Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

Canım maşallah daha şimdiden 3500 ve daha neredeyse 1 ay var 4500 falan doğar tosunun . Sağlıklı olunda ikinizde sezeryan normal farketmez boşver..
2 haftada 1 kilo almış ve daha 4 haftam var . . sezeryan olursam ne korse takabilirim ne spor yapabilirim fok balığı gibi dolaşcam ortalıkta. . sen bence diyete başla seninkide kiloluydu. . bence çok yeme normal doğur . . kilolu bebek iyi bişey değil.

Yuhh 2 haftada nasıl 1 kilo aldı bu bebiş yaaa ne yiyosun bacım?? Benim bebiş 32+5te 2100 kiloydu doktor 3500 3600 doğar dedi ortalama. Bari 4000 kiloyla doğsa normal doğurursun 4ü geçmesin dikkat et çok mu şekerli yiyosun acaba

aslında şekerli yemeyi 2 hafta önce bıraktım 33.+2 de 2600 olduğunu duydum . . yememi düzene sokuyum dedim. .. . ama benim karnımda resmen hulk var. . acıktığım zaman imkansız 5 dk duramıyorum mide etlerimi yiyor sanki karnım acıyo acıkınca bende haliyle kalkıp yiyorum 10 dk sonra yine acıkıyorum . . beni çok acıktırıyo

Hahahahha ayy nasıl güzel olur o yaaaa pofuduk pofuduk boğum boğum kat kat bacaklar ısırılası yerim acıkınca hep meyve ye kız ben sabah 10da kahvaltı yapıyorum öğlen muz kivi fındık çikolata falan yiyorum akşam da 8 de yemek yiyorum sonrada gece acıkırsam süt falan.. Sende öyle atıştırmalık şeyler ye . Bide seninki erkek ya erkekler iri oluyo genelde benimki kız çok şekerli yiyrorum bende haydı hayırlısı durduramıyorum kendimi çikolatasız

gece kalktım süt içtim 10 dk sonra tuvalete kalktım , , nasılda anladı ayaklandığımı birden miğdem tekrar acıktı ordan mutfağa girdim akşamdan tabağa yemek koymuştum acıkınca gelip yerim diye ondan bi kaşık aldım geldim tekrar yatağa . . yarım saat geçmedi tekrar miğdem acıdı. kalktım meyve yedim . . yok napsam olmuyo daha az önce kahvaltı yaptım şuan tekrar açım

Ayy gecee yersen tabi şişersin , o hulka bir dur de aç değilsin ama sen aç hissediyorsun dayanmaya çalış yahu doğduktan sonra da sıkıntı yaşar yazık

Ayy gecee yersen tabi şişersin , o hulka bir dur de aç değilsin ama sen aç hissediyorsun dayanmaya çalış yahu doğduktan sonra da sıkıntı yaşar yazık
benim elimde olan bişey değilki . . gerçekten acıkınca midemi acıtıyor. . ağladım dün gece resmen hayır diyorum yemicem .. yememeliyim. . . kendimi 5 dk sonra mutfakta buluyorum. . dedikodumu yapma diye karnımı tekmeliyor şuan

Ay karnın ne durumda peki çok büyÜk mü? Şimdiden seni ele geçirmiş durumda aççççç doğacak maşallah ama doğduğunda bana fotosunu at onun ya gerçekten çok güzel olur çok severim tosun bebekleri

valla karnım büyüdü ama çok değil yani 7 aylık gibi duruyor.. annemde şaşırdı yavv iri iri diyorlar nerde bu bebek kız kalçandamı yoksa diyor . .. benim karnım değilde kalçalarım git gide büyüyor atarım canım fotosunu çok sabırsızım bi an önce doğsa keşke

Ay hep öyle oluyor iri bebeklerde karın fazla büyümüyomuş neden acaba sağlıkla doğar inşşalah tosunun canım erken alırız dediler mi? Yani erken doğum riskin var mı

Ay hep öyle oluyor iri bebeklerde karın fazla büyümüyomuş neden acaba sağlıkla doğar inşşalah tosunun canım erken alırız dediler mi? Yani erken doğum riskin var mı
erken doğumla alakalı bişey demedi. doktorum bana dediki gelişimi tamamlamış bu bebeğin doğuma hazır dedi. . 38. haftan bitmiş 39. hafta olarak gözüküyo ultrasonda. . ama sat a göre daha 36. haftam bitmedi.. yani 2,5 hafta önde. . o yüzden ben erken doğurmak istiyorum . . eşime hurma al dedim bugün başlıcam yemeye . . bacak egzersizi filan yapmaya doğumu başlatmaya çalışıcam . . inş normal doğururum

İnşallah canım ya ye bakalım hurma falan inşallah işe yarar . Bol bol yürü

İnşallah canım ya ye bakalım hurma falan inşallah işe yarar . Bol bol yürü
aynen öyle yapıyorum canım . . seninkide kiloluydu bence zamanın varken düzenli yemeye başla. . kilo aldıktan sonra geri dönüşüü yok . .

aynen öyle yapıyorum canım . . seninkide kiloluydu bence zamanın varken düzenli yemeye başla. . kilo aldıktan sonra geri dönüşüü yok . .
Haklısın canım ama ben fazla yemiyorum ki sürekli meyve abur cubur yiyorum .. Taa 10 nisanda çağırdı kontrole kilosunu öğrenemicem 1 ay ya. Ama en iyisi şekerli şeylere bende ara verim. Senin birdahaki kontrolün ne zaman

şakamı yapıyorsun ? 10 nisan çok fazla beni haftaya çağırdı. . hatta doktorum 3 hafta sonra gel dedi ben dayanamadım aradan 2 hafta geçti başka hastaneye gittim işte dün. doktorumu dövdüklerini öğrenince içim huzursuz oldu yeni doktor ayarlayana kadar yaknımdaki bi haftaneye gittim kontrole. haftaya tekrar kendi hastanemde başka doktora gidicem. . bence son aylar arayı açma o kadar. . 3 hafta sonra git

Napim anam nst ye falan soktu herşey müthiş 10 nisana kadar gelmene gerek yok dedi . Halbuki 2 haftada bir çağırması gerekti of bende o kadar bekleyemem ki napıcam bilmiyorum

Napim anam nst ye falan soktu herşey müthiş 10 nisana kadar gelmene gerek yok dedi . Halbuki 2 haftada bir çağırması gerekti of bende o kadar bekleyemem ki napıcam bilmiyorum
bundan önceki aylarda doktorum ayda bi gel demişti ama ben bazen ayı geçirtiyordum yani bazen 1, buçuk ayda bir gidiyordum. . ama artık senin 2 haftada 1 benimde haftada 1 gitmem gerekir.. doktorun niye öyle bişey dedi anlayamadım.. 38. haftan oluyor o zmaan. . 1 aydan fazla var çünkü 10 nisana

faydalı bir konu olmuş deneyimli arkadaşlar doğumdan korkan bizlere destek olsunlar
bende de başladı o stres ne yapıcam diyorum devamlı bir yandan da çatı muayenesi var...

faydalı bir konu olmuş deneyimli arkadaşlar doğumdan korkan bizlere destek olsunlar
bende de başladı o stres ne yapıcam diyorum devamlı bir yandan da çatı muayenesi var...
çatı muayenesinden bende korkuyorum . . her doktor yapmıyormuş

Hiç sorma ya çok sinir oldum aslında , istersen doğumda görüşelim direk dicektim de demedim zaten bende hastaneden soğudum gözümün önünde doğum oldu 10 nisan gerçektende çok uzun ya şimdi farkettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…