S
sherry456
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mehtapbaygus
-
bizim mali müşavirimizde hiç bişey bilmiyoo canımm bana yardımcı olacağına ne yapacakmışım diyoo daha önce hiç hamiş biri için bi işlem yapmamış ne uyuz dimi hamiş hamiş üzüyorr beni :çok üzgünüm:
aynı dertten bende var arkadaşlar ben halledicem bütün işleri patronum eşim oluyor o zaten ilgilenmez ki yazın çok yoğun zaten muhasebeciye soruyorum bazen napçam ben diye bende bilmiyorumki diyor şeytan diyor patlat bi tane ensesine yani anlıcağınız her işle ben ilgilenicem bizim muhasebeciye kalırsak hiç bişeyden faydalanamam ben bide şey sorucam ben kendim ssk lıyım prim günüm 90 mı olması lazım 120 mi
ben öğretmenim daha önce doğum yapmadığım için bebiş eylülde doğar diye hesaplamıştım ama 19 ağustos ya da ağustosun başından itibaren her an olabilir dedi doktor. ben tatile denk geldiği için doğum öncesi izni kullanamıyomuşum. doğduğu tarih de tatil olacağı için, sonrasında da sürem az kalıyo. inşallah rapor falan alırım da bebişimle daha fazla vakit geçiririm. dua edin bize kızlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende Raporumu Aldim Kizlar Ama 13 Günüm öteki Işyerinden Geliyor Inş. Parami Alcağim Zaman Sorun çikarmazlar Doktorum Bunu Işyerinin Muhasebesine Ver Seni Raporlu Göstersinler Yoksa Parani Alamazsin Dedi Bende Muhasebeciye Dedim Ama O Saf Adam Anlamiştir Inş.
çok Sevindim Izin Işini Hallettiğine Canım, Darısı Başıma Inşallah. Sen O Rapor Olayını Ihmal Etme, Muhasebeciye Sıkı Sıkı Tembihle çünkü Sanırım Muhasebeci O Raporu Ssk Ya Bildirecek Ki Sen Raporlu Olduğun Için Prim Yatmayacak Sana. Yani Bizim Muhasebeci öyle Dedi. Sen Raporu Getir Ben Gerisini Sskyla Hallederim, Doğumu Yapınca Doğum Belgenle Geri Kalan Raporunuda Eşin Getirir Bana Demişti.
Ahh Canim Keşke Benimde öyle Duyarli Bi Muhasebem Olsa Adam Benden öğreniyor Herşeyi Mayis Ayini Verdim Hazirani Vermeye Daha Süre Varya Cnm Ne Zaman Getirsen Olur Dedi Temmuzun Sonunda Vericez Zaten Hazirani Bakalim Iznimi Aldim Doktorumdan Ama Dediğim Gibi Eve Net Bağlanana Kadar Sizleri Görmek Için Gene Gelicem Evde Canim Sikilir Valla Tek Başina
hayatım Doktorun Verdiği Rapor 8 Haftalık Zaten. Temmuz Sonu Tekrar Ayrı Bir Rapor Götürmene Gerek Yokki. Doktorlar Bize Doğum öncesi Raporu Veriyorlar, Doğum önceside Yasal Iznimiz 8 Hafta. Yani Doğumdan önce Bir Kere Rapor Vermen Yeterli. Doğumdan Sonra, Doğum Kağıdı Ve Sonraki 8 Haftalık Raporunu Doğum Yaptığın Hastane Verecek Sana, Onuda Eşin Götürüp Verir, Senin Halin Olmaz Büyük Ihtimal. Bunların Fotokopilerini Vereceksin, Asılları Sende Kalacak Sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?