• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum izninde...

tubadefekti

rabbime emanet...
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
951
4
116
Ankara
Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim doktorum artık çalışamazsın dediği için mecburen doğum iznine ayrıldım bu 2.haftam ama ben artık evde çıldırmak üzereyim uyuyorum uyanıyorum yapacak bişey yokk gebeliğim ikiz yapacak bişey olsa da kasılmalarım başladı dinlenmek zorundayım doğuma üç hafta kaldı

Ve ben hayatımda hep çalıştım evde boş boş oturmaktan depresyona girdim resmen :(

bütün hamiliğim boyunca yattım hatat prematüre bebekler kısmınde eskı bır konum var

son 1.5 ayda
oturmak bıle yasaktı

bence halınıze sukredın
sukurkı rıskınız yok ben 25 haftalardan berı kasılmalrla sancılarla ugrastım

12.haftaya kadar bende hiç kalkmadan yattım kanama kusma serumlar sonra da 20. Haftaya kadar sadece arabayla işe gittim geldim ve oturarak çalıştım sonra şiddetli baş ağrılarıyla mücadele ettim yani aslında çok kötülerini yaşadım şükürler olsun ki Hayati tehlikesi kalmadı bebeklerimin ama oyalanamıyorum evde de olsam boş durmaya alışkın değilim

12.haftaya kadar bende hiç kalkmadan yattım kanama kusma serumlar sonra da 20. Haftaya kadar sadece arabayla işe gittim geldim ve oturarak çalıştım sonra şiddetli baş ağrılarıyla mücadele ettim yani aslında çok kötülerini yaşadım şükürler olsun ki Hayati tehlikesi kalmadı bebeklerimin ama oyalanamıyorum evde de olsam boş durmaya alışkın değilim

anlıyorum cok zor bıraz baktım profılıne senınde bebeklerın tedavıyle olmus
ama sabret bebeklerden sonra bu gunlerını gercekten arayacaksın

buarada ben calısamadım sureklı bas donmesı tansıyon dusmesınden sel suyu yatıyordum evde :26:

Bebeğini kucağına almışsın sanırım Allah analı babalı büyütsün
işe gittiğim son iki haftada o tansiyon düşmesinden ayaklarımdan neler çektim şimdi dinlenmede ödem tansiyon hemen hemen tüm sıkıntılarım azaldı ama evde yalnız da olunca sıkıntı var işte

olsun canım yapacak bırseyın yok
gunduzlerı bırılerıne oturmaya fılan gıt kahveye caya meyveye
yapıcak bırseyın yok

2 düşük 1 ölü doğum yasadım
şimdi tekrar hamileyim
doktorun agzının içine bakıyorum
son 3ay hastanede yatısım yapılacak
Rabbim o günleri hayırla göstersin diye o kadar dua ediyorum ki
Bencede binlerce kere şükür edin halinize bir de ikiz bebekmiş
ne güzellerdir kimbilir

2 düşük 1 ölü doğum yasadım
şimdi tekrar hamileyim
doktorun agzının içine bakıyorum
son 3ay hastanede yatısım yapılacak
Rabbim o günleri hayırla göstersin diye o kadar dua ediyorum ki
Bencede binlerce kere şükür edin halinize bir de ikiz bebekmiş
ne güzellerdir kimbilir

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin. Ama baştan peşin peşin niye son 3 ay hastaneye yatacaksın denmiş onu anlamadım.

şu günlerin tadını çıkartın bence yarın nefes alacak vaktiniz evinize kendinize ayıracak vaktiniz olmayacak emin olun

birde ikizmiş

ALLAH yardımcın olsun sağsalim kucağına almak nasip etsin

Diziler izle, Da Vinci's Demons ve Game of Thrones tavsiyedir :1:

Vakit bulamadigin seyleri yap, fimler izle, yeni kitaplar oku, aksamlari esinle scrabble ya da kagit oyna sekerim:1: Hayatin boyunca calistiysan evde karpuz buyutup dinlenmek buyuk bir nimet bence :37: Kendine ne guzel vakit ayirirsin iste, yakinlarsa anne/kardeslerini cagirirsin, gelirken abur cubur da getirsinler, onlarla sohbet et. Evde tek kalmak sinir bozucu olabiliyor evet ama arada sirada kendini dinlemek de iyidir, bu sureyi boyle degerlendirecegini dusun.

Binamızda kimse birbiriyle görüşmüyo yakınımızda kimse yok eşim bir haftadır şehirdışında akşamları arkadaşım geliyor yanıma kitap televizyon falan idare etmeye çalışıyorum :(

Ben de 32. haftaya sağlıkla ulaşalımda izine çıkayım diye dört gözle bekliyorum:50:
Neler neler yapardım evde olsaydım....
Tadını çıkarın.
Sağlıkla doğum yapın inşallah.

Ben de 32. haftaya sağlıkla ulaşalımda izine çıkayım diye dört gözle bekliyorum:50:
Neler neler yapardım evde olsaydım....
Tadını çıkarın.
Sağlıkla doğum yapın inşallah.

Hareket etmek sorun olmasa bi de yanımda kafa dengi birileri olsa aynen de üç haftam kaldı bazen oturamıyorum bile hatta kaburgalarıma batıyorlar kurban olurum ben onlara
İnşallah tüm bekleyenler nasip etsin rabbim

oyyy ben napcam acaba? sıkılırmıyım yav? sanmam:)
sen de sıkılma boşver ptt durumu mis gibi

Zamanını iyi değerlendir. . İkiz bebekler oldukça zorlayacaktır. . Şimdi keyfine bak . .Kitap oku film izle . . Bende Son 20 güne kadar çalışmştm . . Keşke senin gibi bir imkanım olsaydı
Şimdiden hayırlı doğumlar :46:

valla canım benimde ikizlerim var gözünü korkutmak gibi olmasın ama doğunca sıkılcak vaktin kalmıcak ben ilk 4 ay hiç uyumadım gibi bişey aynaya bakıcak vaktim bile olmadı tv kitap sinema hepsini unutmuştum sen düşün :))) o yüzden yat dinlen kitap oku film izle bebişlerin eşyalarını düzenle yanı yapabilecegin herşeyi yap ben hamileleiğimin son gününe kadar gezdim valla iyikide gezmişim:))))

Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim doktorum artık çalışamazsın dediği için mecburen doğum iznine ayrıldım bu 2.haftam ama ben artık evde çıldırmak üzereyim uyuyorum uyanıyorum yapacak bişey yokk gebeliğim ikiz yapacak bişey olsa da kasılmalarım başladı dinlenmek zorundayım doğuma üç hafta kaldı

Ve ben hayatımda hep çalıştım evde boş boş oturmaktan depresyona girdim resmen :(

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yapacak okadar işin varki bolca dinlen günlük tu bebişlerimle şunları yapcam die el işi yap mendil tığla bebeişler için bilgiler araştır bugünlerin tadını çıkar

Back
X