Özel.günleri pek umursamayan biri aslında bende söyledim fakat çok kirildim sadece hatirlanmak istedim hediye falan niyetinde değilim diyor. Konuşması bence de daha doğru olurBen bu konularda biraz odunum açıkçası. Doğum günü unutmasi dışında bi sorun yoksa ayrilmazdim. Ama kirginligimi dile getirirdim. Belki adam yoğun calsiyor kafasını bile kasiyamayan tiplerden
Fazla büyümesi saçma bence bu konununÖzel.günleri pek umursamayan biri aslında bende söyledim fakat çok kirildim sadece hatirlanmak istedim hediye falan niyetinde değilim diyor. Konuşması bence de daha doğru olur
Erkeklere böyle şeyleri öğretmek gerekiyor malesef. Yavaş yavaş yontacaksın:) Hafif dozda bir kırgınlık, benim için önemli vs diyerek anlatsın öfkelenmeden üzüldüğünü göstererek. Öğrenirse ne ala öğrenemiyosa hala yol ver gitsin:)Kızlar hayırlı sahurlar herkese. Çok uzatmadan konuya gircem yakin bi arkadaşım evlilik arifesinde aileler falan tanışmış durumda iki senelik bi ilişkisi var. Erkek arkadaşı doğum gününü unutmuş ve sonrasında da hatirlamamis kız arkadaşım da hiç konuyu acmamis ve normal davranmış. İki gün sonra da çocuğun doğum günü arkadaşım hediyesinin siparisini iki hafta önceden vermisti. Ben bir ay önceden hediye arayışına giriyorum o bir mesaj bile atmadi diyor. Suan cok isteksiz ve ayrilmayi da dusunuyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Arkadaşınızın henüz evlilik olgunluğuna erişmediğini düşünüyorum. Keza hayat böyle bir şey değil.Kızlar hayırlı sahurlar herkese. Çok uzatmadan konuya gircem yakin bi arkadaşım evlilik arifesinde aileler falan tanışmış durumda iki senelik bi ilişkisi var. Erkek arkadaşı doğum gününü unutmuş ve sonrasında da hatirlamamis kız arkadaşım da hiç konuyu acmamis ve normal davranmış. İki gün sonra da çocuğun doğum günü arkadaşım hediyesinin siparisini iki hafta önceden vermisti. Ben bir ay önceden hediye arayışına giriyorum o bir mesaj bile atmadi diyor. Suan cok isteksiz ve ayrilmayi da dusunuyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?