Peki ozaman yüzyüze konustugum insanların yüzde 99 u ''aaa annen neden bakmıyo günah değilmi suncacik çocuğu ele birakicaksiniz'' derken Burdakilerin çoğu nasıl oluyoda ''bende bakmazdim'' diyo Bu tamamen toplumumuzun ikiyüzlülügu Yarın yüzyüze karsilassak bı yerde anlatsam eminim haklısın der burda bakmaması normal diyen kişi Cunku bizim toplumumuzda bir buyukannenin torunuyla ilgilenmek istememesi ayıptır.net
Size katılıyorum bende yazınızdaki dul kelimesinden eşle ilgili bir sorumluluğu yok anlamında anladım diğer hanımın çıkardıgı anlam için farklı niyette olmak gerekır bence de.Ayrıca annenizden bakmasa da manevi destek beklemenızde çok çok normal anneler böyle günler de kendini belli eder zaten..Dul turkce bı kelimedir boşanmış anlamına gelir. Nedir bu kompleks ayip bişey değil dul olmak , boşanmak , evlenmek kadar norml Konuyu saptırıp demogoji yaparak terbiyesizlesen sizsiniz Sizin tavsiyenize ihtiyacım yok zaten
Seni büyütmüş ama emeğini silip çocuğuma da baksın deyip kızıyorsunuz.bu ne bencillik .sizin gibi evladım olsun istemezdim.siz onu anne olarak sorguluyorsunuz siz evlat olarak kendinizi sorguladiniz mi?sizin için mi dünyaya geldi bu kadin.beslemiş buyutmus sevmiş kollamis olur mu çocuğuma da baksın pessssAnnem 52 , kv 54 ikiside gayet genç ve dinçler 1 sene 3 ay sonra 3 yaş oluyo krese başlar zaten 3 olsa eneazindan diyorum bişey olsa anlatir Benim annem bakmadigi icin kv hiç ustune bile alınmıyor zaten
Kaç yaşında insanlar tabi keyif derdinde olacaklar. Ben de bu bencilliği anlamıyorum. Zaten yıllardır çocuk büyütmüş evlendirmisler. Tam rahata kavuşacaklar torun musallat ediliyor. Onların tek sorumluluğu torunlarını öpmek okşamak. Kendileri arzu ederse bakarlar ancak. Siz de bu süre içinde biraz erken davranıp güvenilir bir bakıcı ya da kurum arayacaktınız.Merhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
Toplumumuz dedikoduyu sever. Anneniz ile ilgili ağızlarına laf verirsiniz onlar da daha fazla sündürmek için suyunuza giderler.Peki ozaman yüzyüze konustugum insanların yüzde 99 u ''aaa annen neden bakmıyo günah değilmi suncacik çocuğu ele birakicaksiniz'' derken Burdakilerin çoğu nasıl oluyoda ''bende bakmazdim'' diyo Bu tamamen toplumumuzun ikiyüzlülügu Yarın yüzyüze karsilassak bı yerde anlatsam eminim haklısın der burda bakmaması normal diyen kişi Cunku bizim toplumumuzda bir buyukannenin torunuyla ilgilenmek istememesi ayıptır.net
İyide dememişler işte bakarız diye.Hayir bastan bakarız falan demediler Biz esimle 6yil çıktık 3 yillikta evliydik hamile kaldigimda 9 yılın üstüne yaptık yani buna rağmen ayy ne aceleniz vardı, hamileyken bi yerim agrisa aaa sen dur bunlar iyi gunlerin minvalinde geçti tüm hamileligim Dogduktan sonrada sorsan çok seviyolar Sevmeleride foto isteyip face e instagrama koyma eşe dosta hava atma seklinde Tabikide onlara güvenerek yapmadim ama bakıcı fikri anne olduktan sonra çok ağır gelmeye basladi dogurmadan önce bakıcıya veririm demek kolaydi.3 yaşında iyi bı krese vericem zaten 2 yaşına da getirdim sadece 1 sene idare edilecek Ömrünüzü torununuza adayın demiyorum ki.
herkes sizin üzerinize gelmiş ama sizinde haklı olduğunuz yanlar var sadece üslübunuz yanlış...Merhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
Ozaman yaslandiklarinda da biz onlara bakmak zorunda degiliz bakıcı tutsunlar yada huzurevine yerlessinler demekte gayet normal Ben henüz bu kadar avrupalılasamadim kusura bakmayın
Bende hergun dua ediyorum evladimda benim gibi merhametli olsun inş sizinki desizin gibi olsun Allah herkesin gönlüne göre versinSeni büyütmüş ama emeğini silip çocuğuma da baksın deyip kızıyorsunuz.bu ne bencillik .sizin gibi evladım olsun istemezdim.siz onu anne olarak sorguluyorsunuz siz evlat olarak kendinizi sorguladiniz mi?sizin için mi dünyaya geldi bu kadin.beslemiş buyutmus sevmiş kollamis olur mu çocuğuma da baksın pessss
Ben de yok ama eğer olsaydı, torunumun mutluluğu ve güveni herşeyden önde gelirdi. Kimselere bırakmazdım.Nasil ya, sevginin illa bir karşiliğimi olmali? Bir kadinin yorulma hakki yokmu? Benim kizim 1 yasinda ve ben bile yoruluyorum. 50-60 yasina gelip 2 yasindaki bir cocuga her gün bakacagimi hayal edemiyorum açikcasi.
Ha ne olur arada bir hafta sonu bakarim yada bir işleri çiktiğinda yada ne bilim akşam gezmek istediklerinde. Ama sürekli her gün bakamam. O yaşlarda bende farkli şeyler yapmak isterim, yada en basiti istedigim saatte uyanmak isterim.
belli yaştan sonra böyle sorumluluk almak istememek cok doğal bakıcı tutunMerhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?