- 15 Nisan 2020
- 77
- 112
- 93
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişi gönderebilirdi kapınıza.. durumu iyi demişsiniz çünkü. daha sevgili iken böyleyse evlenince ne olacak? tamam eşleri unutan kk üyeleri var anlarım da siz daha evli bile değilsiniz. şimdi böyleyse evlenseniz ne olacak o zaman Allah bilir?Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
bişi gönderebilirdi kapınıza.. durumu iyi demişsiniz çünkü. daha sevgili iken böyleyse evlenince ne olacak? tamam eşleri unutan kk üyeleri var anlarım da siz daha evli bile değilsiniz. şimdi böyleyse evlenseniz ne olacak o zaman Allah bilir?
sizde düzen ters işlemiş.. olsun daha iyi.. Allah bozmasın diyelimEşimle 12 senedir görüşüyoruz. Son 3,5 yılı nişanlı, son 1 senesi evli olarak
Adam sevgiliyken yapmadığı güzellikleri nişanlanınca nişanlıyken yapmadıklarını da evlenince yapar oldu maşallah diyeyim :) evlenince her şey bitmiyor..
Yakın zamanda uygun bir şekilde dile getireceğim umarım bizde de sizinki gibi olur. Sizin adınıza çok sevindim.MutluluklarBeklentilerimiz hepimizin farklı. Bunu ifade etmek önemli ama.
Zamanla evriliyorsunuz uzun ilişkilerde. O önemsediğiniz için önemsemeyi, siz de o umursamıyor diye beklentilerinizi düşük tutmaya başlıyorsunuz. Orta yolu bulup çok mutlu oluyorsunuz.
Size ne oluyor? Size mi soracağım. Türkçe dersin alın, bol bol paragraf sorusu çözün. O zaman ne yazmak istediğimi anlarsınız. Zira söylediğim gibi konu sahibi anladı, hatta teşekkür etti. Hadi. Gözardi ediyorum sizi, size de aynısını tavsiye ederim
Özel günlere çok anlam yüklememekle birlikte bir hoşluk yapılır ve yapılmalıdır.
Yani zaten beşiktaşta bebek sahilinde boğaza nazır kafe kapatıp tarkanı şarkıcı olarak tutsun getirsin beklentisi yok kimsede ama bi hediye de alınır.
Bir kadına hediye almak çok kolay. Binlerce seçenek var. Takı toka, çanta. Ruj. Şal . Şac şekillendirici. Kitap. El emeği herhengi bir ürün. Parfüm. Hiç-bir şey olmazsa çiçek.
10 dakika dusunebilen herkes standart bir kadına en azindan 30 çeşit hediye bulur.
Bilemiyorum bence çok kırıcı.
Ama yine de kendisine şirket logolu flaşbellek alınan @lucy whitmore ile kendisine gider kapağı alınanbrologcu arkadaşlarımızdan şanslısınız bence
![]()
Hayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmam
Görseli paylaşıyorumEki Görüntüle 2650992
Seni ve eşini seviyorum brologcum. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Ikiniz de çok tatlısınızEki Görüntüle 2652792
Hediye konusunda daha bu çıtayı aşan olmadı sevgili konu sahibi :) hem de ilk evlenme yıl dönümü hediyem![]()
Ama hakkını yemeyeyim sizin beyefendi de benim eşimin yolunda emin adımlarla ilerliyor o yüzden çok iyi düşün :)
Benim eşim oğlak burcu asla romantik değil ve özel günlere hiç anlam yüklemez. Mesela bunu hediye olarak getirdi ya, ertesi günü sabahtan çıktık akşama kadar gezdik, eğlendik. Böyle de zıt bir adam. O gün olmasın kutlama ama hangi gün olursa olsun. Böyle de takıntıları var :) Ben 7 sene de alıştım ama herkes kaldırabilir mi emin değilim :)
Sevgili Boleynciğim beni unutmaman çok güzel ara da böyle etiket yapıp hatırlaman çok hoşuma gidiyor. Çok tatlısın. Eşim sayesinde namım yürüdü buralarda. Gider kapaklı hediye alınan üyeöpüyorum seni
![]()
Ben olsaydım isterdimKızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Seni ve eşini seviyorum brologcum. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Ikiniz de çok tatlısınız![]()