Kadın doğurmuş büyütmüş meslek sahibi yapmış sırf torun bakmıyor diye bütün emeklerine sırt çevirsin küssün yaşlılığında bakmasın öyle mi. Şefkat dolu bi evlat olduğunuz belli oluyorAnneniz dulmuş, yaşı kaç?Yalnız yaşıyorsa zaten yaptığı çok ayı şunun şurasında zaten en fazla 2 sene bakacak çocuğa daha sonra kreşe gider.Ben olsam bende çok kızardım.Sizde küsün ozaman, yaşlanınca benden birşey bekleme deyin.
Bende hergun dua ediyorum evladimda benim gibi merhametli olsun inş sizinki desizin gibi olsun Allah herkesin gönlüne göre versin
Kadınlar kulübünde çok tuhaf insanlar okudum ama yemin ederim sizin kadar sevimsiz birini görmedimDul diye belirtmemin sebebi evlerinde birakicak bi kocalarinin sorumluluklarının olmadigini belirtme amaçlıydı Milletin annesi kocasını sehirdisinda bırakıp geliyo yazmıştım sacma sapan yerlere çekmeye calismayin feminist çekemem bide
Annelik görevi ömür boyu devam eder, kızı zorda strese girmiş 1 yıl bakamazmı?Kadın doğurmuş büyütmüş meslek sahibi yapmış sırf torun bakmıyor diye bütün emeklerine sırt çevirsin küssün yaşlılığında bakmasın öyle mi. Şefkat dolu bi evlat olduğunuz belli oluyor
Burda bazıları bakmak zorunda değil demiş, ben diyorum ki annelik ömür boyudur, zorda olunca yardım etmesi gerekir yaşı genç, hasta değil ve yalnız.Sizi tabikide büyütecek, okutacak vs bunlar oldu diye analık vazifesi bittimi şimdi?Annem 52 , kv 54 ikiside gayet genç ve dinçler 1 sene 3 ay sonra 3 yaş oluyo krese başlar zaten 3 olsa eneazindan diyorum bişey olsa anlatir Benim annem bakmadigi icin kv hiç ustune bile alınmıyor zaten
ister istemez darlanacak büyükler hiç kusura bakmayınZihniyetlerimiz farkli ben sizin gibi bu konuyu darlama olarak göremiyorum Zamanı geldigindeki inş o günleri görürüm seve seve bakarım torunuma
Ozaman yaslandiklarinda da biz onlara bakmak zorunda degiliz bakıcı tutsunlar yada huzurevine yerlessinler demekte gayet normal Ben henüz bu kadar avrupalılasamadim kusura bakmayın
Kızınız 2 yasına gelmiş nerdeyse eger böyle yaparsanız hiç işe başlayamazsınız benim kızım 4.5 aylıktı kvye bırakıp işe basladıgımdaMerhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
ilerde elden ayaktan düşünce sizden yardım beklemesi için gerekli şartları yazıp annenizin eline verin.kesinlikle katlıyorum.
onlarında artık dinlenme vaktiyse onlar yardıma muhtaç olduğunda da benim dinlenme vaktim olacak bende onlara bakmayacağım o zaman. kimse kusura bakmasın. aile bağları işine geldiği gibi olmaz. bugün benm çocuguma bakmayan yarın benden ve ondan yardım beklemesin!
O ne ki, eski işyerindeki arkadaşım, evde bunaldığından 40 ı çıkar çıkmaz işe geri döndü, iki çocuğuna da kv bakıyor.Aklima, evde bunalımlar geçirdiğinden! 2,5 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp, ücretsiz izin alma hakkını kullanmak yerine işe başlamak isteyen annenin açtığı konu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?