Doğum Günümde Eşimin Yaptığı

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var. Bundan 6 ay önce doğum günümde eşim saçma sapan hareketlerle doğum günümü berbat etti. Eskiden yaşanmış olayları açtı falan ailesi yüzünden kavga ettik. Hediye falan almasını geçtim bir de o günde kavga çıkardı ve canımı yaktı kısaca şiddetle diyelim.

Şuan sayesinde o günü hatırlamak bile istemiyorum ki çok kötü bir gündü. Şimdi yarın da onun doğum günü. İçimden hiçbişey yapmak gelmiyor. Bana doğum günümü ailesi için rezil eden bir adamı doğum gününde mükafatlandırmak istemiyorum açıkcası. Ama yaptığıda karşılıksız kalmasın istiyorum yani ben ona

vuramam tabi ama bir şekilde canı yansın istiyorum. Sizce ne yapmalıyım bu konuda ona olan sinirim geçmiyor ne olur yardım edin bana. Bu arada hamileyim 7,5 aylık.

öncelikle eşine çok gıcık oldum. hediye filan almadın bari insan gibi davran. tamam benim eşim de anlamaz öyle sürprizden filan ama mesela geçen yıl hadi alışverişe gidelim ne istiyosan al filan demişti.
bana sorarsan sen de ona hiçbirşey yapma ve doğum günü olduğunu anladığını belli etme bile.
yani eğer canını da yakmak istiyorsan , hamileymişsin de, bebeğinin ağzından ona içinden gelenleri yaz . zarfa koy ve kırmızı bir kurdele bağla üzerine. baba bana vurmuştun filan gibi. onu en derinden etkileyecek şeyler.
bu arada rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.

Aklıma geldikçe bende gıcık oluyorum cnm. Aslında eşim iyi biridir. Ama söz konusu ailesi olunca yapıcaklarında sınır yok. Söylediğin mantıklı böyle bişey olabilir ama anlayacağını sanmam. Okur bırakır kenara.

Hatırlama bencede çok üzüldüm aklına bile getirme bundan sonra doğum gününü falan.bu erkeklerdeki aile kıymeti evlenincemi çıkıyo acaba merak ediyorum sinir oldum .

Hatırlama bencede çok üzüldüm aklına bile getirme bundan sonra doğum gününü falan.bu erkeklerdeki aile kıymeti evlenincemi çıkıyo acaba merak ediyorum sinir oldum .

Aynen öyle oluyor cnm. Flört ederken 2-3 ayda bir telefonla konuşan insanlardı biz evlenince hergün konuşmaya başladılar.

Lütfen fikirlerinizi söyleyin arkadaşlar.

Bana kalırsa hiçbir özelliği olmayan bir günmüş gibi davran...
Ama hareketlerini gözüne batırma, bilerek yaptığını anlamasın...

Bana kalırsa hiçbir özelliği olmayan bir günmüş gibi davran...
Ama hareketlerini gözüne batırma, bilerek yaptığını anlamasın...

Peki ya kendi hatırlatırsa benim bugün doğum günüm diye.

hıcbırsey yapma herzamankı gıbı davran mektup fılan yazma bence sonra tartısma cıkmasın zaten hamıleymıssın
eger dogum gunu oldugunu hatırlarsa da onemsız bıseymıs gbı davran
6 ay onceymıs dogumgunun o zaman 1.5 aylık fılan da hamıleymıssın
ınsan hıc boyle yapar mı karısına yazık ya bu erkekler neden boyle ya

aaaaaaaa doğum günümüymüş..
sen unuttun ama kusura bakmasın artık...
bidakine...

Evet cnm 6 haftalık hamileydim o zaman hatta daha hamile oldugumu bile yeni ögrenmiştik yani doğum günümden bir kaç gün önce ögrenmiştik hamile oldugumu.

yapma anacım bırak ne yapıcan o senin doğum gününü zehir ederek haketmiş bunu hemde hamile haline üzmüş seni en mutlu olman gereken zamanda daha yeni öğrenmişsin bebeğin olacağını bi huzur ver be adam..:)
vur kafayı yat şekerim..
yada uzan koltuğa güzelce film izle mısırda patlat yanına..
sorarsa unuttum dersin kutlarsın..
sormazsa zaten sorun yok...

siradan bi günmüs gibi davran gitsin bencede gözüne sokarak yapma ama...

gelsin cok istiosa kivransin kendi hatirlatsin sana o zaman icinden ne geliyorsa yaparsin..ama bence kendisi bi ayagina gelsin

Ailen yakınsa bugün annecimin doğumgünü onunla geçirmek istiyorum de annene git orda kal o gece

O zaman yakın bir arkadşının de kendinden daha önemli olduğunu düşünsün

Ben sizin yerinizde olsam en güzel kiyafetlerimi giyip süslenirdim, güzel bir hediye alip elimden gelebilecek en iyi sekilde hazirligimi yapardim. Evet esiniz cok hataliymis yaptigi seyde ama siz ayni hataya düsmeyin, siz de esiniz gibi yaparsaniz onun nefretini kazanirsiniz ama en iyi sekilde hazirlanip güzel bir süpriz yaparsaniz oda daha önce yaptiklarindan utanacaktir mutlaka size belli etmese de, böylelikle bir sonra ki dogum gününüzde oda sizi sevindirmek isteyecektir diye düsünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…