- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.469
- 598
- 38
Cidden mi ya?Ben de o zorlama yazilan msjlara uyuzum djdkdkd Yani ilkokul arkadsim iyiki dogdun yazsa ne yazmasa ne?Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Sende onların doğumgünü gelince görüldü at ama kutlama.silme benceDün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Siz sanıyorum ki çok bossunuz hahahaahhaDün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Ay cidden bende takıyorum bunu yaDün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Insanlarin instagraminizi her gun takip etme gibi zorunlulugu yok. Gormemis olabilirler.Dün doğum günümdü. İnstagram da paylaştım gördüğü halde mesaj atmayan kutlamayanlar var. Ve bu dediğim kutlamasını beklediğim muhabbetim olan insanlardı. Ben onlara her durumda yazardım. Çok alındım. Sizce silsem mi instagramdan yoksa çok mu abartmış olurum ne yapayım
Bir de bunlara cevap yazması var. Eğreti eğreti konuşmalar…Cidden mi ya?Ben de o zorlama yazilan msjlara uyuzum djdkdkd Yani ilkokul arkadsim iyiki dogdun yazsa ne yazmasa ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?