Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

o kızım doğduğunda yaşamıyordu ne yazık ki o yüzden normal doğum çok korkutmuyor beni bebeğim sağlıklı olsun inşallah :)

seninki yüzünü eskitmek istemiyor heralde :) döner mutlaka :)

hee . anladım. bende çatlak olmadı hiç. genetik oluyormuş o da . yani annem ve 2 kız kardeşim de çatlamadı .
teşekkür ederim canım .

bunu okuyunca çatlağın genetik olduğuna inandım :) annemde, teyzemlerde hep çatlak var e bende de var mecbur :)

o kızım doğduğunda yaşamıyordu ne yazık ki o yüzden normal doğum çok korkutmuyor beni bebeğim sağlıklı olsun inşallah :)

Başın sağolsun canım benim inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun.. Bi doğsada sevsem diye sabırsızlıkla bekliyorum valla yüzünü bi öncekinde tamamen dönmüştü ne güzel ama dün göstermedi

bunu okuyunca çatlağın genetik olduğuna inandım :) annemde, teyzemlerde hep çatlak var e bende de var mecbur :)
ben de başkalarından duydum genetik olduğunu. öylelikle annem ve kızkardeşlerimden ve kendimden yola çıkarak bu tezin doğru olduğunu düşündüm.

canım başın sağ olsun.
Bu bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
çok haklısın . acılar falan yalan oluyor . yeter ki sağlıkla kucaklayalım.

ben oğlumu normal doğurdumevet sancı çektim hende çok fazla ama kucağıma verdikleri anı hiç unutmam sapsarı o sancıdan sonra öyle bir güzellikki değer korkulacak bişey yok sonunu düşün

ben oğlumu normal doğurdumevet sancı çektim hende çok fazla ama kucağıma verdikleri anı hiç unutmam sapsarı o sancıdan sonra öyle bir güzellikki değer korkulacak bişey yok sonunu düşün
Öyle yapıyorum artk canımm bebegimi düşünüp rahatlıyorum

bugün kontrolüm vardı . 35+4 teyim kilosu 3500 gr çıktı . . doktor ultrasona göre 38. hafta bitmiş dedi. . nst ye girdim. . off ama çok korkuyorum. . doğumum yaklaşmışken ben birde doktorumun iyi olmadığını öğrendim. . dün gece doktorumu dövmüşler. . çok mutsuzum. ..

Maşallaah kız nasıl normal doğurcan 4 kilo olur heralde doğuma kadar . Kim dövmüş yav kocaman kadını

Ya doğum şeklimi bilsem kendimi ona hazırlar korkmam gibi geliyor.. yani en azından psikolojimi ona hazırlarım diyorum ama bu durum daha kötü.. tabi yumurta kapıya dayanınca o hazırladığım psikolojim ne durumda olur bilemiyorum

senin bebişe de maaşallahh ben artık kontrole 2 haftada bir gideceğim.. bu ayın 18 inde yine kontrolüm var..sen ayda bir mi gidiyorsun? evet bende de şu son 3 haftada mide bulantılarım depreşti.. bende 10 gibi kahvaltı yapıyorum aralarda meyve, badem, ceviz atıştırıp eşimin gelmesini bekliyorum tekrar yemek yemem akşam 8 i buluyor

Evet canım nst falan girdim herşey çok iyi dedi gelmene gerek yok 10 nisana kadar dedi acil birşey olursa gel dedi.. Aynen benimde iştahım hiç yok bebiş için yiyorum resmen

Evet canım nst falan girdim herşey çok iyi dedi gelmene gerek yok 10 nisana kadar dedi acil birşey olursa gel dedi.. Aynen benimde iştahım hiç yok bebiş için yiyorum resmen

Yemek yeme isteğim yok ama tatlı isteğim her daim mevcut..

Maşallaah kız nasıl normal doğurcan 4 kilo olur heralde doğuma kadar . Kim dövmüş yav kocaman kadını
bebek 4 kilonun üzerinde olacak ve sanırım sezeryan olacak. . . doktorum geçende doğuma girmiş . . bebeği yanlışmı tutmuş bişey yapmış işte bebeğe. . ve kadınında kanamasını durduramamış başka bi doktor gelmiş durdurmuş . . kadının yakınları benim doktora saldırmışlar. bunu duyunca çok panik oldum . . burda doğumuma ne kaldıki doktoruma güvenim azaldı.

Ayyyy Allah korusuyn yasbil , hemen araştırmaya başla başka bir doktor . Mutlaka gittiğin hastanede başka iyi bir doktor vardır. Kadın doktorları sevmiyorum hep böyle şeyler duyuyorum yaşıyorum nedense . Kanı nasıl durduramıyor ya acil bir durumda müdahale edemicek demekki , hiç canını sıkma başka bir doktor ara hemen tavsiyeler doğrultusunda

öyle yapıcam zaten canım. .. normal doğum istiyordum ben sezeryan olcak

öyle yapıcam zaten canım. .. normal doğum istiyordum ben sezeryan olcak
Canım maşallah daha şimdiden 3500 ve daha neredeyse 1 ay var 4500 falan doğar tosunun . Sağlıklı olunda ikinizde sezeryan normal farketmez boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…