- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
Annenin söylediklerini sen mi söyledin ona ?
Ağzını yırtarm ne ya kız kavgası gibi
yok canım annem yüksek sesle söyledii..dermiyim hiççç..
saçmaladı işte o an
bir erkeğe yakışmayacak şekilde konuşmuş hoş olmamış..sen kendine yakıştırabiliyo musun böyle laflar duymayı?
haketmiyorum ve yakıştırmıyorum tabi kiii..!
ama kavga etmekten öte bi adım atamıyorum..
sanki dünyanın merkezi o..
öncelikle geçmiş doğum günün kutlu olsun...
keşke erkeklerin ağızlarında şöyle yay gibi bişey olsa da uzayıp kısalan,her ağızlarına geleni söylemeseler.
seni daha da sinirlendirip üzmek istemem ama ben annenin babanın yani ailenin tartışmalarda bi kenarda durmasını hiç ağza alınmamasını doğru buluyorum.ayrıca o söyledği laflar da hiç hoş değil. saygı ve sevgiden biri eksik olursa o ilişkideki sac ayaklarından biri eksik demektir bi süre sonra devrilir
evet oruç ve sigara içiyosa sigarasızlık insanı asabi yapıyor ama bu demek değil ki seni üzmesi için bi neden.bi süre hiç arama hatasını anlayıp özür dilesin.ama ciddi ciddi konuş onunla bu tavrı üstüne öyle üstünkörü affediverme
yalnış anlama seni sinirlendirmek için söylemedim..o zaman kavga etme..kavgayla derdini anlatamıyosan ısrar etme kavga edecem diye..bence sessiz kal..mesafeni koy belki o şekilde anlar..he yok anlamıyosa ailen özellikle de annenle ilgili böyle saygısız konuşan ve senin doğumgününü önemseyen bir insanla ne kadar mutlu olabilirsin onu düşün..
yok kesinlikle sinirlenmedim..
öncesinde de sorunlarımız vardı amaartık haddini aştı yaniii..
'bir gün annene bir şaka yaparım görürsün gününü"
Bu nedir yaa??Ne demek bu şimdi? Biri benim anneme bunun gibi bişey söyleyecek valla vereceğim cevap çok sert olurdu. Boşverin konuşmayın ya. O ne zaman özür dilerse o zaman konuşun ama hemen öyle birden değiil. Azıcık kendinizi naza çekerek. Şuna bak beyefendi odun kelimesini yediremiyor , ama bir ANNEye söylediği lafa bak. Hrbiden çok sinirlendim.
tatlım artık bi sınır çek. ne olursa olsun anne babaya laf söylenmez çok ayıp. tavrını koy anlasın hatasını.
şimdi anlamadığım bişi var sevgilinle ayrı şehirlerdesiniz ok. peki bu karpuz meselesinde annenin dediklerini nerden biliyor yanınızdamıydıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?