doğum iznimi ne zaman alıcam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamzeki , senin doktorun veriyormu? yokaa extra ssk yamı gideceksin? bence Doktorunu ara, sağlam olsun... şimdiden öğren
ya bu Bürokrasilerdende sıkıldım, yok rapor yok isim, yok şöyle yok böyleeeee

şimdi çikmiştir Doktorum Yarin Ilk Işim Bunuhalledeyim Haber Veririm Cnm

canım ben gittiğimde 30.haftamdaydım ve doktorum 32+ 1 e göre yazdı tarihi başhekime imzalattır dedi bence sen şimdi de gitsen yazar yani sonuçta tarihi 32+1 e göre yazacakk hadi al al karşılaştıralım bakalım eksik gedik varmısüprizzzzz

canım ben yarın sabah arayım doktorumu bi sorayım bakayım ben kontrol yaptırmıcam gidip izin kağıdımı alıcam bi tek bi yarın sabah arayım sana da bilgi veririm

canım ben yarın sabah arayım doktorumu bi sorayım bakayım ben kontrol yaptırmıcam gidip izin kağıdımı alıcam bi tek bi yarın sabah arayım sana da bilgi veririm

tmm cnm gerçekten uğraştığımız şeylere bakın yaaa hamile hamile sıcaklarda allah yardımcımız olsun hergün gün geçtikçe işten resmen soğuyorum ya yarım saatim kaldı gelsede evime gitsemm

ben aradım canım doktorumu ben vericem dedi o zaman 32+1 de mi geleyim dedim 32 olur 32+1olur ne zaman istersen gel dedi

kızlar bende dr dün sordum 32 haftada veriyormuş ancak haftaya yanımda çalışan arkadaş izinli olacak bende ancak 32+6 de gelip alayım dedim 1 hafta kaybın olur dedi :uhm: yani benim şimdi 1 haftam yanacak mı anlamadım yaa

bildiğim kadarı ile 40. haftaya kadar doğum yapmazsan o yanan bir hafta doğumdan sonraya gidiyor diye biliyorum canım ama şahsi fikrim daha iyi bilenlerden bilgi alırsan daha iyi olur

Doktorun çalışabilir raporu vermezse o 1 haftan yanar diye biliyorum bende. Eğer 32 haftalıkken izne ayrılmıyorsan doktor çalışabilir diye rapor düzenliyor, o raporla doğumdan sonraya atabiliyorsun önceki izinlerini. Çünkü bu raporları ssk ya vericez, onlar doktorun verdiği rapora göre hareket ediyorlar. İstersen aç doktorun tam olarak sor canım, belki çalışabilir raporu düzenler sana en azından 1 haftalık.

şimdi 30 haftalık hamileyken doktor 32 haftalık hamile deyip izin mi veriyor yoksa o izni sonra kullanılmak üzere mi alıyorsunuz.

şimdi 30 haftalık hamileyken doktor 32 haftalık hamile deyip izin mi veriyor yoksa o izni sonra kullanılmak üzere mi alıyorsunuz.

Sonra yani 32. haftadan itibaren kullanılmak üzere alıyorlar canım. Yani bir daha gitmemek için şimdiden alıyolar.

arkadaşalr ben raporumu bugün aldım yani 31+3 ken.:dance:
8 haftalık dogum öncesi iznim bugün itibariyle başladı. ama rapora 32 haftalık yazdılar.

Sherry456 ssk hastanesimi verdi? Ne güzel keşke bizimkilerde verseler. Senin acaba bebeğinin gelişimi mi önde, belkide ondan öyle vermiştir.

