- 18 Ağustos 2009
- 5.508
- 4.661
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok anlam yuklemeyin boyle seylere bence ya,
O sizinkini mesajla kutlamis, siz de oyle yapin gecin.
Ama biraz kendi kardesine kirilmakta hakli sanki, nisandan once tanistirmaliydi sizi bence de.
Neden geldiği halde eve girmesin ki anlamadım tutup size özel günlerinizde mesaj atan biri neden yanınıza gelmesin arada tartışma vs yokken yani ne yapacak arabada mı oturacak ya da ay onlar gelmiş deyip kaçacak mı mantıklı değil ayrıca oradan her araba geçebilir annesi de her araba geçtiğinde camdan mı bakıyor? o kutladıysa sizde kutlayın geçin ne olacak yani
Tabiki doğum gününü kutla ama mesafeye devamYine sorunlarım ve ben
Daha önce nişanlımın kardeşinin telefon numaramı kaydetmediğinden bahsetmiştim. Buna rağmen daha sonra doğum günümde ve işimle ilgili özel bir günde bana mesaj attı hep. Muhtemelen mesajı arşive atıp numaramı orada tutuyor. Her neyse artık bunları düşünmek istemiyorum ve düşünmüyordum da zaten.
Birkaç gün önce nişanlımın annesi ailemi ve beni çaya davet etti. Gittiğimizde kardeşi yoktu. Daha sonra bir araba sesi oldu. Annesi camdan baktı bizim araba dedi. Yani nişanlımın kardeşi gelmiş. Ama eve girmedi. Bizim orda olduğumuzu biliyordu çünkü arabaları gördü. Hem babamın hem abimin arabasını biliyor. Zaten annesi de söylemiştir davet ettiğini. Kasıtlı olarak girmedi.
Bu çocuk daha önce bize yemeğe geldiklerinde de yemeği yiyip bir şeyleri bahane edip hemen gitmişti.
Şimdi sorum şu: 2 gün sonra doğum günü. Doğum gününü kutlamak için yazmalı mıyım?
Her özel günde bana yazıyor. Ama biz ordayken girmemesi de bana biraz ayıp geldi. Sizce yazayım mi?
Fazla abartmıyor musunuz sizce. Eşimin abilerinin numaralarını evlendikten epey sonra kaydettim. Kasıtlı da değildi. Kayın sonuçta. Eve gelmemesi de belki eve geldi kız arkadaşıyla konuşuyor arabada. Ben bunu çok yapıyorum. Gün içinde ablam, annem ya da aramam gereken kişileri arabanın içinde arayıp, öyle eve çıkıyorum. Hele bu sevgili olursa konuşma saatler sürer.Mesaj atarak kutladım. Sonra nişanlım hediye almak için yardım istedi birlikte aldık. Sürpriz yapmak istiyorum yanımda olur musun dedi ben de kabul ettim. Minik bi pastayla sürpriz yaptık yarım saat kadar bir yerde oturup çay içtik ve ayrıldık. Bi mesaj atayım derken konu başka yerlere geldi ama kötü de hissetmedim nedense. Çok anlam yüklemedim.