Doğum günümde hediye almadı

Benim flash bellekci de bahane bulamamış hediye konusunda öküzüm kabul ediyorum diyor :KK45: bu öküzlük de değil daha öte bir şey. Yani en basiti bir çiçek ya. Bu çok klişe geliyor belki ama eminim konu sahibi de mutlu olacaktı böyle değersiz hissetmeyecekti.

Korona olmasa kutlardik bir yerde demiştir kesin. Geçen hafta sokağa çıkma yasağı yoktu zaten neden buluşmak istememiş ki ayrıca eve kuryeyle çiçek yollayabilirdi. Önemseyen erkek ne yapıyor ediyor çok önceden kafa yoruyor böyle şeylere
Sen o esantiyoncu adamdan ayrilmissindir umarim. Hani su aceydim kollerimi diyen adamdan😀😀
Kesinlikle haklisin sevenin bahanesi olmaz. Seven daglari bile delerken bir kuru cicegi bile cok gorene omrunu vermemek lazim. Ben hep tecrubelerimden sunu soyluyorum ve kesinlikle dogru; erkekler deger verdigi kadina para harciyor ya da para harcadigi kadina deger veriyor. Cunku onlar bu kadina su kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyor. Eger bir kadina hic emem harcamadiysa ya da para harcamadiysa vazgecmesi de kolay omuyor. Onlarin olcutu bu sanirim.

Eski esim de benim ilk evlilik yil donumumuzde karate filmine goturmustu😀😀
Hahhahhaahas🤣 bunu da unutmam ben artık 🤣🤣🤣

Ben siyah kuşak karateciyim. Beni karate filmine götüren adama "filme ne gerek yiğidim ben sana evde alasını göstereceğim " derim 🤣

Hayır senin konunda değildi. Eski bir konudaydı. Brologcu arkadaşın eşinin oldukça yaratıcı hediyesini hayatimda unutmam🤣

Görseli paylaşıyorum 🤣Eki Görüntüle 2650992
Hahaha ciddi ciddi almış :KK53::KK53:  bu da bana büyük teselli oldu neyin kıyısından dönmüşüm :KK53: şaka maka evli olduklarından mıdır yoksa kendi başıma gelmediğinden midir :KK45:benimki kadar rahatsız edici gelmedi ama çok komik 😂😂

Benim eşim onem verir. Bir değil iki uc hediye alır. Bana kalsa bir şey almasa da olur. Ben her özel günde ecel teri dökerim ne alicam diye, hiç sevmem o stresi. Ama şimdiye kadar öylesine bir sürü hediye almisimdir. Görev gibi olunca sevmiyorum sadece. Yani normalde iyi bir ilişkiniz varsa kafaya takma.

İki üç hediye aldigini belirtmniz iyi olmuş.
???
Kimin ne isine yarayacak sa?

konu sahibi rahat bi nefes alsinbari.artik bunu o da biliyor nasil olsa.

Hahhahhaahas🤣 bunu da unutmam ben artık 🤣🤣🤣

Ben siyah kuşak karateciyim. Beni karate filmine götüren adama "filme ne gerek yiğidim ben sana evde alasını göstereceğim " derim 🤣
Bana verdigi deger o kadardi sanirim, bu onu gosteriyor. Cunku vazgecmesi de kolay oldu. Simdi eminim kimlerin yoluna kirmizi halilar seriyordur...Neyse gece gece sinirlenmeyim bosveriyim.
O da oyle bir anıydı iste....

Sen o esantiyoncu adamdan ayrilmissindir umarim. Hani su aceydim kollerimi diyen adamdan😀😀
Kesinlikle haklisin sevenin bahanesi olmaz. Seven daglari bile delerken bir kuru cicegi bile cok gorene omrunu vermemek lazim. Ben hep tecrubelerimden sunu soyluyorum ve kesinlikle dogru; erkekler deger verdigi kadina para harciyor ya da para harcadigi kadina deger veriyor. Cunku onlar bu kadina su kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyor. Eger bir kadina hic emem harcamadiysa ya da para harcamadiysa vazgecmesi de kolay omuyor. Onlarin olcutu bu sanirim.
Evet bu yorumu benim konuda da yapmıştın kesinlikle çok doğru. Yani maddi durumu olmasa bile kendi imkanı dahilinde bir şey yapıyor. Hatta benim konuda da birhatirasec çok güzel bi örnek vermiş. Biri sana 10 lira veriyor, başkası 20 lira. 20 lira vereni daha önemsiyor sanıyorsun Ama 10 lira verenin sadece 10 lirası var, 20 lira verenin 200 lirası. Ben birine değer verince onu mutlu etmek için imkanlarımı zorlarım maddi manevi kafa yorarim. o yuzden bu hediye olayı çok büyük ipucu veriyor bir sürü şey hakkında. Ay çok şirin hiç kadınlara hediye almamış demek ki nasil davranacağını bilmiyor diye sevimli göremiyorum artık vallahi. İnternette yarim saat araştırma yapsa bile yeter.

