Doğum korkusu sardı dört bir yanımı....

faydalı bir konu olmuş deneyimli arkadaşlar doğumdan korkan bizlere destek olsunlar
bende de başladı o stres ne yapıcam diyorum devamlı bir yandan da çatı muayenesi var...
5 dk da yapıyomuş çatı muayenesini eliyle jel sürüyomuş bakıyomuş onda birşey yok diyolar

geriye 13 günün filan kalıyor ki genelde bir hafta daha erken geliyorlarmış. bence sen 2 hafta sonra git ve deki kontrol zamanım geldi

geriye 13 günün filan kalıyor ki genelde bir hafta daha erken geliyorlarmış. bence sen 2 hafta sonra git ve deki kontrol zamanım geldi
Hele kız bebek daha erken gelir diyolar ama doktorum cool cool bana 10 nisanda gel dedi yani ben martın sonunda giderim ay ben yanlış anlamışım derim

Hele kız bebek daha erken gelir diyolar ama doktorum cool cool bana 10 nisanda gel dedi yani ben martın sonunda giderim ay ben yanlış anlamışım derim
aynn aynen canın ne zaman isterse git yanlış anlamışım de

aynn aynen canın ne zaman isterse git yanlış anlamışım de
Bunu çok yaptım Başlarda artık inanmıyo bide yalancı bahane bulup bulup geliyosun diyo , zaten durmadan gittiğim için kesin tarih verdi heralde bu sefer

Bunu çok yaptım Başlarda artık inanmıyo bide yalancı bahane bulup bulup geliyosun diyo , zaten durmadan gittiğim için kesin tarih verdi heralde bu sefer
hahah sende karnım ağrıdı filan korkuyorum de. .hem gerçektende ağrın olur bu dönem onları bahane edip gidersin . . yada boşver deki bebemi özledim azcık göriyim da

hahah sende karnım ağrıdı filan korkuyorum de. .hem gerçektende ağrın olur bu dönem onları bahane edip gidersin . . yada boşver deki bebemi özledim azcık göriyim da
Aynen öyle bebeğimi özledim diyerek giderim işinin adı ne gösteriversin azcık orda cihaz boşamı duruyo karnımda ağrıyo zaten geceleri. Yine vitamin istedim resmen 10 dk boyunca bana vermemk için direndi verse nolur sanki vitaminsiz kaldık bacaklarım ağrıyor bi decavit bile vermedi

ahahah e sen kendin git al eczaneden decavit kalsiyum filan . . zararlı değilki bütün doktorlar tavsiye ediyor. vitamini son ayına kadar kullanman lazım ağrıların içinse magnezyum ve kalsiyum alman gerekiyo. . .benim kramplarım filan olmuyo şuan çok şükür. .. mide yanmamda yok sanırım mide yanmasına neden olacak etmenleri bebeğim orada hallediyorki annemin midesine bişey olmasın hep yesin bende kilo alıyım annemi zora sokuyum . .

Alamıyorum eşim kızıyo doktoru dinle diyo yoksa alcaktım kafama göre.. Omega 3 aldırdı yine bana bide kan ilacı bu haplarda varmış vitamin kalsiyum falan . Senin hulk içerde mideni yicek haberin yok , belkide biraz yiyor o yüzden karnın Büyük değil

ahahah hani bi dönem böbreklere baskı yapıyordu ya o zaman böbreğimi yedi demiştim. . sonra kaburgalarıma baskı yaptı o zamanda kaburgalarımı kemirdi. . şuan midemle uğraşıyo bencede o yüzden kilolu demi

Olabilir bacım doymuyorsa demekki doğduğundada sizi yer bu çocuk . 34 haftada 3500 bunun bir açıklaması yok yani acaba plasentayımı yedi

Olabilir bacım doymuyorsa demekki doğduğundada sizi yer bu çocuk . 34 haftada 3500 bunun bir açıklaması yok yani acaba plasentayımı yedi
yada ikizdi ikizinimi yedi ay acıktım benim yemek yemem lazım

Allah hepimize sağlıklı bebisler hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah bende çok korkuyorum ve panik atagim var

bazı testleri eksik yapmış olabilir mi ki.
kanamanın durmaması trombosit eksikliğinden anlaşılır. buna bakmamış olması aslında doğru değil . sonuçta kesi olacak ve kanama olması normal.
bu bayan doktorun başka vukaaatları var mı . genel yorumlar ne yönde doktoruna karşı.

teşekkür ederim.. zor günlerdi ama zamanla alıştım bir de şimdiki kızıma amile kalınca çok stres etmemeye çalıştım.
hakikaten doğsalar da sevsek :) karnımda oluşuna da alıştım gerçi doğumdan sonra tuhaf gelecek :) sağolsun benimki de yarım dönüyo genelde yüzünü tam net olarak döndüğü 1 resmimiz var

canım başın sağ olsun.
Bu bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
çok haklısın . acılar falan yalan oluyor . yeter ki sağlıkla kucaklayalım.

teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz.

İnşallah canımmm sağ salim kavuşsak ta doya doya sevsek miniklerimizi bende bazen diyorum doğduktan sonra karnımda tekme olmıcak falan boşluk olcak

İnşallah canımmm sağ salim kavuşsak ta doya doya sevsek miniklerimizi bende bazen diyorum doğduktan sonra karnımda tekme olmıcak falan boşluk olcak

heem görümcem hem bi arkadaşım dedi üzülmüşler çok bizi ayıracaklar diyee :) aynı gün alışırız bence onu görünce emzirme telaşı falan olacak :) en çok yüzüstü yatmayı özlediiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…