetlide olmuyor. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine birlikte geçirebilirsiniz, birlikte hiç yapmadığınız aktiviteler yapıp hiç gitmediğiniz yerlere gidebilirsiniz bu bir resim sergisi ya da bir konser bile olabilir sizin zevklerinize ne uyuyorsa. Eminim erkek arkadaşınında senden gizli sana hazırladığı süpriz birşeyler vardır. Umarım çok güzel bir doğum günü geçirirsin canım

Bir de babana rağmen
Öner’i istiyorsun
Pastahanede proftrl yiyin yazmayız klasik olur diye.
İmkan yoksa heveslenme

Kafana kartondan taç yap tak
Miss Turkeydeki gacıların taktığı gibi tek omuzdan geçirilen şeritten tak üstüne iyi ki doğdum yaz eline de minik bi pasta al çıkın sahil boyunca yürüyün 10 adımda bir sevgilin mumu yaksın sen hep dilek tut üfle sonra da gülün yanınızdan geçen insanlar gülmekle şaşkınlık arasında baksınlar hatta iyi ki doğdun diyenler bile çıkabilir sırıtarak yürüyün yolun sonunda da oturun pastayı deşerek yiyin
Hem deli hem de güzel bir anı olur
Gençlik hatırası
Valla yap bunu

Yengeç misin?İyiki doğdun şimdiden. Benimde 23 temmuz. Aslanım yani:KK15:@_SinsireLLa_ nın fikri :KK73:

Kafana kartondan taç yap tak
Miss Turkeydeki gacıların taktığı gibi tek omuzdan geçirilen şeritten tak üstüne iyi ki doğdum yaz eline de minik bi pasta al çıkın sahil boyunca yürüyün 10 adımda bir sevgilin mumu yaksın sen hep dilek tut üfle sonra da gülün yanınızdan geçen insanlar gülmekle şaşkınlık arasında baksınlar hatta iyi ki doğdun diyenler bile çıkabilir sırıtarak yürüyün yolun sonunda da oturun pastayı deşerek yiyin
Hem deli hem de güzel bir anı olur
Gençlik hatırası
Valla yap bunu

Simdi okurken gülümsedim.Ne güzel bir fikir.

Yarın benimde doğum günüm aynı gün doğmuşuz :))
Benimde en büyük talihsizliğim çocukluğumda herkesin Doğumgününü okulda kutlarken benimkinin yaz tatiline denk gelmesiydi :D şimdi de kutlayacak arkadaşlarımla aynı şehirde deilim, e eşimde pek ince değildir bu konularda. talihsizliğim devam ediyor ne yazıkki :D
Neyse işte çok yaratıcı değilim ben sadece iyiki doğdun demeye geldim :)

Back
X