Doğum gününün unutulması

lmh_burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
249
98
48
Kızlar hayırlı sahurlar herkese. Çok uzatmadan konuya gircem yakin bi arkadaşım evlilik arifesinde aileler falan tanışmış durumda iki senelik bi ilişkisi var. Erkek arkadaşı doğum gününü unutmuş ve sonrasında da hatirlamamis kız arkadaşım da hiç konuyu acmamis ve normal davranmış. İki gün sonra da çocuğun doğum günü arkadaşım hediyesinin siparisini iki hafta önceden vermisti. Ben bir ay önceden hediye arayışına giriyorum o bir mesaj bile atmadi diyor. Suan cok isteksiz ve ayrilmayi da dusunuyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Yahu belki adamın kafası dolu, işi yoğun.
Ben de çok çok yakınlarımın doğum günlerini unutabiliyorum. İnsanlık hali
Doğum günlerine “ayrılma sebebi” olacak kadar anlam yüklemek neden?

Ben bu konularda biraz odunum açıkçası. Doğum günü unutmasi dışında bi sorun yoksa ayrilmazdim. Ama kirginligimi dile getirirdim. Belki adam yoğun calsiyor kafasını bile kasiyamayan tiplerden

Ben bu konularda biraz odunum açıkçası. Doğum günü unutmasi dışında bi sorun yoksa ayrilmazdim. Ama kirginligimi dile getirirdim. Belki adam yoğun calsiyor kafasını bile kasiyamayan tiplerden
Özel.günleri pek umursamayan biri aslında bende söyledim fakat çok kirildim sadece hatirlanmak istedim hediye falan niyetinde değilim diyor. Konuşması bence de daha doğru olur

Ne kadar sığ...

Kimi insanlar unutkandır. Kimi insanlar doğum gunune önem vermez, kutlanacak bir şey olarak görmez. Kimi insanın doğum günü hatırlamak dışında aklında bin tane derdi vardır, vs vs vs.

Arkadaşınız doğum gününü unuttu diye ilişki bitirecek biriyse, daha kendi kendisi evlenecek olgınlukta değil demektir. Bitirsin. Evlenmenin türlü türlü sıkıntısı var, mazallah intihar filan eder daha büyük sorunda.

İnsanları olduğu gibi kabul edebilecekseniz bir yola çıkın, yok edemiyorsanız en baştan ayrılın. Doğum günü unutmak ayıp değil, terbiyesizlik değil, etik dışı değil, bir şey değil. Unuttuysa hatırlatırsın, olur biter. Bunun bir üst kademesi de doğum günü kutlamasını beğenmedi diye olay çıkaran tipler. Onu da gördük burada.
Bazı şeyleri aşın.

Eğer kirildiysa zamaninda uzatmadan trip atmadan düzgünce ifade etmesi lazım. Hiçbir şey olmamış gibi davranıp daha sonra acısını başka şekilde çıkarmak saçma. İlişkiler böyle böyle yipraniyor. İlişkinin geneline bakmak lazım. Normalde değer veren anlayışlı biriyse gerginliğe gerek yok. Zamanında söylenecek konu kapanacak. Sırf bundan ayrılmak olmaz.

Olur oyle telafi ettiyse ayriliga goturecek ne var ki bunda? Bence ayrilasi varmis o arkadasin zaten.
Ben hem dogum gunu hem evlilik yildonumunu unutmustum. Boşanmadik.
Unutmak hos bisey, ovunulcek bisey degil ben onem veririm dogum gunu ve yildonumune ama oldu mu oluyor iste.

Esim henuz unutmadi ama unutursa azicik belki birazcik, kucucuk bozulurum ama cok buyuk bir dert degil eger umursamazliktan kaynakli degilse...

Erkeklere böyle şeyleri öğretmek gerekiyor malesef. Yavaş yavaş yontacaksın:) Hafif dozda bir kırgınlık, benim için önemli vs diyerek anlatsın öfkelenmeden üzüldüğünü göstererek. Öğrenirse ne ala öğrenemiyosa hala yol ver gitsin:)

Benim kocam 3 gün öncesinden hatırlatmama rağmen unutuyor. Geçen yıl çok takıldım ağladım amabu yıl bağışıklık kazandım çünkü ekimde bende onunkini unutacağım sonra tabi unutmanın cezasını Avm de fazla fazla çıkardım. Bunun İçin ayrılık Olmaz ne saçma. Erkekler böyle evlenince daha nelerini görecek bu ne ki

Böyle bir sebepten ayrılmayı düşünüyorsa hiç durmasın. Yarın üzümün çöpü batar, armudun sapı kırılır yine boşanır.

Arkadaşınızın henüz evlilik olgunluğuna erişmediğini düşünüyorum. Keza hayat böyle bir şey değil.

Bu ayrılık sebebi olmamalı insanlık hali kafası doludur bir derdi vardır keşke arkadaşınız konuşsaydı bu durumu.
Bu yeni nesil böyle ahh ne varsa eskilerde var

Doğumgününü hatırlamadı diye ayrılınır mı yahu belki işi yoğundu kafası dalgındı olabilir yani ayrıca neden hiçbirşey olmamış gibi davranıyor bir gün sonra söyleseydi.

alsın karşısına konuşsun yani tamam hoş olmamış ama sırf bu yüzden ayrılmayı düşünüyorsa hiç bi ilişkide dikiş tutturamaz.

"Allah uçak kazası vermesin" diyesim geldi
İlişkiyi bir oturtsunlar adam zamanla öğrenir özel günlerin değerini, bundan dolayı ilişki mi bitirilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…