5 dk da yapıyomuş çatı muayenesini eliyle jel sürüyomuş bakıyomuş onda birşey yok diyolarfaydalı bir konu olmuş deneyimli arkadaşlar doğumdan korkan bizlere destek olsunlar
bende de başladı o stres ne yapıcam diyorum devamlı bir yandan da çatı muayenesi var...
geriye 13 günün filan kalıyor ki genelde bir hafta daha erken geliyorlarmış. bence sen 2 hafta sonra git ve deki kontrol zamanım geldiHiç sorma ya çok sinir oldum aslında , istersen doğumda görüşelim direk dicektim de demedimzaten bende hastaneden soğudum gözümün önünde doğum oldu 10 nisan gerçektende çok uzun ya şimdi farkettim bende
Hele kız bebek daha erken gelir diyolar ama doktorum cool cool bana 10 nisanda gel dedi yani ben martın sonunda giderim ay ben yanlış anlamışım derimgeriye 13 günün filan kalıyor ki genelde bir hafta daha erken geliyorlarmış. bence sen 2 hafta sonra git ve deki kontrol zamanım geldi
aynn aynenHele kız bebek daha erken gelir diyolar ama doktorum cool cool bana 10 nisanda gel dedi yani ben martın sonunda giderim ay ben yanlış anlamışım derim
Bunu çok yaptım Başlarda artık inanmıyo bide yalancı bahane bulup bulup geliyosun diyo , zaten durmadan gittiğim için kesin tarih verdi heralde bu seferaynn aynencanın ne zaman isterse git yanlış anlamışım de
hahahBunu çok yaptım Başlarda artık inanmıyo bide yalancı bahane bulup bulup geliyosun diyo , zaten durmadan gittiğim için kesin tarih verdi heralde bu sefer
Aynen öyle bebeğimi özledim diyerek giderim işinin adı ne gösteriversin azcık orda cihaz boşamı duruyohahahsende karnım ağrıdı filan korkuyorum de. .hem gerçektende ağrın olur bu dönem onları bahane edip gidersin . . yada boşver deki bebemi özledim azcık göriyim da
ahahahAynen öyle bebeğimi özledim diyerek giderim işinin adı ne gösteriversin azcık orda cihaz boşamı duruyokarnımda ağrıyo zaten geceleri. Yine vitamin istedim resmen 10 dk boyunca bana vermemk için direndi verse nolur sanki vitaminsiz kaldık bacaklarım ağrıyor bi decavit bile vermedi
Alamıyorum eşim kızıyo doktoru dinle diyo yoksa alcaktım kafama göre.. Omega 3 aldırdı yine bana bide kan ilacı bu haplarda varmış vitamin kalsiyum falan . Senin hulk içerde mideni yicek haberin yok , belkide biraz yiyor o yüzden karnın Büyük değilahahahe sen kendin git al eczaneden decavit kalsiyum filan . . zararlı değilki bütün doktorlar tavsiye ediyor. vitamini son ayına kadar kullanman lazım ağrıların içinse magnezyum ve kalsiyum alman gerekiyo. . .benim kramplarım filan olmuyo şuan çok şükür. .. mide yanmamda yok sanırım mide yanmasına neden olacak etmenleri bebeğim orada hallediyorki annemin midesine bişey olmasın hep yesin bende kilo alıyım annemi zora sokuyum . .
ahahahAlamıyorum eşim kızıyo doktoru dinle diyo yoksa alcaktım kafama göre.. Omega 3 aldırdı yine bana bide kan ilacı bu haplarda varmış vitamin kalsiyum falan . Senin hulk içerde mideni yicek haberin yok , belkide biraz yiyor o yüzden karnın Büyük değil
Olabilir bacım doymuyorsa demekkiahahahhani bi dönem böbreklere baskı yapıyordu ya o zaman böbreğimi yedi demiştim. . sonra kaburgalarıma baskı yaptı o zamanda kaburgalarımı kemirdi. . şuan midemle uğraşıyo bencede o yüzden kilolu demi
yada ikizdi ikizinimi yediOlabilir bacım doymuyorsa demekkidoğduğundada sizi yer bu çocuk . 34 haftada 3500 bunun bir açıklaması yok yani acaba plasentayımı yedi
Kız yeme dur habire yiyoSun çocuğa suç atıyosunyada ikizdi ikizinimi yediay acıktım benim yemek yemem lazım
Ay bendede var panik atak hafifte olsaAllah hepimize sağlıklı bebisler hayırlı kolay doğumlar nasip eder inşallah bende çok korkuyorum ve panik atagim var
bebek 4 kilonun üzerinde olacak ve sanırım sezeryan olacak. . . doktorum geçende doğuma girmiş . . bebeği yanlışmı tutmuş bişey yapmış işte bebeğe. . ve kadınında kanamasını durduramamış başka bi doktor gelmiş durdurmuş . . kadının yakınları benim doktora saldırmışlar. bunu duyunca çok panik oldum . . burda doğumuma ne kaldıki doktoruma güvenim azaldı.
Başın sağolsun canım benim inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun.. Bi doğsada sevsem diye sabırsızlıkla bekliyorum valla yüzünü bi öncekinde tamamen dönmüştü ne güzel ama dün göstermedi
canım başın sağ olsun.
Bu bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.
çok haklısın . acılar falan yalan oluyor . yeter ki sağlıkla kucaklayalım.
İnşallah canımmm sağ salim kavuşsak ta doya doya sevsek miniklerimizi bende bazen diyorum doğduktan sonra karnımda tekme olmıcak falan boşluk olcakteşekkür ederim.. zor günlerdi ama zamanla alıştım bir de şimdiki kızıma amile kalınca çok stres etmemeye çalıştım.
hakikaten doğsalar da sevsek :) karnımda oluşuna da alıştım gerçi doğumdan sonra tuhaf gelecek :) sağolsun benimki de yarım dönüyo genelde yüzünü tam net olarak döndüğü 1 resmimiz var
teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimize sağ salim kavuşuruz.
İnşallah canımmm sağ salim kavuşsak ta doya doya sevsek miniklerimizi bende bazen diyorum doğduktan sonra karnımda tekme olmıcak falan boşluk olcak
5 dk da yapıyomuş çatı muayenesini eliyle jel sürüyomuş bakıyomuş onda birşey yok diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?