pişkin!O ne ki, eski işyerindeki arkadaşım, evde bunaldığından 40 ı çıkar çıkmaz işe geri döndü, iki çocuğuna da kv bakıyor.
Birgün kv rest çekmiş, yoruldum artık, bakamam demiş. İşe giderken çocukları kv nin kapısının önüne bırakıp geldim diye anlatıyordu.
ben cocuk doğursam iki aydan fazla izinim olmayacakMerhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
Ben de yok ama eğer olsaydı, torunumun mutluluğu ve güveni herşeyden önde gelirdi. Kimselere bırakmazdım.
ilerde elden ayaktan düşünce sizden yardım beklemesi için gerekli şartları yazıp annenizin eline verin.
sizi doğurup büyütmesini asla dikkate almayın, kendi hayatını, istediklerini ve istemediklerini de dikkate almayın
temizlik, yemek ve torun üçgenine girmesi gerektiğini yoksa onu huzur evine atacağınızı söyleyin de ayağını denk alsın!
pes!!!!
çok sinirlendim dönüşümlü baksalar keskeMerhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
Yazmak istediklerimi yazmışsınız. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Hele ki anne baba ya kayınvalidesine bir düzen, kendilerine ait bir oda bile sağlamayıp kanepelerde yatırıp bu yaştan sonra düzenlerini bozanlara hayret ediyorum. Benim arkadaşımın da çocuğuna 6 ay anne babası bakıyo ama onlara çift kişilik yatak aldı evi de dubleks ve müsait. Yine de bakmak istemeseler kimsenin kızmaya hakkı yok. Bakıcı tutarsınız ya da bu kadar dert ediyosanız işe dönmezsinizBu kadınlar rahat etmeyecek mi peki yani anlamıyorum doğurdu büyüttü meslek sahibi yaptı analık vazifesi bitti mi tabii ki bakacak falan yok öyle şey. Beni büyütsün yetmesin çocuğumu büyütsün yetmesin 2. çocuğu yapayım onu da büyütsün. O insanlar da genç değil tahammül sınırları artık az şimdiki çocuklar çok enerjik bizler gibi değiller peşlerinde koşacak enerjileri yok nasıl uğraşsınlar dul diye bir sosyal hayatı olmasın mı tamam dul kendini hep torunlarına adasın insaf .
hele birisi yaşlanınca bende sana bakmam deyin demiş ki inanamıyorum yani valla kusura bakmayın eşler evlenince ayrı bir aile oluyorlar ve bu onların çocuğu annesinin değil o zaten annelik görevini yapmış kimseye sırtını dayayıp çocuk yapılmaz bakıcı tutulur genç olur hem de enerjisi de yeter keyiflerine düşkünler ne demek bu yaşa kadar zaten keyif yapmamışlar ölene kadar da uğraşsınlar istiyorsunuz pes. Benim işyerinden bir arkadaşım var annesiyle altlı üstlğ oturuyor iki çocuğuna baktırdı akşamları yeme içmesini de onlarda yaptı ee onlar büyüdü okula gidiyor bu sefer gelinleri çocuk yaptı ona bakıyor ben acıyorum kadına bir sürü de hastalığı var. Sonuçta anne gelecek tek çocuğa bakmayacak yemek temizlikte bekleyeceksiniz muhtemelen ondan işinize geliyor.
+100000000O dul diye damgaladiginiz kadinlar zaten sizi ve esiniz büyütüp, okutup, evlendirmisler. Daha ne yapsinlar? Cocuk bakmak cok yorucudur. Özelikle bu yaslardayken.
Ayrica bu yastaki bir cocugun yasli bir bakici ile degil, kendi yasitlari ile zaman gecirmesi lazim. Kres'e basslamasi icin ideal bir yas. 2 yasinda olmus oluyor. Bir cok anne zaten 5-6 aylikken bile cocuklarini birakmak zorunda kaliyorlar.
Ve bir cocuga bu kadar cok baglanilmasini dogru bulmuyorum. Hani yeni dogum etmis olup, 4-5 aylik cocuktan bahs etseydiniz neyse. Artik kiziniz büyüdü ve size iyi gelen seyler degil, ona iyi gelen seyleri secmek zorundasiniz.
ilerde elden ayaktan düşünce sizden yardım beklemesi için gerekli şartları yazıp annenizin eline verin.
sizi doğurup büyütmesini asla dikkate almayın, kendi hayatını, istediklerini ve istemediklerini de dikkate almayın
temizlik, yemek ve torun üçgenine girmesi gerektiğini yoksa onu huzur evine atacağınızı söyleyin de ayağını denk alsın!
pes!!!!
bu iyi bir dilek mi yoksa kınama amaçlı mı?Allah annenizi babanızı size muhtaç etmesin.
Sizi de çocuklarınıza muhtaç etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?