Aynen Sicaklardan Bi Sicaklarda Kendimi Bi Kaldirsam Bugün Gidicem De Ha Bugün Ha Yarin Gidicem Inş. Ama Bende Ssk Yi Değiştirmedim Orda Kizlik Soyadim Var Kimliğimi De Geçen Hafta Değiştirdim Ama Ssk Ya Girdiğinde Kizlik Soyadim çikiyor Off Ne Zor Işler Valla Bu Sicaklarda Ben Kendimi Iyi Hissettiğim En Yakin Zamanda Gidicem Canim Tabiki öğrendiğim Bütün Bilgileri Söylerim Değiştirilmesi Gerekiyorsa Da Değiştiririm Ama Bende Ne Zaman Izin Belgemi Alayim Onu Bilmiyorum Doktorla Mi Konuşayim Onu Yoksa 32+1 Olunca Direk Almayami Gideyim
canım ben gittiğimde 30.haftamdaydım ve doktorum 32+ 1 e göre yazdı tarihi başhekime imzalattır dedi bence sen şimdi de gitsen yazar yani sonuçta tarihi 32+1 e göre yazacakk hadi al al karşılaştıralım bakalım eksik gedik varmısüprizzzzz
canım ben yarın sabah arayım doktorumu bi sorayım bakayım ben kontrol yaptırmıcam gidip izin kağıdımı alıcam bi tek bi yarın sabah arayım sana da bilgi veririm
kızlar bende dr dün sordum 32 haftada veriyormuş ancak haftaya yanımda çalışan arkadaş izinli olacak bende ancak 32+6 de gelip alayım dedim 1 hafta kaybın olur dedi :uhm: yani benim şimdi 1 haftam yanacak mı anlamadım yaa
kızlar bende dr dün sordum 32 haftada veriyormuş ancak haftaya yanımda çalışan arkadaş izinli olacak bende ancak 32+6 de gelip alayım dedim 1 hafta kaybın olur dedi :uhm: yani benim şimdi 1 haftam yanacak mı anlamadım yaa
şimdi 30 haftalık hamileyken doktor 32 haftalık hamile deyip izin mi veriyor yoksa o izni sonra kullanılmak üzere mi alıyorsunuz.
Sherry456 ssk hastanesimi verdi? Ne güzel keşke bizimkilerde verseler. Senin acaba bebeğinin gelişimi mi önde, belkide ondan öyle vermiştir.
Arkadaşlar Bişey Sorucam Kismetse Ben Bu Cuma 31+6 Haftalikken Doktora Iznimi Almaya Gidicem Ama Sonra O Belgeyi Hemen Ssk Ya Mi Götürcem Yada Saklayim Parami Almaya Giderkenmi Götürcem
Ben şirkete sordum. Raporu aldıktan sonra bana getireceksin dedi mali müşavirimiz, gerisini ben hallederim dedi. Doğumdan sonraki izin için sanırım ssk ya biz gidiyoruz ondan önce şirket hallediyor. Elifcim senin raporu şirketine sor bakalım, sonradan bir aksilik çıkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?