Bir de şunu anlamadım. Öğrencisiniz okula gidip geliyorsunuz, daha önce de avukat tutmuşsunuz, ev kiralamış eşya almışsınız ama barışınca evi kapatıp eşyaları dağıtmışsınız. Aileniz arkanızda değilller, anneniz boşanmanızı kabul etmiyor. Bu kadar maddiyatı nasıl karşıladınız? Varsa durumunuz yine toplanın gidin.
Keşke yeniden demeseydiniz konu etek değil keşke etek olsaydı çok daha büyük bir sorun var adam kumar oynuyor bu ülkede de ne moda oldu ne tarafa baksan sanal kumar oynayan varçocuk yoksa bu adamdan kurtulun yoksa burada çok dinledik hikayeler
araba ve köye ev yapıldı onlar, birde bana bir kez bile hediye almamasına paran var mı diye sormamasına rağmen kardeşlerine telefon bilgisayar almayı severdi rahmetli
Bir de şunu anlamadım. Öğrencisiniz okula gidip geliyorsunuz, daha önce de avukat tutmuşsunuz, ev kiralamış eşya almışsınız ama barışınca evi kapatıp eşyaları dağıtmışsınız. Aileniz arkanızda değilller, anneniz boşanmanızı kabul etmiyor. Bu kadar maddiyatı nasıl karşıladınız? Varsa durumunuz yine toplanın gidin.
Dimi bir yemek, bir küçük hediye nedir yani şunu yapamamış bir de erkeklik taslıyor eteğe laf ederek ezik. Arkasından kumarda ne kadar para yedi Allah bilir
Yanınızda yörenizde olsaydım sizi şöyle şiddetlice sarsıp kendine gel derdim. Sizi hatırladım, eşiniz ev alınırken tapuyu babasının üstüne yapan hanzoydu. Babama düşük faizli konut kredisi çıkıyor bana sadece ihtiyaç kredisi çıkıyor yalanını atmıştı, noterde oldu bittiye getirmişlerdi. Yani size ne diyelim şimdi, o zaman kaç kişi uyarmış, avukat bul hakkını ara demiş ama siz kalkıp barışmışsınız. Adam arabayı bile annesinin üstüne yapmış, yahu sizin etrafınızda hiç mi uyaranınız dostunuz seveniniz yok?
Merhaba kızlar, uzun zamandır çok rahatsız olduğum içimi kemiren bir durum var sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum çünkü bu yaşadığım olayda herkes benim gibi mi düşünürdü yoksa farklı bir yaklaşım mı sergilerdi bilemiyorum.
Öncelikle biz evleneli 1.5 yıl oluyor ve evliliğimiz benim tayin durumlarım nedeniyle biraz aceleye geldi o sırada evimizi eşyalarımızı bile alamadan evlendik sırf tayin yetişsin diye. Bir ev almayı düşündüğümüz için 3-4 ay eşimin ailesinin yanında kaldık bu sırada ev bulup eşyalarımızı alıp çıkacaktık. 4. ayın sonunda evimizi bulduk ve anlaşma için...