Doğum gününün unutulması

Bence buyuk ayip etmis. Sadece nice mutlu seneler demesi bile yeterdi. Ne demek dogumgununu unutmak! Hemde simdiden. Hediye kimsenin umrunda degil onemli olan deger verildigini hissetmek

Doğum gününü hatırlamadı diye ayrılmaya mı karar vermiş. Hemen ayrılsın. Böylece adam kurtulmuş olur.
Arkadaşınızın hayatta tek derdi doğum gününün unutulması mıymış. Hay Allahım yarabbim. Nelere kafa takıyorsunuz anlamıyorum ki.
Kendisi aldı o almadı diye ayrılmak; ne güzel bir kafa bu. Demek ki her şeyin bir karşılığı olduğuna inananlardan arkadaşınız.

Sırf doğum gününü unuttuğu için ayrılan bir insan, tuhaf.
Acıdım çocuğa.

Ben esime dün dügünümüz hangi gündü diye sordum bunun icin ayrilmayi düsünüyor sa esim beni bosmasi lazim. Insanlik hali unutmus olabilir

Ben doğurduğumun doğum gününü unuttum geçen ay,
Kiii mesleğim gereği takvim benim en yakın iş arkadaşım eve dönerken annem pasta aldın mı diye aradığında uyandım.
Tabi yol üstünde bulamadığım için profiterola mum dikip üfledik.
Düşmüşüz dünya telaşına olabilir tabi ki bekler ama bu bana pek ayrılma nedeni gibi gelmedi.

iki senelik ilişki, üstelik de evlilik arifesindeler ve sırf oğlan kızın doğumgununu unuttu diye ayrılmak mı istiyor? o zaman iki şekilde düşünebiliriz, ya ilişki bu kız için çok da birşey ifade etmiyordu, ya da ilişkiye dair başka önemli sorunlar var ve doğumgunu olayı sadece işin bahanesi ve tuzu biberi oldu.

madem onun için bu kadar önemliydi baştan umursamaz davranmamalıydı
o yüzden şimdi bu sebepten ayrılmaya kalkarsa karşı taraf için bahane olarak algılanır
ilişkilerde iletişim bu yüzden önemli işte doğumgününü önemsediğini ve unuttuğu için kırıldığını belli etmezse karşı taraf nasıl buna karşı bir önlem alabilir kendini nasıl savunabilir ya da nasıl özür dileyebilir

Hiç doğum gününü unuttu diye sevgiliden ayrılır mı? İnsanlık hali geçen sene öyle yogun çalışıyordum ki ben de kardeşimin doğum gününü unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…