doğum gününe gitmelimiyim?

sinemm3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
91
19
3
Merhaba bayanlar,
Uzun süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum. Burda yapılan yorumlar mantıklı ve akıllıca.Bir konuda kararsız kaldım.görümcemle aynı binadayız ve görüşmüşlüğümüz pek yok aramız iyi değil.Beni görmeye tahammülü yok yani o derece.Gördüğünde de bazen selam verir bazen vermez konuşmaz.Arada kendi kendine küser sonra konuşur ve konuşulan şeyi anında kv.ye iletir kankalar ikiside. Kv.göre birbirimizi kıskanıyomuşuz. ki ben kıskanmıyorum sadece bu garip hareketleri nedeniyle kafa yapım uymuyor. Yalan huyu du var uzak duruyorum o nedenle de. Mesafeliyim diye kıskanıyorum sanıyorlar heralde. Benim bebeğim hasta oldu 9 aylık dr.götürdük bronşit olmuş.Aynı binada üst katımda oturuyor gecen aradı oğlunun doğum gününe çağırıyor araya da geçmiş olsunu sıkıştırdı.Zaten yalandan çağırdı ve gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle.Eşimde bozuluyor bana surat yapıyor.(onun çocukları hasta olunca biz uğrayıp geçmiş olsun derdik hep) Ya dedim sen düşünemiyomusun kardeşin onun eşi geldimi çocuğun hasta bi geçmiş olsun dedi mi. Koşa koşa gidicek ya.sinir oluyorum.İnsanı salak yerine koyuyorlar.Siz olsanız napardınız.Kafam durdu.

Son düzenleme:
Gitmene gerek yok .hediyesinide bir ara sana geçmiş olsunu nasıl araya sıkıştırdıysa öyle araya sıkıştırırsınız çocuğum hastaydı gelemedim diye

eşinizin gitmesine engel olamazsının ne olursa olsun onun yeğeni, yengesi için değil yeğeni için orda olmalı, ama siz gitmek zorunda değilsiniz.

Kesinlikle gitmezdim.
Belli ki tehlikeli bir tip.
Keyfi olunca selam verecek olmayınca vermeyecek.
Oldu deseydin.
Boşver kıskanıyor sansınlar.
Eşinde biraz ağırdan alsın kendini.
Gidiyorsa da kendi gitsin.

Ben olsam giderdim hiçbişey olmamış gibi. Arkamdan yalan yanlış konuşmalarına izin vermezdim. Eşimle biraz geç gider pasta servisinden sonra hemen bi bahaneyle kalkardım. Gitmediğiniz zaman bak kıskandı gelmedi gibi bi ton laf dönecek sizde bunları duyup iki katı delireceksiniz onun yerine iki saat olsun eşimin hatrı için idare ederdim ben şahsım adına.

Doğum gününe gitmelisin.Çünkü böyle özel günlerde gitmezsen eltinin eline koz vermiş olacaksın.Kv ne ve herkese "Bak gördünüz mü ben çağırdım gelmedi" diyecek iyi niyetli o olacak kötü niyetli sen olacaksın.Doğum gününe git en güzel şekilde giyin süslen mutlu ol yüzün gülsün hediyenizi verin bir saat iki saat durun işimiz var diyip kalkın.Ama mutlaka gidin!

Eltim oğluna doğum günü yaptı eşimi arayıp davet etti. Sonuç: ikimizde gitmedik. “Arkamdan atip tutuyor kendisi”
Bizde eltiyiz ama yine eltiden çekiyoruz

Zaten öylesine çağırdı meraklı değil.Kendimi salak yerine konmuş hissediyorum. Ayrıca ailemde kesinlikle gitme diyor.Durumları biliyorlar.

Desin ne derse. Zaten ne yapsam ben suçluyum kv.göre .Benimle ilgili fikirleri sabit.

alt katında oturup telefonlamı çağırıyor.

ilişkiniz garipmiş.

ben inat için giderdim en baş köşye otururdum.

birde yaş pastayı çok sevıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…