ya kızlar benim kfam karıştı, benim doktor antetli reçete yazdığı kağıda kargaşık kurgaşık yazdı ' 32 haftalık gebe, çalışabilir ' bu kadar , bana çok saçma geldiii, yani resmi bi taraf göremedim, yarın tam 32 hafta oluyorum, yarın gidip , aynı hastanede onaylatacağım , bunu işyerine vericemde nasıl olacak, işyeri bununla ssk ya mı başvuruyor, yoksa ssk hstanem ssk ile anlaşmalı olduğundan şu an zaten haberdarmı ?
wrose 32 + 6 hafta çok geç, tam 32. hafta almak gerekirmiş , sen 32+ 6 hafta da , 1 haftanı yemiş oluyorsun, onuda aktarmıyorlarda,
bu arada kızlar 5 haftalık çalışabilir raporu aldık, 3 hafta kala izen çıkıyoruz, ama bebişlerimiz acele ederse , örn. 1 Hafta yahut 2 hafta erken geldi, işte bu 1 veya 2 hafta doğum sonrasına aktarılmıyormuşşş , off yaaaa
bu arada ben perşembe kimliğimi değiştirdim, nüfuz kayıt örneği aldım aynı zamanda nüfus idaresinden, onunlada ssk müd. gittim, hem kayıtlarda değişti soyadım, hemde sağlık karnemede yeni soyadımı yapıştırdılar. , ssk da şk oldum, çünkü 5 dakkada hepsi haloldu , komik dimi?

Arkadaşlar Bişey Sorucam Kismetse Ben Bu Cuma 31+6 Haftalikken Doktora Iznimi Almaya Gidicem Ama Sonra O Belgeyi Hemen Ssk Ya Mi Götürcem Yada Saklayim Parami Almaya Giderkenmi Götürcem

Sherry456 ssk hastanesimi verdi? Ne güzel keşke bizimkilerde verseler. Senin acaba bebeğinin gelişimi mi önde, belkide ondan öyle vermiştir.

evet canım etlik ssk dan aldım.çok da kolay oldu ben de beklemiyordum.allah hepimizin işini rastgetirsin.

Arkadaşlar Bişey Sorucam Kismetse Ben Bu Cuma 31+6 Haftalikken Doktora Iznimi Almaya Gidicem Ama Sonra O Belgeyi Hemen Ssk Ya Mi Götürcem Yada Saklayim Parami Almaya Giderkenmi Götürcem

canım rapor 3 nüsha oluyor biri hastanede biri sende kalıyor birini de işyerine veriyorsun.işyerin hemen istiyor onlarda ssk ya gidiyormuş.
bana doguma gelirken raporun yanında olcak,dogumdan sonra bunu kapattırıp dogum sonrası iznini alıyorsun dediler.benim bildigim ilk rapor bitince ssk ya başvurup paramızı alıyoruz.

Ben şirkete sordum. Raporu aldıktan sonra bana getireceksin dedi mali müşavirimiz, gerisini ben hallederim dedi. Doğumdan sonraki izin için sanırım ssk ya biz gidiyoruz ondan önce şirket hallediyor. Elifcim senin raporu şirketine sor bakalım, sonradan bir aksilik çıkmasın.

kızlar bu işler ne karışık işler böyle yaa geçen hafta cuma günü 31+2 iken gittim 32 haftalık gebe çalışabilir raporunu aldım ssk ile anlaşmalı poliklinikten kendi dr gitseydim detaylı soracaktım ama 1 haftam yanacaktı o yüzden işyerime yakın yerden gittim aldım raporumu dr haftaya gideceğim o zaman detaylı soracam inş..
dark elf canım dr 1 haftan yanar dediği için raporu erken aldım ama dediğin gibi erken doğum yaparsak o haftalar yanıyormuş ne kadar saçma bebiş ne bilecek raporuda zamanında gelsin :roflol:
sherry cnm raporun iki nüshası bende, benim bildiğim hastanede olan kısım zaten sskya bildiriliyor bende bilmediğimden ssk yı aradım rapor sizde kalacak en son paranızı almaya geleceksiniz bize bildirmenize gerek yok dedi inş yanlış bilgilendirmemiştir haftya dr gidince soracağım artık bu devlet işine hiç aklım ermiyorr zaten :uhm:

bizim mali müşavirimizde hiç bişey bilmiyoo canımm bana yardımcı olacağına ne yapacakmışım diyoo daha önce hiç hamiş biri için bi işlem yapmamış ne uyuz dimi hamiş hamiş üzüyorr beni :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…