Ben evet konuşmuyorum arıyor mesaj atıyor ama hiçbirine cevap vermedim içimden bile gelmedi. Hala anlamamış ne diyeyim ki ona daha. Ama yarın tekrar ararsa açık açık yazıcam. Beni yıllar sonra şirketteki eşantiyona layık gören birisin işte ne anlatıyorsun daha diycem :KK45:

Bana verdigi deger o kadardi sanirim, bu onu gosteriyor. Cunku vazgecmesi de kolay oldu. Simdi eminim kimlerin yoluna kirmizi halilar seriyordur...Neyse gece gece sinirlenmeyim bosveriyim.
O da oyle bir anıydı iste....
Üzülme boşver başka biri varsa ona da aynı şeyi yapacak önünde sonunda adamın özü bu çünkü. Böyle öküz adamlarla olup dert sahibi olacağımıza kendi kendimize daha mutlu oluruz :KK19:

Üzülme boşver başka biri varsa ona da aynı şeyi yapacak önünde sonunda adamın özü bu çünkü. Böyle öküz adamlarla olup dert sahibi olacağımıza kendi kendimize daha mutlu oluruz :KK19:
Artik uzulmuyorum. Arada gelgitler olsa da.
Burada kizlarimizin boyle hikayelerini okuyunca uzuluyorum. Biz kadinlar saniyoruz ki sacimizi supurge edince bizi daha cok severler. Tam tersi oysa ki. Hep kiyamadiklarimiz kiyiyor bize. Ben de burada bu tip konulari okuyunca kizlarimiza uzuluyorum ya. Bir omur verecegimiz donunu yikayacagimiz adamlar bir cicegi esirgiyor bizlerden. Kizlarimiz da koronadandir diye masum bahanelerle kendini avutuyor ne yapsin.

konunuz bana babalar gününü hatırlattı, gece gece kocama hediye aldırdınız, masrafa soktunuz durduk yere.
Ne güzel unutmuş, korona bla blası yapacaktım.
Sırf sizin gibi demesin arkamdan diye, ağzını kapama amaçlı aldım hediyesini😂

Ve konuya gelince, görüldüğü üzere, bu sebepten 1gül bile olsa alması, sizi düşündüğünü belli etmesi gerekiyordu.

Ozetle evet. Benim hikayem uzun. Icinde hersey var. Terk etme, aldatma, ne ararsan... bosver gecti gitti.

O da ettiğini bulur bir gün. İnşallah yeniden ayaklarını yerden kesecek, hak ettiğin değeri verecek biriyle karşılaşırsın🌺 kendim için de aynı dileği diliyorum :KK45:

Üstteki yorumuna da katılıyorum. Ne zamanki çok değer veriyorsun saçını süpürge ediyorsun, ilk vazgeçilen sen oluyorsun. Taktikle falan ilişki yürütmekten yana değilim aslında çünkü ben katıksız bir aşk insanıyımdir. Aşıkken tam bir salak olurum özetle. En son aşık olduğum adama (flashbellekci değil) hep ne dediyse tamam dediğim, bana kendimi değersiz hissettirdigini yüzüne vurmadigimda sürekli afra tafrasini çekiyordum bir de, her an vazgeçmeye hazır gibiydi. Ne zaman ki yüzüne vurdum, sen daha bir kadına nasıl davranilir bilmiyorsun deyip baya adamlığına giydirmeye başlayip rest çektim, o zaman etekleri tutuşup benim için bir şeyler yapmaya başlamıştı.

Bundan sonra değersiz hissettiğim hiçbir yerde durmamaya karar verdim. Ben kendime yetiyorum zaten, böyle olacaksa hiç olmasın kimse daha iyi

Valla ben bu konuda aman kapitalist düzende ne hediyesi, yok virüs falan şeyi yapamayacağım üzgünüm. Sevgililer günü, anneler günü gibi bir şeyden bahsetmiyoruz ki. Doğum günü bu. Yani bence bu günde sizi düşündüğünü, sevdiğini belli eden bir jest yapması lazım. Arkadaşım da doğum günümü telefon ile kutluyor, sevgilim/eşim de aynısını yapacaksa ne farkı kaldı arkadaşımdan? Her insan sevildiğini, önemsendiğini bilmek ister; bu kötü bir şey değil, hediye beklemek ayıp bir şey de değil. Her hediye yükte hafif pahada ağır olmak zorunda değil ki. Bir arkadaşım sevgilisi ile uzak mesafe ilişkisi yaşıyordu. Doğum gününde belli bir saatte radyoda program olduğunu söyledi arkadaşıma dinlemesi için, o programdan kıza şarkı yolladı çocuk. Radyo programcısı doğum gününü falan kutladı. Arkadaşımın ne kadar mutlu olduğunu size anlatamam. Bakın görüldüğü üzere sıfır lira harcanmış, sıfır insan temaslı, ancak geride çok güzel duygular bırakmış bir anı.

Velhasılı kelam, şunu diyeceğim. Çiftlerin özel günleri değer verdiğini, sevdiğini iletmenin yollarından biri. Bu sizin doğum gününüz olabilir, evlilik yıldönümünüz olabilir, kendi aranızda belirlediğiniz, sizin için özel bir anlam ifade eden bir gün dahi olabilir. Kandillerde, bayramlarda bile büyükleri arayıp kutluyoruz bakın bu bile insanları mutlu ediyor. Bir insanı sevindirmek zor değil, hele de bu sevgilinizse. Bakkaldan minik bir gofret alıp üzerine "Seni seviyorum" yazıp vermek bile çok güzel duygular uyandırabiliyor. Özellikle şu zor günlerde güzel anılar biriktirmek önemli. Böyle güzel anılar ilişkiyi sağlamlaştırır.

İki üç hediye aldigini belirtmniz iyi olmuş.
???
Kimin ne isine yarayacak sa?

konu sahibi rahat bi nefes alsinbari.artik bunu o da biliyor nasil olsa.
Şaka misiniz?
Konu sahibi bile cevap verdi ve teşekkür etti mesajima.
Size ne oluyor?

Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Üzülmekte haklısınız. Zaten bir doğum günü bir yıldönümü başka ne var kutlayacakları. Ben önem veririm. Durumu da iyiymiş ki alacağı zaten ufak bir hediye de olsa yeter. Bence kırıldığınızı uygun bir şekilde ifade edin. Yoksa hep böyle devam eder

Back
X