- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
Sen o esantiyoncu adamdan ayrilmissindir umarim. Hani su aceydim kollerimi diyen adamdanBenim flash bellekci de bahane bulamamış hediye konusunda öküzüm kabul ediyorum diyorbu öküzlük de değil daha öte bir şey. Yani en basiti bir çiçek ya. Bu çok klişe geliyor belki ama eminim konu sahibi de mutlu olacaktı böyle değersiz hissetmeyecekti.
Korona olmasa kutlardik bir yerde demiştir kesin. Geçen hafta sokağa çıkma yasağı yoktu zaten neden buluşmak istememiş ki ayrıca eve kuryeyle çiçek yollayabilirdi. Önemseyen erkek ne yapıyor ediyor çok önceden kafa yoruyor böyle şeylere

Kesinlikle haklisin sevenin bahanesi olmaz. Seven daglari bile delerken bir kuru cicegi bile cok gorene omrunu vermemek lazim. Ben hep tecrubelerimden sunu soyluyorum ve kesinlikle dogru; erkekler deger verdigi kadina para harciyor ya da para harcadigi kadina deger veriyor. Cunku onlar bu kadina su kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyor. Eger bir kadina hic emem harcamadiysa ya da para harcamadiysa vazgecmesi de kolay omuyor. Onlarin olcutu bu sanirim.