kızlar öncelike söyliyim bunu dert olarak gördüğümden yazmıyorum.sadece sizce de tuhaf değil mi ? Fikrinizi almak istedim.
önümüzdeki hafta doğum günüm .kocam bana oğlumuzla birlikte üçümüzün isminin yazdığı bir kolye almak istemiş.
Bu ara da bebek hazırlıklarından baya masrafımız oldu.ama kenarda paramız var. Yani çok şükür sıkıntıda falan değiliz.
Dün akşam bana geldi dediki aşkım ben sana doğum gününde o kolyelerden yaptırıcaktım ama bu ara çok masrafımız oldu.
Kolyeni doğumda yaptırayım olur mu
şoka girdim,ne alaka yani ?
Yani çok rahatsız oldum,hediye bu neyin pazarlığı yapılıyor.
Ben senden hediye istemedim ki dedim. Ayrıca hediye almak zorunda da değil.o bana her doğum günümde hediye almaz ki !
Yani ben ona mutlaka alırım ama o bana her doğum günümde karıcım sana ne alayım doğum gününde diye sorar ben de sinir olurum. Hiçbişey istemiyorum aşkım sakın alma derim.ama içten içe uyuz olurum
o da bazen alır bazen almaz
bu yıl da benzerini yaptı. Ya dert değil tabi ama çok tuhafıma gitti!
bence bu kadar dert etmeyin üzmeyin kendinizi gerekli sebep değil aslında bir çiçekde alınır bir yemeğe de götürülür insan bekliyor tabi bunları ama erkekler her zaman bizim kadar ince olamıyorlar malesef
Eee daha doğum gününüz gelmemiş ki ? Belki alır..
Almasa da ilk değilmiş zaten..
almaması rahatsız etmedi beni ,anlatamadım sanırım.
sorması rahatsız etti!
cnm braz hamilelik psikolojisi var sanırım bnce büyütülcek bişi değil ayrıca kızma bana ama tuafta değil o snn kocan yani olabilir bu tarz muhabbetler ... arada bzde yaparz aynı muhabbeti yani sorar kocam bana ne alim sana yada banamı bırakıosun diye bnde ihtiyacım varsa bişiye onu al derm yoksa kafana gre takıl derim :)) hatta bu yıl bile oldu d. günüme yakın eğer bana hediye alcaksan istedğim güneş gözlüğü var onu al askım dedim aldı tabi herzaman olmuyo ama olabilir yani çok normal cnm skma canını
haklısın sanırım sorun ben de :)
ama yine de bence bişey alcaksa sürpriz yapmalı. ben ona hiç sormadım bu zamana kadar ne alacağımı. hep de ihtiyacı olan bir şey aldım.
ama erkekler bizim gibi değil maalesef
tuhaf gelmedi bana açıkcası...
şu anda durumu müsait değil eee hediye beklediğinide biliyo...
bence doğum yaptığında daha anlamlı olur...
birlikte bi yemeğe fln gitmeyi teklif et bence...
erkekler bazen biz söylemedikçe anlamıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?