doğum günümü mahvetti..!

Nekadar sakin kalmissin sasirdim dogrusu
bide alttan almissin..

Benim anneme öyle diyeceK biri ?? Isterse 10 yillik sevgilim olsun,
haddini bildirirdim,
ki zaten böyle biriyle isim bile olmaz,
cok saygisiz ve edepsizmis sevgilin besbelli
Kusura bakma ama gercekten tuhaf biriymis

Niye hayatinin merkeziymis gibi davraniyorsunki ??
Emin ol onsuzda yasarsin, hemde cok güzel yasarsin,
tecrübe konusuyor..

yok canm tlfnda konuşuyorduk...
annemde yüksek sesle söyledii..

eee yani bu genç delikanlının anasına sen böyle laf etsen o kaldıracakmı. kaldırmaz papaz olursunuz nerden buluyor bu hakkı kendinde bence sen bunu bi saallaa biraz değerini anlasın ne kadar kaçarsan okadar kıymet görrüsün abla tavsiyesi

bu benim 5 yıllık sevgilim ..
ilk gözağrım...bilemiyorum...
bir an tamam bitti diyorum ama dökemiyorum sözcükleri...
bitti diyemiyorumm

ya sallıcam.. ya da sallayıp atıcam.. tabi becerebilirsemm.
tşk ederim.

daha önce amcama bir saygısızlığı oldu ama baya ağır konuştum o zaman..
o zamandır böyle bi hata yapmamıştı..
ama yine yapttı..
kendi kaybedecek ama farkında değil..

Annemle hiç anlaşamam ne kadar uğraştıysakta evlenene kadar arkadaş gibi olmayı beceremedik... Üniversiteye gittiğim dönemde ev arkadaşımla aramızda tartışma çıkmıştı...Ağız kavgası yaparken annemle ilgili bir söz söyledi(ne söylediğini hiç hatırlamıyorum bile şu an) O ana kadar lafla kavga ettiğim kızın saçından tutup sürüklemiştim ne diyorsun sen lafını geri al diye... Ne olursa olsun annen senin hayatının neresinde olursa olsun annen daha ötesi yok... Erkek arkadaşımı bırak şu an eşim söylesin anneme tek söz yediririm lafı ona... Hata yapmışınız maalesef tepkiniz çok çok hafif kalmış... Nitekim o da söylediğinizden desteklenerek üste çıkmış birde ağzını yırtarım diye... O kim pardon ama? Üç kuruşluk adam daha düne kadar hayatımda olmayan insan kalkıp annem hakkında tek söz söyleyemez bana...

herşeyden önce annene saygılı olmalıymış üstelik seni çok kırmış yaptığı çok ayıp tamam kıskanmış olabilir ama herşeyin bi dozu var bence çok yüz verme biraz hatasını anlasın kalp kırmak nekadar kolay olmuş yaa

Erkekler her ne kadar odun olduklarını bilseler de bunu duymayı sevmezler.
Yine de tavrı çok çocukça olmuş.
Sakın ha sakın adımı sen atma haklı olduğunu sanır. Bırak hatasını anlayana kadar uzak dur.

annemle ben arkadaş gibiyiz..
ondan ötesi yoktur benim benim için..
diyorum ya bi türlü vazgeçemiyorum..
vazgeçebilsem eminim daha mutlu olucam ama olmuyor..
yapamadım,yapamıyorummm

Canım kusura bakma ama sen çok yüz vermişsin bu çocuğa.. Annene bile böyle bi sözü söyleyebiliyorsa alttan alınacak bi durum yok bence.

biliyorum..
hatamın farkındayım..
keşke daha beter etseymişim..
ama şimdiden sonra hatasını anlayacak..görecek gününü..

agzini yirtarimmiiii hahahaha ya kusura bakma ama gece gece hic gulecegim yoktu ne oyle ya mahalle kavgasi gibi agzini yirtarim filan

biraz mesafeli davran hatasini anlasin

bugün elimden geldiğince az konuştum zaten..
daha da azaltayım en iyisi..

agzini yirtarimmiiii hahahaha ya kusura bakma ama gece gece hic gulecegim yoktu ne oyle ya mahalle kavgasi gibi agzini yirtarim filan

biraz mesafeli davran hatasini anlasin

hem kırıyo hem yırtıyo beyefendi..
içim içimi yiyor artık neden sesiz kaldım diye..
ağrayım ağzıma geleni söyleyip kapatasım var!

hem kırıyo hem yırtıyo beyefendi..
içim içimi yiyor artık neden sesiz kaldım diye..
ağrayım ağzıma geleni söyleyip kapatasım var!

kirarim hadi erkekside yirtarim biraz kadinsal birseysen beni guldurdun ALLAHTA seni guldursun

is isten gecti tepkini bastan belli etmeliydin,artik mesafe koy birseyler yap hatasini anlasin,
aslinda daha simdiden ailene saygisi yok ilerde ne olur ALLAH bilir....

annemle ben arkadaş gibiyiz..
ondan ötesi yoktur benim benim için..
diyorum ya bi türlü vazgeçemiyorum..
vazgeçebilsem eminim daha mutlu olucam ama olmuyor..
yapamadım,yapamıyorummm

İlerde onunla beraberken de mutlu olamayacaksın maalesef...Benim fikrim bu... Saygısız bi insanın hiç birşeye hiç kimseye saygısı olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…