doğum günümü mahvetti..!

dilaaadilaaan

Bas'itleşmeyin Gözümde
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
333
0
46
Ankara
merhaba kızlar..
çok kötüyüm ya .. dün doğum günümdü..
işte gece aradı msn de doğum günümü kutladı ..
farklı şehirlerdeyiz diye bi süpriz zaten beklemiyorum.
kendimi hiç özel hissedemedim..oysa onun doğum gününde hediyesi olsun,
kendi fotoğraflarımızdan video olsun hepsini yaptım bu güne kadar..
neyse öğlen konuşuyoruz şakasına odun dedim..
insan iki güzel şey söyler filan.. baktım sinir oldu neyse uzatmadım..
sonra reglim oruç değildim annem karpuz almış tadına bi bak iyi değilse götüreyim dedi
baktım iyi anne dedim. oda benimkinin kıskanç olduğunu biliyorlar şakasına
'bu defa yakışıklı oğlana seçtirdim ondan güzeldir ' dedi..
annemin tabi ki bi art niyeti yok burda.. bahsettiği kişi 18-19 yaşında..benden bile küçük..
buda vay efendim annen nasıl öyle der filan demeye başladı..
dedim göz kırptı ya..seni sinir etmek isteddiii..
'bir gün annene bir şaka yaparım görürsün gününü demez miiiii'
bende beyin uçtu o an.. neyse yine sakin kalayım .. oruç başına vurmuş diye düşündüm ve
'aşkım annem benim en kıymetlim,biraz dikkatli konuş dedim'
sonra bana dediği şuu : 'senin ağzını kırarım,ağzını yırtarım!'
o saatten beri aralıklarla konuşuyoruz fakat hala aynı..
sinirli,agrasif!
siniri aşkını aşan bi adamlayım kızlar yaaa..
bildiği halde bugünümü rezil etti..
nasıl davransam,ne yapsam..

öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun...
keşke erkeklerin ağızlarında şöyle yay gibi bişey olsa da uzayıp kısalan,her ağızlarına geleni söylemeseler.
seni daha da sinirlendirip üzmek istemem ama ben annenin babanın yani ailenin tartışmalarda bi kenarda durmasını hiç ağza alınmamasını doğru buluyorum.ayrıca o söyledği laflar da hiç hoş değil. saygı ve sevgiden biri eksik olursa o ilişkideki sac ayaklarından biri eksik demektir bi süre sonra devrilir

evet oruç ve sigara içiyosa sigarasızlık insanı asabi yapıyor ama bu demek değil ki seni üzmesi için bi neden.bi süre hiç arama hatasını anlayıp özür dilesin.ama ciddi ciddi konuş onunla bu tavrı üstüne öyle üstünkörü affediverme

Son düzenleme:
haketmiyorum ve yakıştırmıyorum tabi kiii..!
ama kavga etmekten öte bi adım atamıyorum..
sanki dünyanın merkezi o..

yalnış anlama seni sinirlendirmek için söylemedim..o zaman kavga etme..kavgayla derdini anlatamıyosan ısrar etme kavga edecem diye..bence sessiz kal..mesafeni koy belki o şekilde anlar..he yok anlamıyosa ailen özellikle de annenle ilgili böyle saygısız konuşan ve senin doğumgününü önemsemeyen bir insanla ne kadar mutlu olabilirsin onu düşün..

Son düzenleme:
sevgilinle uzun süre görüşemediyseniz hasretin de etkisiyle saçmasapan şeyleri kıskanmaya başlamış. benim çıkardığım sonuç bu. annene saygı duymayan bir insanla da nereye kadar sürer... bunu da bir düşün derim.

çok teşekkür ederim canım...
evet saygı kurallarını iyice aştı bugün..
her ne olursa olsun bugün yapmaması gereken bişi yaptı..
yeter artık!
bu beni ilk kırışıda değil..
eminim sonda olmayacak...

'bir gün annene bir şaka yaparım görürsün gününü"

Bu nedir yaa?? Ne demek bu şimdi? Biri benim anneme bunun gibi bişey söyleyecek valla vereceğim cevap çok sert olurdu. Boşverin konuşmayın ya. O ne zaman özür dilerse o zaman konuşun ama hemen öyle birden değiil. Azıcık kendinizi naza çekerek. Şuna bak beyefendi odun kelimesini yediremiyor , ama bir ANNEye söylediği lafa bak. Hrbiden çok sinirlendim.

yok kesinlikle sinirlenmedim..
öncesinde de sorunlarımız vardı amaartık haddini aştı yaniii..

şimdi anlamadığım bişi var sevgilinle ayrı şehirlerdesiniz ok. peki bu karpuz meselesinde annenin dediklerini nerden biliyor yanınızdamıydıki

buna rağmen yine alttan aldım ama nafile....
ararsa konuşmam bundan sonra iyice bi sürünsün ya da bitsin..
dayanamıyorum artıkkk

tatlım artık bi sınır çek. ne olursa olsun anne babaya laf söylenmez çok ayıp. tavrını koy anlasın hatasını.

daha önce amcama bir saygısızlığı oldu ama baya ağır konuştum o zaman..
o zamandır böyle bi hata yapmamıştı..
ama yine yapttı..
kendi kaybedecek ama farkında değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…