Doğum Günümde Eşimin Yaptığı

benim eşim değil doğum günümü rezil etmek hatırlamadı bile

bende onun doğumgününde sıradan bir gün gibi davranacammm..

kıssasa kıssas...

fazla şımartılmaya gelmiyorlar..

ah canım benim, biz de sürekli eşimin ailesi yüzünden sıkıntı yaşıyoruz, eşim geçen onlar bize istediğini yapabilir sonuçta büyüğümüz falan dedi. durum bu boyutta yani o yüzden seni çok iyi anlayabiliyorum. sıradan bir gün gibi davran eşine, bebeğin ağzından mektup yazma olayı da harika bence.

İyi biri demissiniz de iyi bir adam hamile eşine vurmaz hele bu devir de, sürekli şiddetin ne kadar kötü olduğu vurgulanıyor nenemin devrin de ki gibi olağan da karşılanmıyor bu ne rahatlık?

Bazen en iyi cevap susup normal davranmak oluyor.Bugün doğum günüm desede haa öylemi hatırlamadım deyip başka bişey söyleme.

Eğer eski konuyu açıp canını yakmak istersen bence iyi olmaz.Hamileyken el kaldırmış,yine aynı olayı yaşatabilir eğer çok sinirlenirse.Nasılsa ne söylersen söyle anlamıycak en iyisi sus belki anlamı olur...

Son düzenleme:
İyi biri demissiniz de iyi bir adam hamile eşine vurmaz hele bu devir de, sürekli şiddetin ne kadar kötü olduğu vurgulanıyor nenemin devrin de ki gibi olağan da karşılanmıyor bu ne rahatlık?

Ben genelden bahsettim yaptıgının iyi bişey oldugunu söylemedim zaten. iyi biridir evet ama söz konusu ailesi olunca böyle saçma sapan şeyler yapabiliyor.

Kızlar dün eşimin doğum günüydü hiç birşey yapmadım bebeğimin ağzından mektupta yazmadım bekledim sadece. Bir ara markete alışverişe gittik aldığımız bir ürünün son kullanma tarihine bakarken hatırladı oda doğum gününü kendiside unutmuş yani.
Neyse dediki aaa bugün benim doğum günüm dedi bende sanki o an hatırlamışım gibi aaaa evet dimi ya falan dedim o kadar. Sonra eve geldim arkadaşları buna msj mail falan atmış kutlama için oda bana söyledi arkadaşlar hatırlamışlar sağolsunlar diye.
Bende ne kadar güzel dedim. Sonra Sen bana unutamayacagım bir doğum günü yaşatmıştın hatırlıyormusun dedim. O andaki amacım onun mutsuz olmasını sağlamaktı oldu da. Ben o günü ne zaman hatırlasam gözlerim doluyor teşekkür ederim dedim.
Sustu hiçbirşey söyleyemedi.

oda hatasının farkına vardı demekkı bu dogumgunu mevzusunu fazla uzatmayın canım yoksa baska tatsızlıklar cıkar fılan hamılesın zaten
o gunden sonra esın bısey dedı mı?

oda hatasının farkına vardı demekkı bu dogumgunu mevzusunu fazla uzatmayın canım yoksa baska tatsızlıklar cıkar fılan hamılesın zaten
o gunden sonra esın bısey dedı mı?

Yok konu hiç açılmadı.

peki aılesıyle olan tartısmanız neydıkıne bu guzel gunu o kadar cok berbat ettı merak ettım acıkcası

bu yorumu çok beğendim..

canım hamilesin, eşinin iyi biri olduğunu düşünüyorsun. bizler hamilelikte çok beklenti içine giriyoruz ama hassas noktalarına dokunulmuş yada tam hamilleliğini anlayamamış o dönem , eminim o da üzülüyordur, eşine çok sev canım, sen sevdikçe oda seni çok sevecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…