Doğum günümde hediye almadı

Herkes normal falan demiş.
Neresi normal ayol?
Siz daha evli bile değilsiniz..Birincisi corına var tamam da yasaklar kalktı görüşebilirdiniz dışarda da olsa neden hala görüşülmüyor? Neden seni görme çabası özlemi yok?
İkincisi de sevgilisi olarak ve uzun süredir de özlemi olan birisi olarak dogum gununde seni mutlu edecek küçük bir sürpriz bile yapmaması seni pek te önemsemediğini gösteriyor bence..
Bu adama bel bağlamasan iyi edersin

Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Bence birsey alıp göndermeliydi

Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?

Bence ufak bir çiçek olsa da göndermeliydi.

Önemli olan hediye değil elbette ama değer veren biri bunu yapardı mutlaka..
Siz kendinizden pay biçin onun doğum günü olsa ve sadece telefonda kutlamak içinize siner miydi ?

Erkekler de var ya işine gelenin alasını yapıyorlar..
işine gelmeyince ölü taklidi anca :sinirli:

aynı şeyi hatta daha kötüsünü hissederdim. En azından bişi söyledi mi " aşkım malum korona bişey alamadım, yapamıyoruz, en kısa zamanda telafi edelim" gibi? gerçi bunu söylese de içimden derdim yine bi çiçek çikolata arajman da mı gönderemiosun?
Benim erkek arkımın doğumgünü karantinaya denk geldi. Ben bi markadan alışveriş yaptım online, evine direkt mağaza görevlisi götürdü. Böyle de bi delikanlıyım

Fazla ince düşünüyorum galiba haklısınız
Bence siz evli değilsiniz sevgilisiniz daha o heyecan durumları henüz etkisini kaybetmemiş bi çiçek gönderebilirdi..parasına mu kıyamıyor normalde nasıl şimdi yapmazsa ilerde hiç yapmaz bu tarz şeylere ilişkilere heyecan katıyor

Ben su "normalinde iyise sorun yok" cümlesine ifrit oluyorum. Dedigim gibi, sadece nefes almasi mi önemli? Eh tabiki normalinde iyi olacak. Yasgününde deger vermeyen, normal gündede deger vermez. Arada bir "seni seviyom giiz" demesi deger vermek degildir.

Sevdigin kisinin ilgi alanlarina ilgi göstermek, yasgünü gibi özel günlerde karsindakini özel his ettirmek, biraz simartmak,.. Kötü günlerinde yaninda olmak teselli etmek,.. Bunlar deger vermektir.

Ama bizim kadinlari standartlari o kadar azalmis ki "yeter ki bana bagirip çagirmasin, kumar oynamasin" olayina gelmis. Yani gerçekten "yeter ki irkek olsun ve nefes alsin" durumu var. Yazik ya gerçekten.

Erkekler hem güzel, hem zeki, hem hamarat, hem çalisan hem evine bakan, hem cocuga bakan, hem anneligi %100 iyi yapan, hem benim aileme karsi saygili, hem iyi yemek yapan,.. kadin isterken. Bizim kadinlarda "yeterki siddet olmasin, kumar olmasin, ev isinde bile yardima gerek yok" havasindalar.

Hatta siddet olunca bile, adi siddet olmuyor "sevgilimin sinirli yapisi" var oluyor. :olamaz:

Şaka misiniz?
Konu sahibi bile cevap verdi ve teşekkür etti mesajima.
Size ne oluyor?

İnsanlarin duygusal olarak eksik veya mahzun hissedip açtığı birçok konuda hep bi kendinizi parlatma çabanız da ziyadesiyle komik duruyor...

Hep mi çiçeksiniz siz ya...hep mi bi minnoş evlilik....duyarli ponçik mi ponçik aşik bi koca...cool kadin halleri falan..

Laf u güzaf.....

Son düzenleme:
İnsanlarin duygusal olarak eksik veya mahzun hissedip açtığı birçok konuda hep bi kendinizi parlatma çabanız da ziyadesiyle komik duruyor...

