Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

dikkat et canım . bende de çıkmıştı şeker.
Ya artik genc kiz degiliz ister ostemez annelik tipi olcak bizdede istersen dogumdaki kilonun aynisi ol yinede o zmanki gbi gozukmicez guli sewen dikenine katlanirmis napalim:)

3. bebeğine hamile olan ben.
4 gün önce çekildi.
çok da fena değilim

Doğumla 10 kilo gidiyo diyolar
aldığın kiloya bağlı.ben 10 kilo aldım.6 sı gitti.54 e düştüm.3 ay sonra sezeryan ödemim tamamen gitti.2 kiloda ordan gitti.kiloyu fazla alanlar daha fazla atıyor.
öenmli olan doğumdan sonrada dikkat et.benim canım tatlı çektiğinde çikolata değil incir,hurma vs.yiyordum.
yemişken çocuğa faydası olsun diye.bu şekilde hamilelik ve doğumdan sonrasını geçir hiç sıkıntı yaşamassın.
bak bende 48 kiloyum.doğum yapmış gibi de durmuyorum.önemli olan en başında kapıp koyurmayacaksın.

anam dirimcim sen de ne kadar zayıfmışsın.
48 kilo musun.

Dilek tek kelimeyle harika görünüyorsun.
idolümsün:)
kocaman maşallah sana

Ay ben canım cikolata çektiğinde direk çikolata yiyorum çok gofret kek çikolata pasta yiyorum ya hiç dikkat etmedim valla hakkımda hayırlısı bakalım

anam dirimcim sen de ne kadar zayıfmışsın.
48 kilo musun.
evet canım 47-48.ama benim boyum senden kısamıydı?
166 yım ben.maşallah ben çok beğendim seni. 17.haftada süper görünüyor.
hiç kilo almamışsın.

dikkat et canım . bende de çıkmıştı şeker.

3. bebeğine hamile olan ben.
4 gün önce çekildi.
çok da fena değilim
Harikasınız yaa valla bende sizin gibiyim sadece şuan karnım büyük karnım gidicek sarkmasında

Ay ben canım cikolata çektiğinde direk çikolata yiyorum çok gofret kek çikolata pasta yiyorum ya hiç dikkat etmedim valla hakkımda hayırlısı bakalım
adasu bundan sonrasında dikkat et.kilonun kalıcı olmasını istemiyorsan.
ben sadece hastanede yerdim çikolatayı mesela.o da ultrasona girerdim çocuk hareket etmezdi.
git çikolata ye gel derdi doktor öyle yani:)ama çok kuruyemiş yedim doğumdan sonra çok tahinli pekmez yedim süt
olsun diye.günde bir kase tahinli pekmez yerdim düşün.ye de yemişken bari çocuğa da yarasın mantık bu olsun sadece.

şimdiden sonra dikkat edersin.
bi de bebek doğduktan sonra tatlı istediğinde , kuru kayısı , kuru incir vs meyve kurusu yersen . üstüne de bol bol su içersen çok süt yapar.
suyu bi dikişte değil de . çay içer gibi yudum yudum içeceksin doğum sonrası.
yoksa aninda çiş olarak gider tüm su.
yavaş yavaş iç ki süt olsun.

eveet . demi öyle yerdim ben de.
ama çok arada yerdim çikolata ben yaa dirimcimm

ben ediz i kreşten almaya gidiyorum.
görüşürüz.

Yok ben catlarlaj dikisler gogusler drn bahsediyom:) ama gercekten iyisin masalah:)
hee . anladım. bende çatlak olmadı hiç. genetik oluyormuş o da . yani annem ve 2 kız kardeşim de çatlamadı .
teşekkür ederim canım .

Doğru diyosunuz dikkat edicem zaten artık 20 kilo çok aldım

Ya benim sadece karnım var başka biyerim yok ama karnımın sarkmasından korkmuyor değilim

karın sarkması için bizde doğumdan hemen sonra çarşaf bağlarlar ben korse takmayı düşünüyorum :) sarkmaz heralde :) 58 le hamile kaldım 66 yim şu an doğuma kadar Allah kerim :) şeker de yüksek çıkınca tatlı yasak çikolata yemek istiyorum artııııkkk :)

ah gönlüm normal doğumdan yana geçen sene 5.5 aylık bi erken doğum yaptım normal oldu. bu gebeliğimde de serklaj dikişi atıldı bebeğim dönerse 20 nisanda dikişim alınacak dönmezse sezeryan olacak. inşallah normal olur diyorum hep en fazla 1 gün çekeceğiz ağrısını diyorum bebeğe bakmak da kolay olur hemen kalkılır diye..

geçen yıl erken normal doğum yaptım ya çatı muayenesi yapmaya gerek kalmaz belki.. bebeğin dönme durumuna göre anlaşılır mı kii ??

Hiç fikrim yok valla bu konularda canım benim bebiş şimdiden dönmüş yüzünü göremedik dÜn inşallah normal olur canım bir problem yaşamazsın inşallah.. 5.5 aylık bebeğin sağlıklı dimi minnacıkkk doğmuş kıyamam yaa

hee . anladım. bende çatlak olmadı hiç. genetik oluyormuş o da . yani annem ve 2 kız kardeşim de çatlamadı .
teşekkür ederim canım .
Benimkilerdede yok yani ailemde iki taraftada ama bende oldu ya ben bianda aldim o yuzden o kadar catlamasin diye urunler kullandm bi ise yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…