• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum gününe gitmelimiyim?

Gidip 1 saat takılıp dönerdim.
Aile ilişkilerini kanlı bıçaklı değilsek formaliteden de olsa sürdürme taraftarıyım.

Cocugunuz bronşit olmus zaten...kalabalik ortama bu aralar sokmamak mantikli...giderseniz de cok durmayin

Bir iliskimiz yok zaten haha

ben insanların sinirlerini zıplatmayı severim.

inadına giderim. yaş pastadan iki dilim yerim :) yalnız acayip çektii canım şuan. konuya odaklanamıyorum.
gitmediğiniz zaman ağızlarına laf verirsiniz. ben çağırdım insanlık yaptım gelmedi diye birde dedikodunuzu yaparlar.
aynı binadasınız çünkü. ayrı yerlerde otursanız hadi gitmeyin dicem. bence duruma bakın. bir daha davet ederse gidin.

istemiyorsanız gitmeyin o zaman eşiniz gitsin tamam ona engel olmayın

O güne başka iş uydur ve gitme.

politik davran. bu devirde politik davranan kazanıyor. git o doğum gününe eşinle aranda sorun cıkmasın. 3-4 saat duracagın yer kocandan önemli olmamalı.

Gitmeyin. Böyle insanlar için gitseniz de kıymeti olmayacaktır, "Aaa ben gitmedim bak o geldi" de demeyecektir. Benim şahsi fikrim insanların belli bir tavır alınca gördüğü değerin de arttığı. Eşinize karışmaya hakkınız yok gitmek istiyorsa gitsin ama sizin gitmeniz beklenemez. Çocuğunuzun hastalığını bahane edersiniz ayıp olur diyorsanız da.

Back
X