Hep mi çiçeksiniz siz ya...hep mi bi minnoş evlilik....duyarli ponçik mi ponçik aşik bi koca...cool kadin halleri falan..

Laf u güzaf.....
Aynen. Boşa kiskanmayin.

Gidin saadetinizi yasayin o vakit.
bir derdim var sayfalarinda ucuz şovlar yapmayin😉
Size ne oluyor? Size mi soracağım. Türkçe dersin alın, bol bol paragraf sorusu çözün. O zaman ne yazmak istediğimi anlarsınız. Zira söylediğim gibi konu sahibi anladı, hatta teşekkür etti. Hadi. Gözardi ediyorum sizi, size de aynısını tavsiye ederim

haklisiniz ama

carlarken dikkatli olmak lazim, dozunda olmasi onemli.

Esim nisanli iken dogumgunumu kutlamayi unuttu,
tamamen unuttu yani hic bir sey yok,
tam yarim yil adamin beynini yedim,
yarim yil sonra onun dogumgunu vardi ve ben unuttum, nasil oldu hala aklim almiyor, karma mi dersiniz, Allahin sopasi yok mu dersiniz, oldu iste.
Esim klas bir sekilde olabilir onemli degil dedi, pis adam :KK70:

Sizin gibi düşünüyorum böyle şeyler değerle alakalı
Ben olsam tekrar düşünürdüm
Böyle öküz biriyle evlensen ne olur
Evlenince daha beter olur bu
Eski erkek arkadasımda bana yapmıştı
Kırılmıştım ama söylemedim
Sonra ayrıldık zaten
Bana değer vermediğini gördüm
Doğum günlerini önemsemem vs derler yalan
Değer verdiklerine neler yaparlar

Bir şey olmaz diyenlere şaşıyorum. Önemli olan hediye değil ki sevdiğin kişiye değer verdiğini göstermek. Doğum gününde herkes telefonla kutlar, eş adayının farkı ne onlardan? Bir hediye yollayıp sürpriz yapabilirdi.
Niye bu kadar katiyim derseniz, evlendikten birkaç hafta sonra doğum günümdu. Balayına gitmiştik. Döneceğimiz gün yani dogum günümde çiçeği burnunda eşim sadece sözlü tebrik etti, şaka yapıyor sandım, hediye falan almamış. Donunce alacağım falan dedi ama aynı adam, babamın vefat ettiği gün annesine anneler günü icin yüzük almaya gitmiş, sonradan öğrendim :KK43: yani bunlar bir falso veriyorsa o işareti iyi okumak lazim

duyarsız biri sevgiliniz. bence başka açıklaması olamaz. benim de eskiden böyle bir ''çıktığım'' vardı. ben ona neler alırken, (pahalı olması değil, düşünceli olmak ve çeşitlilik) o kaç yıllık geçmişimizde 1 kere uyduruk bir şey aldı. hayır yılda bir kez maddi fedakarlık yapmak zor olmamalı. sizinkinin durumu da iyiymiş zaten.
kendine k*çı kırık drone almasını biliyor, bize gelince elde var sıfır. yok öyle bi dünya.

Bunlar güzel hoş jestler. Bir insanın kişiliğini ortaya çıkaran detaylar. Ben olsam ben de çok üzülürdüm. Yapacak bir şey yok. Ben olsam bunu açıkça söyler onun doğum gününü de telefonda kutlardım.

Önceki yıllar da mı böyleydi. Belki sevmiyordur bu tür özel günleri. Ama benim fikrim doğum günü önemlidir diğer günlerden. Belki coronadan dolayıdır olabilir de.

bence son derece haklısınız. benim de 2 senelik bir ilişkim var ve kendimi sizin yerinize koydum inannılmaz bozulurdum... ama birkaç ayrıntıyı da vermeniz gerekirdi diye düşünüyorum.. merak ettim. mesela önceki doğum günlerinizde özel günlerde filan ne yapardı, bir de siz bu konularda ona karşı nasılsınız?
bu detaylar da önemli... mesela siz hiçbir şey yapmıyorsanız "demekki özel günlere pek önem vermiyor" diye düşünüp yapmamış da olabilir...

Back
X