doğum günümü mahvetti..!

5 senelik sevgilin olabilir
ama annende 20/25 senelik annen
Malesef sevgililerimizi bazen annelerimizden daha cok seviyoruz gibi oluyor, daha cok deger veriyoruz,ki aslinda hiiic haketmiyorlar

Annen bu konuda sessiz kaldigini, bu laflari yuttugunu duysa
nekadar üzülürdü..

Her şeyi geçtim ben anneme edilen o lafı kabul edemezdim kesinlikle benden önce anneme saygısı olması lazım.

kızlar hepinizin yorumları için çok teşekkür ederimm..
dün gece anlattım anneme..
aslında onu üzmek istemezdim ama dayanamadım..ilişkimizin çoğu şeyini bildiği için düşüncesini almak istedim..
oda sizin gibi düşüyor..
kıyamam kendisi için denilene bile 'her salağın lafını düşünüp,üzülsekkk ohooo' diyip geçiştirdiii.
evliliğin temeli sevgi ve saygıdır dedi..seni deli gibi sevse de saygısızlıklarana dayanamazsın dedi..
bende bugün aradım..açtım ağzımı yumdum gözümü..
son sözümse ben yokum artık diyip tlfnu kapattım yüzüne..
şu an tlfnumu kapattım..biliyorum açık olsa arasa,sesini duysam dayanamam..
Bittiiiiiiiiiiii anlayacağınız...
sevgim,5 yıllık emeğim,hayallerim herşey bittiiiiiiiiiiii

annenin söylediğine bile kıskançlık yapması,
anneni karıştırarak çirkin sözler söylemesi,
sana ettiği laflar.
bir de senin onu hayatının merkezi yapman.

bence kendini 1 günde(hem de özel gün) belli etmiş arkadaş, kendi sağlığını düşün derim...

omu dedi son sözün buysa ben yokum diye ??
Hayirlisi olsun canim ama iyi olmus gibi
cünkü coook saygisiz :S

ağzını kırarımı anlarızda ağzını yırtarım ne ya....uzak sehirlerde olsanız bile bir çiçek yollatabilirdi bir sürü siteler var kargoyla geliyo işte odun erkek olunca akıl edemiyolar

omu dedi son sözün buysa ben yokum diye ??
Hayirlisi olsun canim ama iyi olmus gibi
cünkü coook saygisiz :S

hayır canım benim son sözüm o oldu..
sonra kapadım tlfnu..
hala elim gidiyor açayım diyorum ama açmamakta kararlıyım..
içim yanıyor ama geçmişi de düşününce ayrılmanın en doğru karar olduğununu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorummm

ağzını kırarımı anlarızda ağzını yırtarım ne ya....uzak sehirlerde olsanız bile bir çiçek yollatabilirdi bir sürü siteler var kargoyla geliyo işte odun erkek olunca akıl edemiyolar

canım inan ki hediyesin de değilim olayın..
sadece tlfnda konuşurken iki güzel şey duymak,özel hissetmek istedim kendimi..
onu da yapmadı..saygısızlığın da alasını yaptı..
özel bir günümü berbat etti ve ayrılmayla sonuçladı herşey
odun işteee oduuuuuuuuuuuuuuuuun!

geçmişolsun ayrıca hayırlısı olsun..bu adamla değil bir ömür 5 dk. geçmez..biraz üzülürsün ama emin ol bir süre sonra Allahım ben bu adama neden katlanmışım diceksin..hayatta hala anlayışlı ve düşünceli erkekler olduğu kanısındayım..

sen çok iradeli , güçlü ve yureklı bı kızsın bunu herkes yapamaz . senı tebrık edıyorum cnm ALLAh yolunu acık etsın . bu kısılıgını hıc bozma çok mutlu olucaksın sen

tabi ki vardı canım..
benimde inancım var buna...
inşallah dediğin gibi diyebilir ve yeniden sevebilirim..
uzun ve zor bi yol ama dayanıcam inşallah...

canım tüm gelişmeleri okuyamadım ama sanırım annene anlatmışsın ve ilişkini bitirmişsin, başlarda çok acı çekiceksin belki ama sonra geriye baktığında pişman olmucaksın canım inşallah, çünkü aşk binbeşyüz olsun saygı yoksa bir işe yaramaz at çöpe gitsin...hazır bitirmişken kendinde o gücü bulmuşken geri adım atma derim ben sana, birde kendine ve ailene hiçkimseden asla hakaret ettirme bir kere ederse arkası gelir mutlaka

Verdıgı tepkı haddını asan bır tepkı olmus...
ama benım takıldıgım farklı bırsey var, sevgılımın kıskanc oldugunu bıldıgı ıcın soyledı demıssınız annenız ıcın.
madem sevgılınız cok kıskanc boyle esprıler kaldıramayacagını bılmıyor olamazsınız degıl mı?

Benım kast ettıgım kesınlıkle saka yapılmasaydı boyle olmazdı degıl yanlıs algılamayın.
Ne denırse densın. hayatım boyle sakaları sevmıyorum bılmıyomusun vs. bırseyler soyleyebılırdı.

Demek ıstedıgım cok fazla kıskanclıgı varsa bu baska bırısıde olabılır bence hoslanmadıgı konularda damarına basmamalısınız.
atıyorum kayınvalıdenız telefonda bu sefer magazanın en guzel kızına sectırdım gıbı bır esprı yapmıs olabılırdı.
sızde alıngan bırısı olabılırdınız. umarım dogru anlatabılmısımdır kendımı.:)

En son daha once saygısızlık yaptıgını okudum. bıtmesı konusunda her serde bır hayır vardır dıyorum hakkınızda hayırlısı buymus demekkı. mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…